Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (834)
Beoordelingen filteren
834 resultaten
Waardering van reizigers
369
286
112
34
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
369
286
112
34
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 834 beoordelingen
21 juli 2018 beoordeeld

Prima hotel in hart van Legia. Niet aan het strand, maar op een minuut of 5 lopen.
Het hotel is compleet ingebouwd in een druk winkelgebied, maar hier merk je niets van als je eenmaal binnen bent.
Zwembad is ok, maar niet heel groot. De kamers zijn prima, maar een kleine update zou kunnen. Alhoewel ik me meteen besef, dat dit een smaakkwestie is.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank johnpieroelie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management Team A, General Manager van Astagina Resort Villa and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juli 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Johnpieroelie,

Thank you for your comment about a great hotel in the heart of Legian to get 5 minutes walks to the beach, shopping area, good swimming pool, and good room. At Astagina, we never stop keeping our services and maintain it well to be able to provide the outstanding customers’ satisfaction all the time. At this time, we have been taking gradually some of our rooms to have a minor maintenance to meet perfection in the future. Thank you very much for your constructive comment and hopefully we can serve you again one day to show our improvement in the near future. See you soon.

We are looking forward to welcoming you back to stay at Astagina.

Best regards,

Efendy Hamzah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een héérlijke plek weg van alle drukte van de mainstreet van seminyak. Op loopafstand van het strand met leuke eetgelegenheden in de buurt. Personeel is vriendelijk en gastvrij. Onze zoon was jarig en bij terugkomst was de kamer versierd. Net dat extraatje wat je verblijf bijzonder maakt. Bij aankomst een welkomst cocktail. Wij verbleven in de villa welke super luxe en uitgebreid was. Schoonmaak van het huisje gebeurde iedere dag.

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank Samantha v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management Team A, General Manager van Astagina Resort Villa and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 mei 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Samantha,

Warmest greeting from Astagina Resort Villa and Spa.

Thank you for taking your time to write the positive feedback in this site. We are pleased to know that you have had the amazing holiday during your stay. We will share your positive comment to our team member as a motivation to improve. It is our great pleasure how much you enjoyed your stay in regards of away from hustle and bustle main street in Seminyak, close to get to the beach, friendly staff and welcoming, birthday surprise for your son, welcome cocktail upon arrival, luxurious and rich villa.

Thank you and we are looking forward welcoming you back in the near future.

Best regards,

Efendy Hamzah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2018 beoordeeld

Het hotel heeft een prachtig zwembad en ligt dicht bij winkeltjes,eettentjes en strand
Goede bedden, goede douche en heeft een heerlijk ontbijt.
Mooi goed onderhouden tuin rondom het hotel echt een aanrader !

Verbleef: januari 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank irma224
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management Team A, General Manager van Astagina Resort Villa and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2018
Google-vertaling

Dear Ms. Irma224,

Warmest greeting from Astagina Resort Villa and Spa.

Thank you for your stay with us. We really appreciate your good comment regarding our rooms, good bed, shower, delicious breakfast, good swimming pool, close shopping area, restaurants, and beach. Yes, we are only 5 minutes walking to get them out. Yes, we have a wide fresh garden, so that guests can feel like getting in touch to the nature. Thank you for recommending our garden.

Thank you very much and hopefully we can welcome you back in the near future.


Best regards,

Efendy Hamzah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2017 beoordeeld

Kuta is zwaar toeristisch en in dit hotel ben je hier even ver vandaan.
Allerlei faciliteiten zoals een heel mooi luxe zwembad met een mooie bar, een familie zwembad, tuin en een restaurant. Zeer vriendelijk persooneel. Mooie hotelkamer met een heerlijk bed.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Sandy M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management Team A, General Manager van Astagina Resort Villa and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2017
Google-vertaling

Dear Mr/s. Sandy M,

Warmest greetings from Astagina Resort Villa and Spa…

Thank you for your review, and share your stay experience on Tripadvisor. We are delighted to read that all efforts done could make your stay at Astagina being special. Certainly, we will do our utmost to keep this way.

We are looking forward to seeing you again at Astagina Resort Villa and Spa

With Best Regards,

Imam Wahyudi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Genieten van een lekkere cocktail in de zwembadbar, een heerlijke spa behandeling of een uitgebreid ontbijt, het kan allemaal in Astagina. Alles is op en top, alleen de housekeeping was zeer slordig, ik moest elke dag wel iets bij de receptie regelen, was het niet een handdoek dan was het wel toiletpapier, erg jammer. Ben dus al snel gestopt met gooi geven

Verbleef: juni 2017, reisde alleen
Bedank Aletta W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management Team A, General Manager van Astagina Resort Villa and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juli 2017
Google-vertaling

Dear Mr/s. Aletta W,

Warmest greetings from Astagina Resort Villa and Spa…

Thank you for taking your valuable time writing your review and we appreciate your compliment to our facilities. We have taken note of your feedback about the room and housekeeping so then we can improve to put attention in details.

Once again thank you for staying with us and we are waiting for your next visit.

With Best Regards,

Imam Wahyudi
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken