Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (907)
Beoordelingen filteren
907 resultaten
Waardering van reizigers
590
162
71
46
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
590
162
71
46
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 907 beoordelingen
Beoordeeld op 20 mei 2018 via mobiele applicatie

Zeer onvriendelijk personeel, 10 euro voor amper een half glaasje cava en 6 euro voor een glas wijn, en dat terwijl je overal aan de costa del sol prijs kwaliteit zeer goed kan eten en drinken , hier komen we zeker nooit meer terug en zullen dit ook aan niemand aanbevelen. Slechtste ervaring die we gehad hebben aan de costa del sol !!!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank NicoleS8121
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Villa Padierna P, Director General van Villa Padierna Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2018
Google-vertaling

Dear Nicole S,

We would like to thank you for taking the time sharing your comments with us.

I regret to learn that you did not enjoy the experience at the Villa Padierna Palace Hotel. Your feedback will be reviewed very carefully by the Food and Beverage manager and his team, as our daily objective is your comfort.

We hope to see you back at Villa Padierna Palace hotel, to create unforgettable moments.

Best Regards,
Marta Escribano

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2018 via mobiele applicatie

Top hotel met prachtige kamers tip top verzorgd.
Het ontbijt is prachtig de beach club een droom het eten in de beachclub is zeer verzorgd. Het a la carte restaurant la veranda is een afknapper. Niet echt gezellig de kaart is niet uitnodigend het eten is ronduit teleurstellend.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Villa Padierna P, Director de Relaciones Públicas van Villa Padierna Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sir,

Thank you for taking the time shearing your impressions at Villa Padierna Palace Hotel.
I am very happy that you enjoyed your our Club de Mar. I regret to learn that you did not like your experience at La Veranda.

Your valuable feedback will be review by Chef and his team to to improve the quality and the consistency of our service delivered to our guest.

The entire team of Villa Padierna Palace hotel remains at your entire disposal, for any future reservations.

Kind regards,
Maria de La- Chica

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prachtig hotel , uitstekende ontvangst . Mooie inrichting , kraaknet . Vanop het terras mooi uitzicht op de golf . Een bezoek meer dan waard . De bediening in stijl van het hotel alsook de afwerking van de borden .

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank chretiennev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Relations... V, Director de Relaciones Públicas van Villa Padierna Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your postive and pleasant comment in tripadvisor.

We are glad to know that you had a marvellous stay with us and we are looking forward to welcoming you back in the near future.

Best wishes,

Patricia Figueras
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2017 via mobiele applicatie

Dit is een top hotel op een mooie locatie net iets verwijderd van de drukke kust. Klassiek hotel met ruime mooi ingerichte kamers. Verschillende golfbanen bij het hotel en in de nabije omgeving. Vriendelijke ontvangst , Perfect ontbijt , mooi zwembad en ga zo maar door. Beachclub in heerlijk rustig en alleen voor hotel gasten. Het eten en de service daar zijn erg goed. Maar dat is zeker ook zo in het hotel. Je krijgt het gevoel dat men het je naar de zin wil maken. Er zijn natuurlijk veel 5 sterren hotels dus service is waar men het verschil kan maken. En service krijg je hier! Men wil alles voor je doen. Echt geweldig. Hartelijk dank aan alle lieve medewerkers van dit hotel. Dank voor jullie goede zorgen. We komen graag nog eens terug.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank AnnJansenPennings
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Relations... V, Director de Relaciones Públicas van Villa Padierna Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2017
Google-vertaling

Dear Mrs Jansen,

I would like to express my gratitude for your kind words. I am always pleased to hear that our guests are impressed with the service. Our aim, is to provide our customers with an experience to remember and to know we have achieved this fills me with great pride and joy. I will certainly pass your kind words on to our team.

We look forward to welcoming you back soon at The Villa Padierna Palace Hotel.

Best wishes,

Patricia Figueras
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2017

Schitterend hotel in Toscaanse stijl. Heel vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en ook voor lunch genoeg keuze in de kleine of grote kaart. Spa is prima, met meer dan voldoende keuze in allerlei soorten sauna's en hammams. Ook het binnenzwembad is zeker de moeite waard. Wanneer je een paar dagen wilt genieten van alle luxe dingen in het leven, dan is dit hotel zeker te overwegen!
Het enige dat je je moet realiseren is dat je een auto nodig hebt!

Kamertip: Suite 203 heeft een schitterend uitzicht
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 188574Marieke50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Relations... V, Director de Relaciones Públicas van Villa Padierna Palace Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest
Thank you very much for sharing your experience with us in Villapadierna. We are happy to hear that you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you again in the very near future.

Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken