Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.241)
Beoordelingen filteren
2.241 resultaten
Waardering van reizigers
1.591
497
104
32
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.591
497
104
32
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.241 beoordelingen
26 augustus 2016 beoordeeld

Geweldig hotel net buiten boston in cambridge. We werden heel hartelijk ontvangen. Grote mooie kamer met heerlijk bed en prima badkamer. Allemaal heel goed onderhouden. Tussen 5 en 6 is er elke dag een borreluur waar je gratis een glas wijn en tortillachips krijgt. Erg aardig personeel aan de receptie met name Kimberley. Eigen parkeergarage. Rustige ligging bij parkje en groot winkelcentrum. In klein half uur wandel je naar centrum boston.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 417anitar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarloweGM, General Manager van Kimpton Marlowe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2016

Wie houdt er niet van te worden begroet met een glas wijn en een aantal chef-kok verwent toch? Thansk voor de vriendelijke woorden , in het bijzonder over Kimberly !

Joe Capalbo
Algemeen directeur
joe.capalbo@kimptonhotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2015 beoordeeld

het hotel ligt voor onze zakelijke connectie op loopafstand, maar zeker ook in een mooie buurt. Naast een grote mall, alles bij de hand.
kamers zijn ruim, goed uitgerust, netjes, minibar goed gevuld - maakte helaas wel wat teveel geluid.
Ontbijt is goed geregeld (a la cart);
snelle service. behulpzame medewerkers.

  • Verbleef: januari 2015, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rob D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarloweGM, General Manager van Kimpton Marlowe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2015

Bedankt voor het delen! Zo droevig over het lawaai van de mini- bar , bedankt voor het pekelen mijn aandacht .

Joe Capalbo
General Manager
joe.capalbo@hotelmarlowe.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2012 beoordeeld via mobiele applicatie

we zijn hier 5 nachten geweest vanwege de orkaan die er toen was anders naar cap cod geweest. het hotel had van alles geregeld ook voor vermaak voor kinderen zoals een film kijken en drinken en snoep voor de kinderen en knutseldingetjes en tekenspullen. we hebben ook genoten van de restaurant week in boston. dit hotel heeft mooie kamers en aparte badjassen!

  • Verbleef: augustus 2011
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank annetvlb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kimberly Z, Guest Relations Manager van Kimpton Marlowe Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2012

Beste annetvlb,

Blij dat we konden een toevluchtsoord voor u tijdens de orkaan te zijn en we zijn nog blijer dat u en uw kinderen actally zelf genoten, dispite het weer. We kunnen niet wachten om je weer te zien binnenkort!


Sunny Reizen,
Kimberly Zalanskas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 augustus 2011 beoordeeld

Ik verbleef hier voor een paar dagen vorige week.
De kamers zijn ongelooflijk comfortabel, met name het donsbed.
Medewerkers zijn erg vriendelijk, behulpzaam en oprecht.
Ik hou van het restaurant, vooral van de kreeft en de tomatensoep.
Snelle liften, sterke (gratis als je je aanmeldt) Wi-Fi, wijnproeverij en beantwoorden al mijn vragen met gemak.

2  Bedank idoltraveller
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
21 augustus 2011 beoordeeld

We zagen onze volwassen kinderen voor een verjaardags feestje het afgelopen weekend.
We waren een beetje bezorgd vanwege een tijdelijke handicap van mijn man vanwege een slechte knie.
Het personeel van het hotel was zo behulpzaam en bereid ons tegemoet te komen aan onze verzoeken om vroeg te mogen arriveren om een rolstoel en een rolstoel-vriendelijke kamer.
We aten 3 maaltijden in het hotel en waren blij met alledrie.
De locatie was uitstekend voor onze andere activiteiten.
Al met al een goede ervaring.
Het hotel is zeer huisdiervriendelijk en volgende keer dat we naar Boston komen zullen we Monty onze Cavalier, meebrengen ...
We zouden zelfs kunnen overwegen om onze kleindochter mee te brengen!

Bedank montysmom14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken