Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 208
Hotels.comUS$ 208
PricelineUS$ 208
TravelocityUS$ 208
eDreamsUS$ 208
Orbitz.comUS$ 208
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (180)
Beoordelingen filteren
180 resultaten
Waardering van reizigers
95
73
9
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
95
73
9
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 180 beoordelingen
Beoordeeld op 25 maart 2022

Wederom voor de zoveelste keer in de watten gelegd.
Wij proberen 2x per jaar te gaan maar iedere keer is het fantastisch.
Is het goedkoop neen,maar kwaliteit moet je nu eenmaal betalen,en wees eerlijk ga 2x per week op restaurant dan ben je het ook kwijt.
Dank u voor het top weekend

Gr jurgen en lieve

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jurgenmewissen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 oktober 2021

Vrienden die in Oostduinkerke verbleven, hadden voor ons hier een kamer geboekt voor 2 nachten. Bij aankomst kregen we de "superieure" kamer. Deze kamer was groot genoeg, met een zetel en een extra nutteloze TV. De kamer was heel donker, met enkel 2 kleine ramen die naar het terras leiden.
Op het terras staan 2 plastic stoelen van de IKEA, of zo, en met deze stoelen konden we op het terras niet meer draaien of keren, zo klein was het terras.
De kamer was wel mooi en proper, maar zeer eenvoudig afgewerkt.
Maar bij de afrekening moesten we voor deze kamer 294 euro per nacht betalen......
Als we dan weten dat voor de helft van deze prijs in Knokke-Zoute we in verschillende 3sterrenhotels kunnen verblijven in grotere kamers met een groter terras.
En dat we in een 5sterren hotel in Durbuy 220 euro per nacht (LUXE ontbijt inbegrepen) betalen voor een veel grotere kamer, die 10 keer meer luxe en comfort heeft, en met een terras waar 2 ligstoelen, een tafel met 2 zitstoelen staan, die niet uit de IKEA komen.....
Om toch te eindigen met een kleine positieve noot is dat het personeel wel zeer vriendelijk is, heel het hotel kraaknet is, en dat het eten in het restaurant zeer goed is. Ook op het ontbijtbuffet is niets aan te merken. Maar aan deze veel te dure prijzen komen we toch niet meer terug, en zullen we voor ons volgend verblijf aan de kust wel terug naar Knokke gaan.

Datum van verblijf: september 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Peter K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guillaume Derhille, Eigenaar van Hof Ter Duinen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2021

Beste Peter,

Bedankt voor de positieve opmerking ivm personeel, service, hygiëne, ontbijt, kamer etc.

Ik wil u gewoon nog even meedelen dat geen enkel item in ons hotel uit de IKEA komt ;-) een stoel uit de IKEA op onze balkonnen zou bij de eerste storm wel wegwaaien vrees ik...

De kamer die u hebt geboekt is een gloednieuwe Superieure suite met tweepersoonsjacuzzi & regendouche, apart toilet, slaapkamer met groot scherm & aparte zitruimte met tweede scherm. Sorry als dit tweede scherm u stoorde...

Alle balkonnen zijn verschillend van grootte, deze van u is inderdaad de kleinste van het hotel. Maar u kunt ten alle tijde genieten van onze publieke terrassen met bediening vooraan en achteraan. En hier ook geen IKEA meubelen hoor, maar KRISTALIA (Italiaans design voor de kenners...).

Een tip voor u: als uw vrienden voor u boeken, vraag hen misschien vooraf naar de prijs, dat u achteraf bij het afrekenen niet voor verrassingen komt te staan. Onze prijs ligt duidelijk lager dan vergelijkbare hotels in Knokke of Durbuy. En toegegeven, de Superieure kamers die wij aanbieden zijn zeker 4 sterren+ waardig. Wij wensen de vierde ster niet omdat wij simpelweg geen nacht-receptionist in dienst wensen te nemen.

Weet wel dat Oostduinkerke geniet over een gigantisch duinenparadijs, authentieke fauna & flora, lang uitgestrekte landschappen, rust & ruimte, wat u helaas niet in Knokke zult terugvinden. Daar kijkt u op het strand naar de industriehaven van ZeeBrugge, liggen alle strandcabines op elkaar etc. Maar Knokke heeft ook z'n charme hoor, wil ik zeker niet afbreken.

Toch bedankt voor uw bezoekje.

Guillaume & Savanna

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2021 via mobiele applicatie

Gezellig , kraaknet, goede Vibes, prachtig ontbijt. Mooi hotel, een kamer met alles erop. Wij komen terug.
Het restaurant mag er zijn, een mooie keuze van visschotels, bisque van grijze garnalen.
Niet te vergeten een grote keuze aan klasse wijnen met als uitspringer de Belgische
Schuimwijn Ruffus brut. Top

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank paullemaire1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guillaume Derhille, Eigenaar van Hof Ter Duinen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2021

Beste Paul,

Bedankt voor de lovende woorden. Leuk om te lezen :-)

Groetjes,

Guillaume & Savanna

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2021

Wij kozen voor het Horizonarrangement in Superior. We troffen een kraaknet verblijf aan met ruime badkamer en kamer.
Super vriendelijke bediening met toppersoneel en gastvrije, toffe en behulpzame eigenaars.
Gastronomisch! Lekkere keuken met verse producten en met zorg en liefde bereid door het keukenteam. De verrukkelijke dessert maakten het diner compleet.
Ook niet te versmaden: hun eigenbereide Elderflower-aperitief mét of zonder alcohol.
Een échte aanrader dichtbij zee, strand en duinen. Als het effe kan, komen we terug!

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 179rikb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guillaume Derhille, Eigenaar van Hof Ter Duinen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2021

Hallo Rik,

Bedankt voor de leuke reactie. Leuk om te lezen, geeft ons weer een boost :-)

Groetjes,

Guillaume & Savanna

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2021 via mobiele applicatie

Standaard kamer geboekt maar dit type kamer is teleurstellend. Klein en lawaaierig gelegen op het 1 ste verdiep juist boven het bar annex terras gedeelte waardoor je van s morgens tot heel laat s avonds kan meegenieten van de bastonen. Het ontbijt is voldoende maar best op tijd komen anders geen gedekte tafel meer. Het restaurant de eglantier die bij het hotel behoord is ook overrroepen.

Kamertip: Goed nakijken welk type kamer je boekt. Zeker en vast voor een superieure gaan.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank drankjeaandebar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken