Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (149)
Beoordelingen filteren
149 resultaten
Waardering van reizigers
67
41
13
6
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
67
41
13
6
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 149 beoordelingen
24 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vreselijk teleurstellende accommodatie. Slechte prijs-kwaliteit verhouding, onvriendelijk personeel, eigenaar werd zelf agressief toen we onze onvrede bespraken. Kamer smerig, slecht onderhouden. Rat in de kamer en harde muziek voor onze hut.

Verbleef: juli 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Ingrid M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn locatie en leuke tuin. We hebben een paar nachten in de budget rooms geslapen die niet persoon budget waren maar wel erg budget waren uitgevoerd(donker met kapot zeil ed).
Daarna geslapen in de villa. Dit was super!
Personeel was erg aardig en je kunt er lekker cocktails halen. De vibe is goed

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank geertschouten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een mooie en perfecte locatie, de tuin is super en het personeel is vriendelijk. Daarentegen vonden wij de kamer wel erg eenvoudig. gordijnen die niet volledig sluiten, geen kast (niet prettig met backpack), geen warm water, weinig licht en echt schoon was het ook niet. Het was prima, maar denk dat je in Arugambay Bay goedkoper kunt zitten voor hetzelfde .

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank michael s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
19 september 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt aan de andere kant van de hoofdweg in Arugam Bay, dus het enige wat u hoeft te doen is het straat oversteken 50 meter stappen om het strand te bereiken. De tuin, waar het hotel in ligt is echt mooi. De cabanas zijn een beetje te duur en hebben geen AC. Er is geen AC terwijl dit wel duidelijk vermeld staat op Booking.com, dit was een teleurstelling. We verbleven in de villa helemaal aan de achterkant. Dat is een prachtige kamer dus als je het kan betalen neem dan de villa! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant serveert fatsoenlijke maaltijden en de ice koffie is de beste in de stad!

Bedank JellevN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
28 januari 2014 beoordeeld

Surf 'n' Sun wordt door een familie gerund door vader en zoon. De Cabanas zijn in prachtige tuinen en waren zeer goed onderhouden. Er is een enorme 'chill out'ruimte, wifi, een visvijver - met schildpad als huisdier, prachtige tuinverlichting en gewoon in het algemeen heerlijk. Cabanas zijn schoon, ruim en beschikken over grote buitengebieden met patio, zithoek en hangmatten. We kregen echt een goede laagseizoen koopje toen we er verbleven. Eten was goed, maar het menu was beperkt terwijl wij er waren vanwege laagseizoen.

Bedank Danny276
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken