Afgelopen periode overnacht in deze B&B in Skagway. We werden ontvangen door Chelsey, die ons de werking van de B&B uitlegde en daarbij met een opgehven vingertje op een kleutertoontje vertelde wat we vooral niet mochten doen. Wat ons betreft was dat bijzonder kinderachtig en bovenal niet professioneel. Op onze vragen over de White pass trein kregen we als antwoord dat ze hier helemaal niks over wist, toch een van de grootste touristenatrakties van het dorp. Maar goed. De kamer was prima, niet groot maar schoon en alles aanwezig dat je nodig hebt. De ligging was eveneens prima op korte afstand van het centrum en lekker rustig. Het ontbijt was op zijn zachts gezegd rommelig. Overal lag en stond iets verspreid door de ruimte. De eigenaresse stond in de ruimte met de reeds aanwezige gasten te praten. Onze duidelijk een beetje hulpeloze blikken werden genegeerd. Het ontbijt bevatte verder alle ingredienten van het welbekende Amerikaanse ontbijt, niks bijzonders, niks ontbrak, maar je moest wel zoeken voordat je alles had gevonden. Kortom, prima om een nacht te verblijven, maar geen topper. Zo zijn er voor dit geld dertien in een dozijn. Meer
- Gratis parkeren
- Restaurant