Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (630)
Beoordelingen filteren
630 resultaten
Waardering van reizigers
202
237
108
46
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
202
237
108
46
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 630 beoordelingen
Beoordeeld op 7 oktober 2016

Heel fijn hotel om te verblijven.Iedere dag werd de kamer schoon gemaakt, en het hotel over het algemeen was ook schoon en netjes.Leuke beergarden en rooftop terras waar je lekker kunt chillen.
Ontbijt is minimaal maar in new york zowieso niet echt nodig om ontbijt bij je hotel te boeken vind ik met zoveel eetgelegenheden overal.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de ligging is prima.Vlakbij de brooklyn bridge en openbaar vervoer.

  • Verbleef: september 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank danielj1004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vanessa V, General Manager van The Tillary Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2016
Google-vertaling

Dear danielj1004,

Thank you for the review! It is great to know you enjoyed your stay with us and that you got a chance to visit the Beer garden.

Please visit again, whenever you are in New York

Safe travels,

Vanessa Vitale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2016 via mobiele applicatie

Kamer en badkamer zijn groot. Het hotel is ook netjes. Het ligt ongeveer 5 a 10 min van de metro af. Kort bij de brooklynn bridge.. je bent dus zo in Manhatten.
Het ontbijt is wat simpeler: verschillende broodjes en cake maar alleen maar als beleg: jam, tomaat of komkommer. Het hotel is zeker aan te bevelen.

Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
Bedank bram6336
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vanessa V, General Manager van The Tillary Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 september 2016
Google-vertaling

Good afternoon Bram H,

Thank you kindly for taking the time to write a review about your stay with us. Please visit us again soon.

All my best,

Vanessa Vitale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2016 via mobiele applicatie

+ Mooi hotel, mooie kamers, fijne bedden, fijne douche, schoon, vriendelijke receptie.
- 50 dollars per kamer per nacht wordt gereserveerd op je creditcard voor het geval je de minibar beroofd. Ontbijt is inderdaad een lachertje. Ronduit slecht en heel klein. Slaapkamer is standaard 21,5 graden, veel te warm. Lager gezet, maar stond volgende dag weer op 21,5.

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
Bedank Zwier V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fën H, General Manager van The Tillary Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 februari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

I am truly sorry you did not enjoy the breakfast and that your room was too hot. Thank you for taking the time to offer this feedback as It helps me to assist in making the hotel better everyday. I also thank you for the positive feedback.

I welcome you to return and stay with us again in the near future as we will have a few changes to our breakfast.

Thank you again,

Sincerely,

Carlos Gareis,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2015 via mobiele applicatie

Top hotel! Mooie kamers, fijne badkamer en heerlijk bed! Ontbijt is ook prima, redelijk wat keuze en vriendelijk personeel. Er is een metro halte op ca. 10 minuten lopen en die brengt je binnen een kwartiertje naar times square. Lopen vanaf het hotel over de brooklyn bridge is ook erg leuk!

Verbleef: december 2015
Bedank marlo3sj3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fën H, General Manager van The Tillary Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 januari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for the great feedback! I am delighted that you enjoyed your experience with us and hope to welcome you back soon.

Have a great year!

Kind regards,

Carlos Gareis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2015 via mobiele applicatie

Mijn zus en ik verbleven 6 nachten in het dazzler hotel en hebben het hier erg goed gehaald. Prima kamers (vergeleken met hotels op Manhattan) voldoende ruimte en goede bedden. Vriendelijk persoon, prima ontbijt en een fijne gym waar we elke dag even gingen sporten. Subway zit op een paar minuten lopen en geeft een goede aansluiting op NYC. Zeker aan aanrader als je op zoek bent naar een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Verbleef: november 2015, reisde met vrienden
1  Bedank Daphne O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken