Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (557)
Beoordelingen filteren
557 resultaten
Waardering van reizigers
366
134
35
12
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
366
134
35
12
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 557 beoordelingen
9 juli 2018 beoordeeld

Na een lange fietstocht werden we met alle egard ontvangen in het hotel. Mooie ruime kamers met een zeer grote badkamer. Regelmatig handdoeken vervangen met alles wel Eco milieuvriendelijk. Verder tandenborstel en scheermesjes aanwezig. Het hotel ligt midden in de theeplantages en heeft een mooi uitzicht. Het lopende buffet hebben we van genoten. en om alles compleet te maken een hele wand met diverse toetjes en nagrechten.

Kamertip: Geen onderzoek gedaan naar goede kamerlocatie
  • Verbleef: juni 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 17roel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muthuramesh R, Leader of the House, Resident Manager van The Blackpool Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2018
Google-vertaling

Dear Oel,

Thank you for the generous comments you have posted in the Tripadvisor.
We take great pleasure in having you as our guests in our legendary Hotel. The entire team was instrumental in receiving the most coveted award " THE WORLD LUXURY HOTEL 2017".
We thank you again and wish you long life, happiness and peace.

R.Muthuramesh
Leader of the House
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg onpraktisch hotel. Veel gedoe om bij je kamer te komen. De ventilatie van de badkamer komt uit in de gang waar iedereen voorbij loopt. Heb daar al een scheet gehoord en niet zo frisse luchtjes geroken.
Het buffet zag er super lekker uit maar viel toch tegen. De gerechten uit de warm houdschotels waren koud!! De drankjes (witte wijn/ water) te warm, lees niet gekoeld.
Mogelijkheid om buiten te zitten is er niet, niet aan het zwembad, niet in de zeer verzorgde tuin maar ook niet op je eigen terras.
Contrast met de buren is enorm.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank zwetsloot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Muthuramesh R, Leader of the House, Resident Manager van The Blackpool Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 maart 2018
Google-vertaling

Dear Zwet,

Thank you for the comments.

The Blackpool Hotel is an award winning Hotel of high esteem. Our main objective is to ensure that all guests are interacted with and guests receive satisfying experience whilst in the Hotel.
Our Team Members strive their best to offer the best of service, comfort and food at all times.
We wish you long life, happiness and peace.

Regards,

R.Muthuramesh
Leader of the House
Resident Manager
THE BLACKPOOL HOTEL
NUWARA ELIYA
SRI LANKA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld

Hoog tussen groentevelden in van lokale bevolking ligt dit hotel. In de ochtend zie je vanuit de eetzaal de lokale kinderen naar de school lopen. Kamers zijn schoon en van alle gemakken voorzien. Personeel zeer voorkomend. Eten uitstekend, buffet.

Kamertip: Kamers zijn allemaal rustig gelegen.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nicole D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RAMESH M, Leader of the House, Resident Manager van The Blackpool Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 november 2017
Google-vertaling

Dear Nicole,

Thank you for the comments.

The Blackpool Hotel is genteel and distinguished in all respects. The Blackpool Hotel excels in providing very personalized service and excellent food. We have been recipient of the World Hotel Luxury award for the year 2017 besides winning numerous culinary and Hotel awards. We are certain that you will appreciate these awards were won majorly because of the wonderful experiences the guests had enjoyed during their stay.

We are glad that you have enjoyed the stay.

Best wishes,

We wish you long life, happiness and peace.

Regards from The Blackpool Family,

R.Muthuramesh
Leader of the House
Resident Manager
THE BLACKPOOL HOTEL,
NUWARA ELIYA
SRI LANKA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig nieuw hotel, zeer warme ontvangst door erg vriendelijk personeel en met warme chocolademelk. Kamer fantastisch, met elektrische open haard, wat veel sfeer geeft. Mooie en schone badkamer met regendouche. Prachtig zwembad, is verwarmd (24 graden), wat alleen warm genoeg is als het echt mooi weer is, dus iets om rekening mee te houden. In het hotel zelf is het relatief koud, ook in het restaurant.
A la carte menu is zeer prijzig. Helaas was het in het weekend dat wij hier waren te rustig voor een diner-buffet (is op zich niet erg en begrijpelijk), maar er was geen alternatief menu beschikbaar, alleen a la carte. Hoofdgerechten a la carte variëren van 1500 (voor eenvoudige pasta of fried rice) tot 4500 LKR, terwijl diner-buffet normaal 3000 LKR kost (net zoals bij andere hotels in nuwara eliya), waarbij je natuurlijk uitgebreide keuzemogelijkheid hebt. Dit is jammer, hebben in 2 weken rondreizen in Sri Lanka niet eerder zo'n dure dinerkaart gezien! Er zitten ook geen restaurants in de buurt, dus enige andere optie is om met taxi nuwara eliya in te gaan. Dit vonden wij een grote tegenvaller en een gemiste kans in een verder heerlijk hotel! Aan de staf ligt het ook niet, ik vroeg om een tafel op een warme plek en kreeg meteen een kacheltje bij onze tafel, ze doen alles om het je naar de zin te maken.

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
1  Bedank maris212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RAMESH M, Leader of the House,Resident Manager van The Blackpool Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Maris,

Thank you very much for reviewing us at the TripAdvisor.

It is with utmost pleasure that we read your comments. Our fundamental value is to maintain the highest service standards mainly by interacting with guests.

We are glad that you found our service standards very good and hospitality at its best.

We have read your comments on the pricing of menu.

The feedback has been taken up for discussion, however, we wish to inform you that our prices are very much in line with Hotels of repute in around the city.
We do not fail to attend to any guest comments and please be assured that your comments on the pricing will be reviewed.

with best regards,

R.Muthuramesh
Leader of the House
Resident Manager
THE BLACKPOOL HOTEL

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een service als in dit hotel zal men waarschijnlijk nergens anders vinden. De onwennigheid van het (nieuwe?) personeel wordt ruimschoots goedgemaakt door hun dienstbaarheid. In het restaurants zal je vuil bord er geen minuut staan, en vaak wanneer je wil opstaan of neerzetten, schiet er iemand toe je stoel te verschuiven. Soms gaat men zelfs mee naar het buffet en legt men elke schotel uit, zelfs met de kaartjes die er reeds staan.
Ook de manager komt regelmatig een kijkje nemen. Schrik niet wanneer hij je je met je naam aanspreekt - hij schijnt zijn eer erin te leggen elke gast bij naam te kennen. Het personeel weet overigens vaak ook in welke kamer je verblijft. Het geeft in elk geval een zeer persoonlijke toets aan je verblijf!
De kamers zelf zijn prachtig - vooral de elektrische 'open' haard brengt een ouderwets gevoel voor gezelligheid. Het kan warmte geven (niet overbodig op deze hoogte), maar je kan ook 's nachts enkel de vlammen laten branden (al zou dit net dat tikkeltje meer effect hebben, mochten de kamers iets donkerder zijn). Ook de badkamer is modern en heel netjes. Enig minpunt is dat er in sommige kamers beperkt warm water is - een euvel dat men hopelijk snel zal verhelpen. Het hotel is over het algemeen wel vrij koud, dus neem zeker iets warmers mee.
In het algemeen is dit een prachtig gerenoveerd hotel met enkele schoonheidsfoutjes die ruimschoots worden goedgemaakt door het personeel.

Verbleef: juli 2016
2  Bedank Stéphanie V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RAMESH M, Leader of the House, Resident Manager van The Blackpool Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juli 2016
Google-vertaling

Dear Stephanie,

The Blackpool Hotel team members are delighted to read your comments. Your feedback has inspired the entire team and it certainly will propel them to reach greater heights.
We endeavor our best to remember names of the guests and constantly use them during their stay
Thank you for taking your time to post your review in the TripAdvisor.
With best regards to all at home.
R.Muthuramesh
Leader of the House
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken