Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bijzondere ervaring!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van House Of Happiness

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
5 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Errachidia, Meknès-Tafilalet

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
MarielHoz ...
Emmen, Nederland
Niveau 6 bijdrager
119 beoordelingen
11 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
“Bijzondere ervaring!”
Beoordeeld op 28 december 2017 voor een verblijf in december 2017

Youssef is een zeer vriendelijke en gastvrije jongeman die zijn huis open stelt voor gasten. Op deze manier wil hij leren over andere culturen. Beide ouders wonen ook in het huis en zijn tevens erg gastvrij. Moeder is daarnaast een goede kok! Youssef spreekt goed Engels en het is fijn om met hem in gesprek te gaan over van alles en nog wat. Het huis is voor westerse begrippen primitief, maar erg knus. Verwacht geen hotel omgeving en luxe, maar verblijf hier voor een echte authentieke ervaring bij locals. In de winter kan het erg koud worden en er is geen verwarming in het huis. Er zijn wel veel dekens om je warm te houden, maar hou hier wel rekening mee.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maaike C
Vlaams-Brabant, België
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mr_Pipell ...
Isle of Skye, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 april 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel J
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hejanace
Fort William, Verenigd Koninkrijk
Niveau 4 bijdrager
25 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
darkmarjk
Schotse Highlands, Verenigd Koninkrijk
Niveau 5 bijdrager
56 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 januari 2018 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
alexhozee
Emmen
Niveau 5 bijdrager
36 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen