Na een dagje strand hebben we 's avonds ingecheckt. Als je toekomt aan het hotel is het deel naast het restaurant helemaal afgebroken. Moet gerenoveerd worden. Is helemaal geen mooi zicht. De receptioniste was heel vriendelijk maar sprak (op dat moment) geen Engels. Ze vertelde alles in het Italiaans (ookal spraken wij geen Italiaans) maar gelukkig spreken wij veel talen en konden we haar toch half begrijpen. Er staat duidelijk op elke website (booking, tripadvisor,..) gratis parkeren: we kwamen toe en de receptioniste wist ons te zeggen dat er geen parking was. Althans ze hebben een parking voor 5 auto's maar als die volstaat moet je aan de haven parkeren en krijg je een kaart die je voor je autoraam moet leggen (om gratis te parkeren) De parking kan echter vol staan dus het kan zijn dat je rondjes moet rijden om een plaatsje te vinden. Pas echter op als je u incheckt en je auto onbetaald aan de haven laat staan, want ze doen geregeld controles! Kamer was proper en groot. Handdoeken zijn een soort van lakens( wel even aanpassen) maar best nog aangenaam. Douche was heel klein (voor 1 persoon). Je hebt uitzicht op de haven maar weet echter wel dat het zicht belemmerd wordt door een hotel, dus je ziet niet de volledige haven, hotel staat pal in het midden.Dus je hebt geen rechtstreeks uitzicht op de volledige haven. We hadden een excursie geboekt de dag erop via het hotel, we gingen ook uitchecken dus mochten onze bagage aan de receptie laten. De excursie was de moeite! Je bezoekt de baai van Orosei, echt een aanrader! Wij betaalden 45 euro per persoon met lunchpakket, maar als je buiten het hotel stapt (slechts 2 min verder) vind je tientallen kraampjes die ticketten verkopen. Je kan beter daar gaan (daar kan je nog onderhandelen). Ontbijt: BASIC (zelfs minder dan basic). 'Smorgens kwam diezelfde receptioniste (van de avond ervoor) -die ineens VLOEIEND ENGELS SPRAK, ons halen aan het ontbijt dat de boot wat vroeger zou vertrekken omwille van het weer (te begrijpen). Daarna zei ze dat er helaas geen lunchpakket was, de reden had iets met de keuken te maken. We reisden met een kind van 3 jaar dus ik zei dat dit niet zomaar kan. Uiteindelijk kon ze dat toch nog lunchpakketten laten maken. Vond ik maar raar. Dat noem ik dingen beloven en niet waarmaken. Al bij al hadden we een goede nacht enkel zijn de matrassen wel heel dun.