Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onbekend”
Beoordeling van Sarong Restaurant

Sarong Restaurant
Geclassificeerd als nr. 4 van 215 Restaurants in Kerobokan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 25
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Barscene, Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Privé-dinergelegenheid, Reserveringen
7 september 2017 beoordeeld

We komen al jaren in Seminyak maar dit restaurant was ons nog onbekend. Australische vrienden wezen ons erop. Wel druk dus bespreken verdiend aanbeveling. Wij hebben heerlijk in de tuin gezeten en het eten deed een beetje India's aan maar was het niet. Kwalitatief hoogstaand tegen een redelijke prijs. Personeel vriendelijk en uiterst behulpzaam. Dit restaurant gaan wij zeker weer aandoen bij ons volgende Bali vakantie. Bestel kleine gerechtjes voor te delen met elkaar.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sylvia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarong B, Guest Relations Manager van Sarong Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you so much, we will are glad you plan to return.
At Sarong we believe our guests are our best critics, taking the time to review us on Trip Advisor means a lot to us, detailing your positive experiences and your appreciation of our menu is both a honour to us and a service to future guests, we look forward to serving you again at Sarong.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (3.632)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 3.633 beoordelingen

5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtig restaurant! Hele mooie aankleding, goede sfeer en vriendelijk personeel. Het eten was heerlijk! De butter chicken is echt een aanrader. Iets aan de prijzige kant maar het zeker waard!

Bedank Anneke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarong B, Guest Relations Manager van Sarong Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2017
Google-vertaling


Dear Anneke
Thank you for sharing your positive review with the readers of Trip Advisor, we appreciate the time you took to describe your experience, our Butter Chicken is one of the more popular dishes on the menu, our executive chef gained the recipe from a real home cook while travelling in Northern India.

All the best from Sarong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gegeten!
De service was top en het eten eigenlijk nog veel beter.

Als je in de buurt bent en je wilt iets exclusiever eten is dit een must om te bezoeken.

Bedank Mark B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarong B, Guest Relations Manager van Sarong Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2017
Google-vertaling


Dear Mark B

Danke for sharing your positive review with the readers of Trip Advisor, we appreciate the time you took and so happy you enjoyed your evening with us, please come back again soon.

All the best from Sarong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor Balinese begrippen erg modern opgezet. Prima sfeer en bediening. Eten wordt verrassend mooi opgediend en smaakt heerlijk. De prijs is er wel naar, maar omgerekend naar euro's is het nog goed te doen.

Bedank GJvanEijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarong B, Guest Relations Manager van Sarong Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2017
Google-vertaling

Dear GJvan Eijk

Thank you for sharing your positive review with the readers of Trip Advisor, we appreciate the time you took to express your enjoyment of your evening with us.

All the best from Sarong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi aangekleed restaurant, leuke details. De voorgerechten waren super! Wij hadden buikspek 105k (aanrader!) en een koude salade met kip 70k. Daarna butter chicken en chili garnalen, wij vonden beide gerechten een beetje tegenvallen. De garnalen waren niet lekker op smaak en de butter chicken was wel heel mals maar had een dikke smeuïge saus. Het dessert was onwijs lekker! Wij namen de zwarte rijst met Kokos ijs, heel goed van smaak! Alles zag er heel goed uit en de bediening is zeer vriendelijk. Het restaurant is wel aan de prijzige kant en bevind zich in een duurdere buurt. Aan het einde van de avond ongeveer 1 miljoen kwijt voor 4 drankjes, 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en een dessert. Best prijzig dus voor Balinese begrippen, maar wel een leuke beleving!

1  Bedank Bart Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarong B, Guest Relations Manager van Sarong Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear Bart,

Thank you for taking the time to review your evening with Sarong, we appreciate your comments, although we can not translate them all perfectly, for that we apologise!
We are happy you appreciated the cuisine culture of South East Asia, all the best Sarong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sarong Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Seminyak, Kuta District
Seminyak, Kuta District
 

In Sarong Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding