Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (131)
Beoordelingen filteren
131 resultaten
Waardering van reizigers
71
37
13
9
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
71
37
13
9
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 131 beoordelingen
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

2de jaar op rij een weekje geweest. Superhotel... eten in buffet steeds dik in orde...kamer was super...personeel altijd vriendelijk en beleefd. Grote parking voor hotel. Wij komen zeker nog eens terug.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Bedank ChristophW991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhotelKaiserfels, Direktionsassistentin van lti alpenhotel Kaiserfels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Christoph,

thank you very much for your feedback. We are happy to hear that you liked the modern interior just as much as the rich selection of the morning and dinner buffets.

We especially want to thank you for the kind words regarding the staff's friendlyness and hospitality and are already looking forward to your next stay with us.

Kind regards,
your lti alpenhotel Kaiserfels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel met alle faciliteiten voor een geweldige skivakantie met onze kinderen van 4 en 5.
Mooie kamers, vriendelijk personeel, lekker eten en een schitterende ligging aan de piste. Skischool en skiverhuur aan hotel en een super zwembad om de dag af te sluiten.
Reeds 2 keer zeer tevreden en we komen zeker terug.

Verbleef: maart 2018, reisde met familie
Bedank pieterd466
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhotelKaiserfels, Direktionsassistenz van lti alpenhotel Kaiserfels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 maart 2018
Google-vertaling

Dear Pieter,

thank you for your great feedback. We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us, and we will forward your praising words to our team. We are looking forward to welcoming you again next year.

Kind regards from St. Johann,

your lti alpenhotel Kaiserfels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een mooi, modern hotel, dichtbij de lift. Ook mooi zwembad, wellness, ruime en mooie kamers. Eten in buffetvorm, met voldoende keuze.

Maar bij dit blijft het, je voelt je totaal niet thuis: overal binnen het hotel is er anti-gastvrijheid. Onvriendelijk overal binnen het hotel (receptie, zaalverantwoordelijke (deze vrouw zou onmiddellijk het hotel moeten verlaten!), ...)
Je voelt je totaal niet thuis, dus geen aanrader.

Jammer, want het heeft nochtans vele mogelijkheden!

Verbleef: januari 2018, reisde voor zaken
Bedank jhXhoutem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhotelKaiserfels, Direktionsassistenz van lti alpenhotel Kaiserfels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for your feedback. We are pleased to hear that the location, the spa area, the rooms, as well as the food of our hotel were to your liking. We do apologise if we made you feel unwelcome in any way. We hope that all our guests feel at home, so they can enjoy their holiday to the fullest. Please let us know via mail to assistenz.at1t07@lti-hotels.com if anything in particular happened regarding our team that left a sour taste. We always appreciate constructive criticism that helps us improve our standards.

Kind regards,

Your lti alpenhotel Kaiserfels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2017 beoordeeld

Mooi hotel en personeel is vriendelijk. Eten is wel alles in buffetvorm, het aanschuiven met je bord in de hand vonden wij minder leuk.Het was ook dikwijls hetzelfde eten maar er was wel veel keuze. De kamer was aan de kleine kant. Met 2 kinderen lagen we met 4 naast elkaar zonder ruimte tussen de bedden. S'avonds ging het licht op je terras uit om 21u30, dus nog gezellig iets drinken of lezen op je terras was dan niet meer mogelijk.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank De_Maeyer_R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 1 september 2017

Beste De_Maeyer_R

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,

lti alpenhotel Kaiserfels Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2015 beoordeeld

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad in dit mooie hotel. Bij binnenkomst begon het feest al: een fijne kamer met heerlijke bedden! Het eten is super: het ontbijtbuffet is lekker uitgebreid met fruitshakes en alles wordt vers bereid. Ook het dinerbuffet was bijzonder goed, vaak besteden hotels hier niet te veel aandacht aan en is niet alles even vers maar dat is hier absoluut niet het geval! Vers en goed eten met elke avond een thema en zelfs het eten met Aziatische avond was beter dan sommige afhaal chinezen hier in Nederland. En wat is er nou lekkerder dan na een dag skien lekker bijkomen in de mooie sauna's en het zwembad! Het personeel is vriendelijk en professioneel, bij deze willen wij dan ook graag Carmen de concierge bedanken voor alle goede zorgen en tips. Wij kijken nu alweer uit naar ons volgende bezoek!

  • Verbleef: januari 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Lizzy Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AlpenhotelKaiserfels, Manager van lti alpenhotel Kaiserfels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 dagen geleden
Google-vertaling

Dear Lizzy Z,

thank you very much for choosing us for your well-deserved vacation and very positive feedback.

We are glad you enjoyed your stay with us and are looking forward to be hosting you again soon.

Kind regards,
your lti alpenhotel Kaiserfels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken