Heel mooi gelegen, heel speciaal van architectuur, de kamer oogt iets verouderd maar is wel kraaknet en met goede service. De bar ligt vlak aan zee en is heel gezellig, je kan er ook eten (beperkte menu); het is ook de enige plek waar je gratis wifi hebt. Op wandelafstand is het centrum met veel restaurants en bars langsheen de gezellig drukke Alii Drive. We waren er een week voor de Iron Man die daar vertrekt en aankomt en er heerste een leuke sfeer want alle atleten waren al aanwezig en we zagen ze elke dag bezig aan hun trainingen. Het hotel is een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen, de weg naar de vulkaan is wel lang (iets meer dan 2u rijden) maar loont wel de moeite. We genoten ook van onze trip naar Waipio Valley en de bezoekjes aan Hapuna Beach en Ho'okena Beach waar je steeds in gezelschap van schildpadden kan zwemmen. Tenslotte kunnen we de Luau van het hotel aanraden; het was een hele leuke avond met een traditionele hawaiaanse maaltijd en prachtige dans.