Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top locatie om te eten”
Beoordeling van Tri Kantuna

Tri Kantuna
Geclassificeerd als nr. 1 van 18 Restaurants in Tar-Vabriga
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 31
Gegevens restaurant
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie van veel en lekker eten houdt kan hier zeker terecht. En wat nog leuker is het is goed betaalbaar. Het restaurant is knus met een klein terras. Inderdaad zit deze snel vol. 10 minuutjes moeten wachten voor een tafeltje onder genot van een drankje. Alles wat uit de keuken komt ziet er lekker uit. Wij hadden met ons gezin een visschotel voor 2 personen besteld, pizza margarita en spaghetti. Met plezier hebben we getracht deze grote hoeveelheid eten en drinken tot ons te nemen. (Wat niet op gaat mag je meenemen in een doggybag). De bediening is zeer vriendelijk. Wij komen zeker nog een keertje terug.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Roland M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (161)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 161 beoordelingen

28 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen al ruim 10 jaar naar Lanterna en iedere keer eten we hier. Diverse andere restaurants geprobeerd maar dit is toch het beste.
Vriendelijke bediening, lekker eten en een drankje van het huis. Kom wel voor 18.00 of na 20.00 uur. Het is nl. altijd vol!
Ze hebben hun eigen olijfolie die is ook erg lekker. Wel even om vragen.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank ton t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten met hele gezin voor een goede prijs. Vriendelijk personeel. Lekker dichtbij camping Lanterna. Wees wel op tijd want het was zelfs in het voorseizoen al heel erg druk...

Datum van bezoek: juni 2017
2  Bedank Marcel E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant . Is een van onze favorieten eettent in Kroatië. Dus een aanrader. Betaalbaar en veel eten. Dus je komt aan je trekken.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Jolanda A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten en vriendelijk personeel, meer moet dat niet zijn. De porties zijn zeer ruim, kinderen kunnen gemakkelijk mee eten van de porties van de ouders.

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank SaraH7254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tri Kantuna bekeken, bekeken ook

 

In Tri Kantuna geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding