Uitstekende kamer, met terrasje. Omdat wij in het naseizoen hier waren, was het erg rustig, de laatste nacht hadden wij buren, dan is het terrasje wel erg klein en open, dus gehorig. Ik miste een waterkoker om zelf een kopje thee te zetten. Dagelijkse schoonmaak, alles heel schoon en verzorgd. Het ontbijtbuffet zeer uitgebreid en goed in een grote ruimte met dakterras en uitzicht over de baai. Direct aan een fijn strand met ligstoelen en parasol. Zeer hulpvaardige bediening. Voor het eten was er alleen de optie om een diner en/of lunch incl. drank voor ⬠25 te kiezen. Kleine kaart tot 15.00 uur voor lunch was wel mogelijk. Eetzaal zag er van buiten erg ongezellig uit, sterk wit licht, daar hebben wij ook niet gegeten, direct buiten het resort eigenlijk geen eetgelegenheden, wij zijn steeds voor het avondeten naar Tortoli gereden, mooie winkelstraat met genoeg keuze aan restaurants. Er was weinig animatie maar wel iedere avond muziek op het schitterende binnenplein. Erg mooi aangelegd en onderhouden terrein, alles stond nog in bloei. Al met al een heerlijk verblijf, vooral heel mooi, geen auto's, je werd met je bagage op een karretje naar je kamer gebracht.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren