Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Skyscanner.com
ZenHotels.com
MakeMyTrip
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (881)
Beoordelingen filteren
881 resultaten
Waardering van reizigers
392
293
118
37
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
392
293
118
37
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 881 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2017 via mobiele applicatie

De service in het hotel was prima we werden netjes ontvangen bij binnenkomst. Wat later bleek is dat dit in de Joodse wijk ligt en dat heeft zijn sporen ook in dit hotel achtergelaten, dat geeft niets maar het is wel opmerkelijk. De kamer was ruim en schoon. De bedden sliepen heerlijk. Het Intercontinentale ontbijt valt erg tegen met een paar Mini suiker croissants en een bagel.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 729pieterl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij zijn een week in dit hotel geweest. We hadden een kamer met keuken. De keuken is groot maar er zitten geen borden of bestek in. De koelkast staat wel aan. De kamer is erg hoog wat een ruim gevoel geeft. We waren met onze 3 grote kinderen (14,19 en 22 jaar) en moesten in 1 kamer slapen. Er zijn geen appartementen met meerdere kamers in dit hotel. Voor ons geen probleem. Voor het hotel stopt een bus en binnen 10 minuten ben je lopend op het metrostation. Je kan ook met de bus naar dit metro station. Het ontbijt is eenvoudig en mag meegenomen worden naar de kamer. De hulp die je krijgt bij alle vragen is echt uitstekend. Er zijn PC's beschikbaar en wasmachines. Je kan van diverse restaurants in de wijk eten op je kamer laten bezorgen. Wij hebben voor 45 dollar heerlijk met zijn 5-en chinees gegeten bijvoorbeeld. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank ingeo368
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 september 2014

Omdat we 2 weken in het hotel verbleven kregen we een up-grade, een kamer met keuken.
Kamer was prima, ontbijt haalden we om de hoek bij een supermarkt, omdat we het ontbijt van het hotel zeer onder de maat vonden. Bij super verkopen ze heerlijk brood, eieren, yoghurt. In het hotel mag je wel gratis de hele dag door koffie en thee pakken.
Personeel is erg vriendelijk. Speciale wijk, allemaal joodse gezinnen, geen moment onveilig gevoeld in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tienekedejong
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Imam K, General Manager van Pointe Plaza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2014
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. We are glad you enjoyed your upgrade to one of our spacious suites.

Many of our guests appreciate our complimentary breakfast every morning and feel that it is a great way to start the day. We offer pastries, eggs, cereals as well as fresh coffee and juice; however, we are pleased that you were able to find a supermarket that better suited your needs.
Our safe, quiet neighborhood is one of the many aspects that attract guests to our hotel. We are quite happy to hear that you always felt safe while travelling about our location.

Thanks again for your feedback and take care!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2014

prettige relatief rustige kamers, goede bedden, plezierig personeel, fijne shuttle bus iedere morgen naar Times Square, vanuit Manhatten 's avonds met metro iets lastiger te bereiken, ontbijt goed behalve de jam

Kamertip: omdat we tussentijds nog een paar dagen op pad zijn geweest in Pennsylvania hebben we in twee kamers geslapen 209 en 509, alle twee prima
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank Teental2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Imam K, Manager van Pointe Plaza Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2014
Google-vertaling

Your comments are much appreciated.
We know we are good, we try harder when we hear back from you.
Thank you for taking time to let us know.

We hope to see you again and soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2013

Prima hotel, uistekende bedden, zeer ruime kamers. Wij hadden een suite met zit- en keukengedeelte. Daar maak je niet echt gebruik van, maar als je een week in een hotel zit is het gewoon fijn om met 4 volwassenen een beetje leefruimte te hebben. Alles is schoon. Ontbijt was goed, ruime keuze, zelfs vers fruit. Koffie en thee 24 uur per dag gratis. Dagelijks (behalve zaterdag) om 9.30 taxi naar Times Square op kosten van het hotel. Maar 1 x gebruik van gemaakt omdat we vaak al vroeger op pad gingen.
Personeel aardig en behulpzaam. Metro op 10 minuten loopafstand. Naar het centrum kost vrij veel tijd, maar wij vonden het goed te doen. Computer en printer voor gebruik gasten in aparte ruimte. Kan echt geen enkel minpuntje noemen over het hotel zelf.
Enig nadeel is dat in de directe omgeving van het hotel geen eetgelegenheden zijn, op 10 minuten lopen wel, maar het is even zoeken (of vragen) welke kant je op moet.
Hotel ligt in streng orthodox joodse buurt met 2 supermarkten, assortiment is beperkt, want gericht op de doelgroep. Overdag en 's avonds altijd mensen op straat, voelt dus heel veilig. Wijkbewoners lijken erg gereserveerd en maken geen oogcontact, maar als je vragen hebt en op ze afstapt krijg je vriendelijk antwoord.

Datum van verblijf: mei 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank ChristinNL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken