Op onze rondreis door Andalusië hadden wij een een korte stop ingelast in Grazalema. Wat hebben wij hier een spijt van gehad. Zonde dat het een korte stop was met een verblijf van maar 1 nacht. Hier hadden wij wel een paar dagen willen blijven. Wat een heerlijk hotel zeg. Schitterend gelegen tegen een bergrug aan met uitzicht op het dal en op Grazalema in de verte. Keurig schoon en netjes. Een perfecte ontvangst door een heel vriendelijk receptioniste. Kamer met uitzicht op het dal. Echt een plaatje. Snel naar beneden voor wat te drinken en iets te knabbelen na een vrij lange rit. Ook hier, op het terras bij het zwembad was de ontvangst uitermate vriendelijk. In de schaduw een lekker biertje en wit wijntje, geserveerd door iemand die er niet alleen super verzorgd uitzag, maar ook prima wist hoe je met gasten om moet gaan. Die avond genoten van een smakelijke maaltijd, in buffet vorm. Niet mijn favoriete manier van dineren, maar mijn vrouw vindt dit altijd erg fijn daar zij de porties klein kan houden. Maar niets op het buffet aan te merken hoor. Alles was zeer ruim voorzien, en smakelijk gepresenteerd. Ze schenken er een kanjer van een rode Rioja. Lekker dessert. Ontbijt was eigenlijk ook perfect met een grote keus aan diverse warme en koude gerechten, veel vers fruit, en muesli in alle soorten die je maar kunt verzinnen.
Resumerend kan ik eigenlijk zeggen dat dit een hotel is waar ze weten hoe het hoort en hoe de gasten graag behandeld willen worden, Bravo voor de hele staf!!!!
2 heel kleine opmerking, de gebruikelijke douche in de badkuip, tja dat blijft altijd minder prettig. En het beddengoed kraakt, het lijkt wel of er zeiltjes onder de lakens liggen.