Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Paradijs op Bali”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Villa Sinar Cinta Amed Bali

Mainhouse and Garden suite Villa Sinar Cinta
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Mainhouse and Garden suite Villa Sinar Cinta
Lounge downstairs during the evening. Bedroom upstairs mainhouse Villa Sinar Cinta.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Mainhouse and Garden suite Villa Sinar Cinta
Lounge downstairs during the evening.
Bedroom upstairs mainhouse Villa Sinar Cinta.
View from bedroom upstairs mainhouse Villa Sinar Cinta.
Bathroom upstairs mainhouse Sinar Cinta.
Koman, guest services. She speaks fluent English and is your daily point of contact.
The garden suite next to the swimmingpool has two bedrooms and two bathrooms.
One of the two bedrooms in the garden suite of Villa Sinar Cinta.
One of the two bathrooms in the garden suite of Villa Sinar Cinta.
Bathroom garden suite.
Swimming pool and garden suite during the evening.
Beach Sinar Cinta with view on Gunung Agung and Bali ceremony
Bali ceremony on the beach next to the Villa
Villa Sinar Cinta on the beach
Blooming Frangipani in the garden
Nengah, poolman & concierge
Catch a fish and have it grilled on the BBQ in the garden
The mainhouse in the 'first year' when the plants and trees in garden were just starting to grow.
Unique and private villa with a beautful garden
Tropical flowers in private garden Sinar Cinta
'Best pool ever' according to many guests.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Amed, Abang, Karangasem, Bali

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 51 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Felix A
1 beoordeling
“Paradijs op Bali”
Beoordeeld op 3 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019

Als je op zoek bent naar rust en weg wil van het massatoerisme is Villa 'Sinar Cinta" een paradijs op Bali. De villa staat aan zee en heeft een prachtige tuin met mooie bloemen en een goed onderhouden zwembad. Je kunt lekker zitten op de overdekte veranda, maar ook in de tuin zijn verschillende zitjes. Zelfs op de eerste verdieping kun je lekker buiten leven. In een schommelstoel of liggend op het hemelbed op het balkon van de villa heb je aan de ene kant een prachtig uitzicht op de zee. En aan de andere kant van de veranda heb je uitzicht op de berg "Gunung Agung". Met het geluid van de zee wordt je zo in slaap gewiegd.
Wij hebben een fantastische tijd gehad in de villa. De zorgzame en lieve Komang en Wajang verzorgden iedere ochtend een heerlijk ontbijt en via de manager Putu konden wij allerlei uitstapjes regelen met een vaste goed engels sprekende vriendelijke chauffeur.
Dit is een plek waar wij zeer zeker gaan terug komen. Mooie villa en hele lieve mensen! Wij voelden ons helemaal thuis!

Datum van verblijf: januari 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnsS421
Sanur, Indonesië
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
“Verrassing!!!!”
Beoordeeld op 10 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

December 2017. Verrassing!!! Ik ga naar Villa Sinar Cinta. Ben er eerder geweest, toen bestond de villa 10 jaar. Wat ik zo vreselijk bijzonder vind aan deze villa is natuurlijk de ligging, mooi aan strand, prachtig uitzicht op o.a. de Gunung Agung. De kamers zijn schitterend, etc etc. Het meest bijzondere vind ik de staf van de Villa en de eigenaren. Ze zorgen ervoor dat je een mooi verblijf hebt en eigenlijk gewoon kan doen wat jezelf wilt. Alles blijkt mogelijk daar. Heel mooi vind ik dat de staf er gewoon al vanaf het prilste begin werkt. Dat zegt veel over het management. Het is gewoon een grote familie. Een familie die het de gasten naar de zin maakt, een familie ook die met ideeën komt aandragen. Ach, eigenlijk moet je hier zelf eens naar toe gaan als je de drukte van het toerisme wilt ontsnappen. Ervaar het zelf eens.....

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Harrie V
1 beoordeling
“Prima plek”
Beoordeeld op 25 mei 2017 voor een verblijf in april 2017

Prima plek voor een rustig verblijf en uitvalbasis voor mooie trips. Mooie omgeving en vriendelijk personeel. Goed en groot zwembad.

Datum van verblijf: april 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johan-The ...
nederland
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Prachtige villa op een super locatie.”
Beoordeeld op 26 april 2017 voor een verblijf in april 2017

In een woord GEWELDIG. Wat een prachtige villa. In het echt mooier dan wat we van te voren hadden verwacht. De tuin is heel mooi aangelegd met prachtige planten, bomen en bloemen. Over de indeling en mogelijkheden in en rond de villa is goed nagedacht. Het zwembad is super en goed onderhouden. Het balkon was helemaal top, een geweldig uitzicht van alle kanten en de mogelijkheid om te slapen in het hemelbed en de zonsopgang te zien vanuit het bed. Wat uniek. De dames koken zo vol smaak en lekker. Kortom gezegd, we zijn een paar keer naar een restaurant geweest maar de smaak daar kan niet tippen aan hoe de dames Wajang en Komang koken. Niets is teveel voor het personeel. De manager Putu zeer attent en regelt alles voor je. Wat hebben wij 3 weken mogen genieten van alles. We komen zeker terug.

Datum van verblijf: april 2017
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Irisd1152
Niveau 3 bijdrager
14 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Echt een prachtige plek om naar terug te keren.”
Beoordeeld op 11 januari 2017 voor een verblijf in december 2016

De locatie is schitterend. Het strand ligt op steenworp afstand! Erg mooie tuin, met een groot zwembad. Voor ieder wat wils. Wil je een weekje rust en privacy en niks onder nemen, de villa is hier zeker groot genoeg voor en van alle gemakken voorzien. Het personeel kan alles voor u regelen voor schappelijke prijzen. ( van de was, het laten bezorgen van eten, een pick up service van een restaurant, fietsen huren, zeevissen, snorkeltripjes tot andere uitstapjes etc) Tip als je dingen wilt ondernemen is het vaak goedkoper om het vanuit Amed te doen in plaats van het duurdere zuiden van het land. Dus als je opzoek bent naar een actieve vakantie ben je hier ook op de juiste plek. Het begin van het centrum van Amed is ongeveer 10 minuten lopen over het strand.

Datum van verblijf: december 2016
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francis N
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
“Paradijsje”
Beoordeeld op 2 januari 2016 voor een verblijf in januari 2016

Wat een geweldige vakantie! Deze plek is een klein paradijsje. De prachtige bloemen, de verzorgde tuin een heerlijk zwembad. En je wordt heerlijk verwend! Komang en Wajang leggen je in de watten voor het ontbijt. Wajang is een heel erg goede kok, de beste lokale maaltijden hier gegeten! Direct aan het strand waar je ook heel leuk kunt snorkelen! Echt een paradijsje! In de 2 weken hebben we leuke trips gemaakt met fijne chauffeur geregeld door de staf. Putu staat altijd voor je klaar. Het zwembad is bovendien erg prettig.

Datum van verblijf: januari 2016
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H B
Boxtel, Nederland
1 beoordeling
“Je komt als gast en vertrekt als vriend”
Beoordeeld op 13 november 2015 voor een verblijf in september 2015

In een woord in alle opzichten " geweldig"!!!
In niets zouden wij kunnen bedenken waarom je niet naar villa Sinar Cinta op Bali in Amed zou gaan.
Alles klopt, tot in de kleinste details met een optimale prijs prestatie verhouding!
Wanneer je de details wil weten en leren kennen...., gewoon gaan en ervaren.
Nadien zul je de conclusie trekken dat het verrassend en in alle opzichten meer dan de moeite waard is gebleken.

Datum van verblijf: september 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Alles, zonder enige uitzondering
Minpunten: N.v.t.
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen