Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super gezellig en lekker!”
Beoordeling van Luck Cocktail Bar

Luck Cocktail Bar
Geclassificeerd als nr. 9 van 81 Restaurants in Benahavís
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 34
Gegevens restaurant
3 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere cocktails en lekkere hapjes. Een aanrader! Personeel super vriendelijk, bestel zeker een gin-tonic, aan tafel klaargemaakt op dé manier dat het moet!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank ABBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (207)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 207 beoordelingen

4 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super verse keuken, heel puur. Zeer vriendelijke bediening,topservice. Tot in de kleine details, hapje bij het aperitief en extra chocolade bij de koffie.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Francis E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je een coctail of gin liefhebber bent is dit the place to be.
Uitgebreide dranken kaart, fantastiche coctails, perfect verzorgt en veelal ter plaatse aan je tafel gemaakt/ afgewerkt en geserveerd.
Betaalbaar en vriendelijke bediening.
Ook het eten dat er geserveerd wordt is lekker.
gewoon een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank gerardweytjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Drink je graag Gin dan moet je zeker hier een stop maken en genieten van een perfect geserveerde Gin Tonic.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank Bael6058
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze cocktailbar is buitengewoon!
Carlos en zijn twee collega's zijn zeer vriendelijke en kundige gastheren in deze gezellige en verzorgde bar,waar men ook heerlijk kan eten! ( de dochter van de uitbater Carlos is tweede geworden in de Spaanse versie van Masterchef- jeugdversie)
Heerlijke cocktails en prima biertjes bereidt met zorg en liefde voor het product!
We werden altijd met een glimlach ontvangen en bediend.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Aurelio M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Luck Cocktail Bar bekeken, bekeken ook

 
Benahavís, Costa del Sol
 
Benahavís, Costa del Sol
 

In Luck Cocktail Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding