Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 158
Expedia.comUS$ 158
PricelineUS$ 158
Orbitz.comUS$ 158
eDreamsUS$ 158
TripadvisorUS$ 158
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (388)
Beoordelingen filteren
388 resultaten
Waardering van reizigers
185
122
41
18
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
185
122
41
18
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 388 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prima centrale ligging. Lekker en gevarieerd ontbijt. Kamers zijn ruim en schoon. Personeel is vriendelijk, gastvrij en helpt met vragen en heeft advies over bij bootje huren ed.
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank kima158
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Met 4 personen geboekt maar wegens ziekte van één van hen het ganse verblijf
dienen te annuleren.
Geen enkele kost werd ons aangerekend niettegenstaande dit voor 30% kon.
Wat een mooie geste!!
Dus zeker aan te bevelen .

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank KarelV402
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie

Een geweldig hotel met goede service en vriendelijk personeel. Ze bieden een boottrip aan die zeker de moeite waard is! Je krijgt een lunchpakket mee en er kunnen niet meer dan 12 personen op de boot.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank milouk747
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 juli 2016

Het hotel ligt aan een gezellige boulevard.
Geen parking doch wel plaats gevonden (tot en met mei blijkbaar kosteloos parkeren in de straat).
Wij hadden zij-zeezicht vermits we er maar 1 nacht verbleven doch bij langer verblijf zou ik hier zeker zeezicht aanraden.
Kamer vrij klein en een klein balkonnetje. Ook de badkamer is klein en smal.
Leuk en hip dakterras maar geen zwembad.
Ontbijt was goed maar ondanks het feit dat we daar in mei waren (dus geen hoogseizoen) was er toch regelmatig iets op en duurde het vrij lang vooraleer het weer aangevuld werd.
Personeel niet echt vriendelijk (vooral aan ontbijt).
Tegenover het hotel ligt een heel gezellige bar waar je vanaf 18 uur bij je cocktail van een hapjesbuffet kan genieten (oa gefrituurde groenten; kaashapjes;...): ideaal om daar te aperitieven!
Gezellig plaatsje!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kaatje V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juni 2016 via mobiele applicatie

Wij verbleven 2 nachten in Cala Gonone, werden bij aankomst heel hartelijk ontvangen door de receptioniste. Kamer was klein maar van alle gemakken voorzien. Het dakterras heeft een geweldig uitzicht en vanaf 6 uur kun je bij je aperitief gratis gebruik maken van een buffet met wat kleine hapjes!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anoukn909
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken