Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van Brasserie Regina

Brasserie Regina
Geclassificeerd als nr. 2 van 61 Restaurants in Westende
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 36
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk onthaal en een professionele bediening. Heel lekker klaargemaakte mosselen. Een prachtig gebakken lekker stukje vlees. Het vispannetje in combinatie met de verse puree mag er ook wezen. Een lichtpunt in de Vlaamse kust-horeca. Kortom een aanrader. Reservatie is een must.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Frankske1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (345)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 345 beoordelingen

6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gezellig
Vriendelijk familiaal
Proper
Goed
Lekkere mossels
Afwisselende suggesties
Ook lekkere varkenswangetjes
Aanrader om terug te gaan

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Lindseymario
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een verademing aan de kust. Vincent en zijn vrouw verwelkomen je alsof je familie bent. Zeer lekkere tomaat garnaal. Ook de rest is super. Een dikke 10/10!!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank 817jor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen doordeweeks zonder reservering, eigenlijk geen plaats, maar we mochten toch binnen gezien het vroegere uur.
De eigenaar doet moeite voor zijn gasten en heeft voor elk een vriendelijk woord. Er was wel wat wachttijd, maar dat was gezien de ambiance en het feit dat hij constant in de weer was voor ons geen probleem. (In juli komt er bediening bij).
Het eten was echt uitstekend, entrecote om je vingers bij op te eten en het vispannetje (huisspecialiteit) was ook om te smullen!
De kok(kin) moet in ere worden gehouden.
Prima kwaliteit voor een goede prijs.
Wij zaten naast mensen uit de regio, die ons vertelden dat er weinig echt goede restaurants meer over waren in het dorp, maar dat dit er één van was.
Reservering is dus aan te raden.
We komen graag nog eens terug.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank anonyev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onvriendelijk, zelfs uitlachend de toegang geweigerd omdat we niet gereserveerd hadden. Er zijn wel andere mogelijkheden om dit over te brengen.
Hoewel we regelmatig in Westende zitten, hier zien ze me nooit meer terug.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Navigate827323
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Regina bekeken, bekeken ook

Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 
Westende, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Middelkerke, West-Vlaanderen
 

In Brasserie Regina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding