Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Qawra, eiland Malta

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Raf S
Zonhoven, België
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht”
Beoordeeld op 29 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Mooi en proper appartement, rustige ligging en prachtig uitzicht op St-Paul's Bay.
Fijn zwembad en op wandelafstand van de zee.
Busstation vlakbij waardoor het hele eiland goed bereikbaar is.
Supermarkt, restaurants en bars in overvloed in de buurt.
Keuken was in orde, enkel het bestek, de borden en de glazen waren echt maar voor 6 personen, mocht een beetje meer zijn.
Ontvangst en transfer van en naar de luchthaven waren uitstekend.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Rustige ligging, uitzicht en indeling appartement
Minpunten: UItrusting keuken, enkele defecte lampen en handdoekrekjes
Reisgroep: Tieners
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Heksebie1 ...
Meise, België
2 beoordelingen
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in oktober 2018
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Fawzia H
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 september 2017 voor een verblijf in augustus 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Thomas L
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 februari 2016 voor een verblijf in november 2015
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.de. De oorspronkelijke versie bekijken
druryosw
uk
Niveau 3 bijdrager
23 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 45 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 november 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The view
Minpunten: Dirty beds with very poor bed linen
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 nov 2016
Hi Lesley,

Thanks for taking the time to leave us a review on TripAdvisor. I am really sorry to hear that some aspects of the apartment weren't up to your satisfaction but it is obvious that unless you or our cleaner informs us we will not be aware of such issues and we cannot take any action to remedy the situation. It's a pity because these are really small issues which can be resolved easily. If you needed more cutlery, glasses, etc we could have provided them. We have now changed all the linen and replaced the sheets and duvet covers with new ones. Had you told us about these issues on your first day we would have brought you new ones straight away. We will also install mattress protectors as you suggested. Once again I am really sorry that you encountered these problems and if you get in touch with me the next time you visit Malta I will make it up for you.

Thx
Paula
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 21 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
22 okt 2016
Dear Guest,

Thanks for taking the time to leave a review for us. I am sorry to hear that you were not fully satisfied with some aspects of the holiday apartment. Had you raised your concerns when you were still in the apartment we would have rectified all your problems but instead you didn't communicate this with us and preferred to stay in the apartment with the issues you highlighted and only make us aware of them by leaving such a review. Unless you tell us about any problems we are unable to resolve them for you. I assure you that we wash and change all the sheets when guests leave the apartment and the same goes for the kitchen amenities.

The 25kwh of free electricity allowance is clearly mentioned on the listing and it is very unfortunate that you somehow missed it. We advise our assistant to inform the clients about the 25kwh of free daily allowance in order to avoid any unpleasant surprises for our guests. The use of air-conditioning does not incur extra charges. Only in case of any guests somehow managing to consume more than the 25kwh daily allowance we charge guests. We provide a daily limit in order to avoid guests leaving lights and air-conditioning on 24hrs even when they are not at the apartment. I assure you that what we provide is much much more than enough so you can enjoy air-conditioning as well. In your case you did not exceed this limit and you were not charged so I wonder why are you complaining about this too!?

We will take your feedback and buy some non slip mats too. With regards to the pool area I have to disagree with you that it is not clean and scruffy.

It is clear to me that your review is very biased as it is in sharp contrast to all the reviews from your previous guests. You did not mention anything during your stay or upon check-in. Why?

There are guests who give you honest and constructive criticism who are really friendly and kind-hearted. Unfortunately you do not belong to this category of guests.

Thanks
Paula
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Essex, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 4 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location
Minpunten: Nothing
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen