US$Ā 211
Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
TripadvisorUS$Ā 176
eDreamsUS$Ā 211
Beoordeeld op 5 oktober 2019 via mobiele applicatie

We hadden een kamer geboekt met een panoramisch uitzicht op Bosa. Nou (zie foto) dat was er. Prachtige kamer in de ā€œdependanceā€ vlak bij het hoofdgebouw, waar oude elementen ip een mooie manier gecombineerd waren met moderne inrichting. Ook heel fijn was de ruime douche waar ik me vrij in kon bewegen. Ik heb die veel te kleine douchecellen met rammelende schuifdeurtjes, die je in veel andere hotels ziet nooit goed begrepen. Maar deze douche was helemaal prima. Vriendelijk personeel dat goed Engels spreekt.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 3 juni 2019

de kamers zijn verouderd, maar alles is wel netjes. Sommige kamers zijn met een bovenverdieping, wat wel niet voor iedereen geschikt is. s' avonds kan je eten in het bijhorende restaurant. Je kan kiezen voor een 3 gangen menu (Ć  la carte) voor 23 euro of gewoon Ć  la carte bestellen (pizza's zijn heel lekker). Het ontbijt is ook heel lekker. Het stadje zelf is op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 12 mei 2019

Wij hadden een kamer in het bijgebouw aan de rivier. Prima kamer, groot. Badkamer ook goed. Dakterras waar je uitstekend even in de zon kan zitten.
Ontbijt de volgende ochtend helemaal goed: heel uitgebreid en veel verse producten. Een aanrader voor een kort bezoek aan Bosa

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 10 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wel 2 x wezen eten in onze week Bosa. Maar beide keren lagen de verwachtingen hoger.
Eerste keer prima gegeten. Daarom kwamen we ook terug. Maar de tijd tussen de eerste en de 2e gang, duurde wel heel erg lang. Zeker afgetekend t.o.v de tafel om ons heen. Die later kwamen/bestelden. En eerder werden geserveerd.
Ook de 2e avond heb ik zeker 2 of 3 tafels zien vertrekken vóórdat ze konden bestellen. Bediening is niet attent.
2e Avond had ik de gamba’s in tempura overschat. Dat waren er 2 en een half! En verder heel veel tevens gefrituurde groenten.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Mooi oud palazzo. Ontvangst vriendelijk, in Engels en met goede info over de stad.mooie kamer met groot balkon en uitzicht over het kleurrijke Bosa. Op loopafstand van stadje en castello.Lekker en uitgebreid ontbijt met prima koffie op terras.

Datum van verblijf: september 2018