Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bericht van Tripadvisor:Dit bedrijf is tijdelijk gesloten tot 30-04-2021
Vandaag geopend: 09:00 - 16:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Geweldig mooie kloof, in september gelukkig minder druk

Echt een must see als je van mooie natuur en watervallen houdt. Helaas is de heenweg dezelfde als ... meer lezen

Beoordeeld op 21 september 2020
MBMBMB65
,
's-Gravenzande, Nederland
Mooie bezienswaardigheid!

Absoluut mooie bezienswaardigheid die je gedaan moet hebben als je in deze regio bent! Helaas geen ... meer lezen

Beoordeeld op 1 augustus 2020
romyv696
,
Houten, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 516 beoordelingen
  
Beoordelingen (516)
Beoordelingen filteren
516 resultaten
Waardering van reizigers
330
142
26
8
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
330
142
26
8
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 516 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2020

Echt een must see als je van mooie natuur en watervallen houdt. Helaas is de heenweg dezelfde als de terugweg door de kloof waardoor je dus weer langs alle mensen moet lopen. Gelukkig was het is september minder druk en hebben wij genoeg ruimte gehad om lekker te kunnen lopen. Omdat het een ruige kloof is en de paden afgeschermd zijn, kun je maar 1 vast pad lopen. Als je al deze dingen op de koop toe neemt dan krijg je een prachtige ervaring in de mooie natuur van Oostenrijk ! Let op : heel veel trappen dus je moet goed ter been zijn ! (10 euro p)

Datum van activiteit: september 2020
Bedank MBMBMB65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
St_Johann_Salzburg, Gästeservice van Liechtensteinklamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2020
Google-vertaling

Thank you very much for your rating!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2020

Ondanks dat op de website aangegeven wordt dat de bezoekersaantallen beperkt worden hebben wij er niets van gemerkt, bomvol , geen afstand houden mogelijk, geen controle op mondkapjes dragen,

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank ErnstV54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
St_Johann_Salzburg, Gästeservice van Liechtensteinklamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2020
Google-vertaling

Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2020

Veel te druk, vooral met oog op Corona echt niet verantwoord. Door de drukte kan je nergens stoppen om even te kijken en vanwege de drukte wil eigenlijk zo snel mogelijk weer weg. Heen en terug weg zijn dezelfde route, dit helpt ook niet mee met de drukte. Sigmund tunn klamm in Kaprun is vele malen mooier en “eenrichting”. Die zou ik zeker eerder aanraden dan deze. Tijdslot zou een oplossing zijn.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank RobinM2564
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
St_Johann_Salzburg, Gästeservice van Liechtensteinklamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2020
Google-vertaling

Thank you for your rating. During the busy season and/or bad weather at visitor peak times between 10am and 2pm, there may be a waiting period for all visitors. Please plan your visit before or after these peak times.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2020 via mobiele applicatie

Absoluut mooie bezienswaardigheid die je gedaan moet hebben als je in deze regio bent!
Helaas geen handhaving op de Corona maatregelen, dus een ieder doet waar hij/ zij zin in heeft, hier kan absoluut geen 1.5 meter afstand worden gehouden.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank romyv696
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
St_Johann_Salzburg, Gästeservice van Liechtensteinklamm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2020
Google-vertaling

Danke für Ihre Nachricht. Neben der intensiven Kommunikation der Maskenpflicht setzen wir auch auf den Hausverstand und die Eigenverantwortung jedes Einzelnen. Es freut uns, dass Ihnen der Besuch in der Klamm gefallen hat.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2020

Het is achterelkaar schuifelen op smalle paden, die in twee richtingen gebruikt moeten worden. Afstand houden is in deze tijd essentieel maar totaal onmogelijk! Mondmaskers zijn verplicht maar er wordt niet gecontroleerd en veel mensen dragen ze dus niet of maar half. De schoonheid van de kloof en de watermassa valt door de dringende mensenmassa in het niet. Ik zou iedereen willen adviseren hier niet aan te beginnen in het hoogseizoen. Mensen met honden opgelet: deze zijn toegestaan maar komen in de verdrukking op de smalle paden en kunnen veel trappen niet zelf op.

Datum van activiteit: juli 2020
1  Bedank 977familiel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken