Fate1969
Tilburg, Nederland

Overnachting tocht Ronda

Beoordeling van Hotel Fuerte Grazalema
5,0 van 5 bollen26 sep 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
2 overnachtingen hier gehad en kregen een exl. kamer. Extra verwend met extra badlakens, badjas, slippers en een heerlijk flesje olijfolie op bed. Hotel is zeer perfect en ligt zeer mooi met uitzicht naar Grazalema.
Ontbijt is goed en diner prima maar erg ongezellige eetfestijn in een kil hok.
Maar dit valt in het niet bij de rest en wij hebben genoten en heerlijk geslapen in een rustige omgeving. Energie opgedaan voor de rest van onze trip.
Personeel erg vriendelijk.
Gereageerd 2 okt 2017
Dear guest,

Thanks for sharing your positive opinion in Tripadvisor. It is always a pleasure for us to know that you enjoyed the best during your stay in Fuerte Grazalema and we will be pleased to welcome you soon again.

Best regards
      0.0 km van Hotel Fuerte Grazalema
      Habitación Confort
      Meer hotels in Grazalema bekijken
      Beoordeeld op 26 september 2017 via mobiele applicatie

Geweldig mooi hotel. Goed ontbijt maar bufet dinner was niet al te geweldig. De eetzaal was niet gezellig maar standaard. Rest van het hotel was super. Geweldig uitzicht mooi zwembad en goede verzorging. Geweldig als fiets/wandel vakantie. Dichtbij Grazalema en Ronda.

Datum van verblijf: september 2017
      INMACULADAMEDINILLA, Director General van Hotel Fuerte Grazalema, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2017

Dear guest,

We want to thank you for sharing your experiences with us in TripAdvisor. It is a pleasure to know that you enjoyed our facilities, food and services.

It will be a pleasure to welcome you again in the near future.

Yours cordially,

Beoordeeld op 10 september 2017 via mobiele applicatie

Als onderdeel van onze rondreis door Andalusie hebben wij in september 2017 in totaal twee nachten geslapen in hotel Fuerte Grazalema.
      Het is een fijn en heerlijk rustig gelegen hotel. Kamers zijn brandschoon en fijn gekoeld. Leuk zwembad met fantastisch uitzicht over een vallei. Leuke kinderboerderij waar je voor een klein bedrag de dieren mag voeren en gratis met de hond mag wandelen.
      Wat mij opviel is dat er ontzettend veel ouders met jonge kinderen verbleven in dit hotel. Om eerlijk te zijn heb ik dat door de locatie niet verwacht, maar hier geen overlast van gehad.
      Wel geluidsoverlast gehad van iets dat wel een concert leek, en dat twee nachten lang. Maar dit leek uit een nabijgelegen dorp te komen en hier kan het hotel dus niks aan doen.
      Buffet lijkt allemaal vers en voor iedereen wat wils. Aandachtspuntje: vooral de groenten leek vaak te lang te liggen waardoor het koud was. Je kan ook ervoor kiezen vlees en vis te laten grillen, ook daar een aandachtspuntje: de kok moet echt goed opletten dat kip ook echt gaar meegegeven wordt.

Beoordeeld op 10 juli 2017 via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen op een geweldige locatie. Vriendelijk personeel en je kan er goed tot rust komen. Bijgelgen plaatsje Grazalema stelt niet veel voor. Om bij het hotel te komen moet je wel een lange kronkelweg nemen.

Pluspunten:
      Mooi zwembad, rustig, uitzichten, biologisch eten, verzorgd en schoon.

Verbeterpunten:
      Oudbollige kamers, route aanduiding hotel

Datum van verblijf: juli 2017
      INMACULADAMEDINILLA, Director General van Hotel Fuerte Grazalema, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2017

ehr geehrter Herr Gregor T.,

Vielen Dank für ihre tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, wenn unsere Gäste einen schönen und erholsamen Aufenthalt haben. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen, mit freundlichen Grüssen

Beoordeeld op 9 oktober 2016

Op onze rondreis door Andalusië hadden wij een een korte stop ingelast in Grazalema. Wat hebben wij hier een spijt van gehad. Zonde dat het een korte stop was met een verblijf van maar 1 nacht. Hier hadden wij wel een paar dagen willen blijven. Wat een heerlijk hotel zeg. Schitterend gelegen tegen een bergrug aan met uitzicht op het dal en op Grazalema in de verte. Keurig schoon en netjes. Een perfecte ontvangst door een heel vriendelijk receptioniste. Kamer met uitzicht op het dal. Echt een plaatje. Snel naar beneden voor wat te drinken en iets te knabbelen na een vrij lange rit. Ook hier, op het terras bij het zwembad was de ontvangst uitermate vriendelijk. In de schaduw een lekker biertje en wit wijntje, geserveerd door iemand die er niet alleen super verzorgd uitzag, maar ook prima wist hoe je met gasten om moet gaan. Die avond genoten van een smakelijke maaltijd, in buffet vorm. Niet mijn favoriete manier van dineren, maar mijn vrouw vindt dit altijd erg fijn daar zij de porties klein kan houden. Maar niets op het buffet aan te merken hoor. Alles was zeer ruim voorzien, en smakelijk gepresenteerd. Ze schenken er een kanjer van een rode Rioja. Lekker dessert. Ontbijt was eigenlijk ook perfect met een grote keus aan diverse warme en koude gerechten, veel vers fruit, en muesli in alle soorten die je maar kunt verzinnen.

Resumerend kan ik eigenlijk zeggen dat dit een hotel is waar ze weten hoe het hoort en hoe de gasten graag behandeld willen worden, Bravo voor de hele staf!!!!

2 heel kleine opmerking, de gebruikelijke douche in de badkuip, tja dat blijft altijd minder prettig. En het beddengoed kraakt, het lijkt wel of er zeiltjes onder de lakens liggen.

Kamertip: Alle kamers schijnen uitzicht te hebben op het dal, neet voor een paar € extra een suite.
      Datum van verblijf: oktober 2016
      INMACULADAMEDINILLA, Director General van Hotel Fuerte Grazalema, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2016

Dear Client,
      Thank you so much for your great comments! We are so glad that you had a fabulous experience with us . We are delighted to know how much you enjoy your stay and how much you appreciated our facilities, services and our delicious breakfast buffet and dinner.
      Our team hope, to have the pleasure to can to you welcome an another occasion,
      best regards

Inmaculada Medinilla
      Manager

Beoordeeld op 2 oktober 2016 via mobiele applicatie

Even buiten Grazalema een prachtige locatie voor een hotel. Vanaf het zwembad hebben we uitzicht op de bergen en het plaatsje Grazalema. Super!!
      Vanaf deze plek kun je mooie tochten maken naar bijvoorbeeld Ronda. En wandelen door een bosrijk gebied tussen de vele kurk en steeneiken.

Datum van verblijf: oktober 2016
      INMACULADAMEDINILLA, Director General van Hotel Fuerte Grazalema, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2016

Dear Clients

First of all we would like to express our gratitude for selecting Fuerte Grazalema as your holiday destination. Many thanks for taking your time to give as a feedback of your impressions.  We're very glad that you able to enjoy the beauty of the views and the whole environment around us. We hope to see you again in the future,best ragrds

Inmaculada Medinilla