Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.801)
Beoordelingen filteren
1.801 resultaten
Waardering van reizigers
594
728
310
111
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
594
728
310
111
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.801 beoordelingen
29 maart 2018 beoordeeld

Geweldig hotel, mooie kamer. Lekker en luxe dinerbuffet. Voor begrippen van hier wel prijzig. Vriendelijk en servicegericht personeel. Echt een topper. Ontbijtbuffet was alles en meer Dan wat je je kon wensen...

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank www1232013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Men probeert absoluut het beste ervan te maken, maar het hotel is echt verouderd. De vloeren zijn van hout. Ramen en deuren sluiten met kieren en openingen, en op ruim 1600 meter kan het dan best koud worden op de kamer. In de omgeving zijn er betere alternatieven zoals het Grand Hotel.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
1  Bedank souren2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2018 beoordeeld

Ik begrijp sommige beoordelingen als "vergane glorie" maar het pand is dan ook al van tijdens de Engelse kolonisatie. Alles straalt hier klasse en charme uit. De kamers, de poolroom, de Chesterfield zetels, de bar, alles gewoon. Het plaatje past gewoon. Dit neemt niet weg dat een renovatie zich niet opdringt, maar met behoud van de authentieke elementen.

Verbleef: februari 2018
Bedank Chris M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je waant je even terug in de tijd. Het hotel is in “oude” Engelse koloniale stijl, met de klemtoon op “oud”. Het is niet omdat je een ouderwetse sfeer wil creëren dat je het gebouw moet laten verkommeren. Bij hevige regenval moet men bvb. handdoeken leggen in de gangen om het water op te vangen.

Kamers zij ruim en de matrassen goed. Het meubilair is echter versleten. Er loopt constant iemand rond met wat witte verf om de gebreken wat te camoufleren. De houten ramen en deuren zijn rot ! Badkamer niet gerieflijk en niet proper.

Restaurant en ontbijt ruimte zijn net en ontbijt is lekker.

De enige troef van dit hotel is de mooie tuin en het personeel. Iedereen is er super vriendelijk en gedreven.

Ik zou hier niet terug komen.

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
1  Bedank Fre_Fred
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld

Karaktervol hotel met een Engels tintje, uitstekend buffet voor ontbijt en diner, attent personeel, ruime kamers en een lekker bed. Lekker een uurtje gelezen bij de open haard die eind van de middag aan gaat. Pand is oud met mooie details.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank FransLampe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken