Beoordeeld op 5 juni 2016

Het hotel ligt praktisch boven het metrostation waar vandaan een directe metro richting Manhattan rijdt. De kamer was zeer netjes, schoon en voorzien van alle gemakken. Wat mijn verblijf in dit hotel echt aangenaam heeft gemaakt was de staff, de service is uitstekend en medewerkers vriendelijk, zij hebben er echt alles aan gedaan om mijn vakantie soepel en zorgeloos te laten verlopen.

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Beoordeeld op 27 mei 2016 via mobiele applicatie

Tweepersoons kamer was niet groot en wat ouderwets qua inrichting, maar keurig schoon. Heerlijk groot zacht bed. Badkamer pas vernieuwd & keurig schoon. Ruime koelkast met vriesvakje. Goede airco.
Inclusief ontbijt. Omdat er niet altijd voldoende ruimte is om te zitten (naast ontbijtzaal nog een kleine ruimte), werken ze met plastic borden & bestek. Je mag ontbijt mee nemen naar je kamer. Voldoende keus: brood (kan zelf toast maken), croissants, muffins, bagels en wafelijzer om zelf wafels te maken. Divers beleg: roerbakei, spek en worstjes. Jam, smeerkaas. Yoghurt en muesli / crueslie. Vers fruit. Koffie, thee en vruchtensap.
Verder mag je heel de dag onbeperkt koffie / thee pakken.
WiFi op kamer werkt uitstekend.
Metro (25 Street) naast hotel, ideaal.

Beoordeeld op 19 mei 2016

Dat hotelkamers in NYC vaak aan de kleine kant zijn was mij niet onbekend. Maar de kamer die wij in dit hotel hadden had zelfs nauwelijks ruimte voor onze koffers. Ik stapte vanuit het bed zo in mijn koffer! Vermoedelijk hadden wij wel de kleinste kamer (we zaten in 207), dus mocht je willen boeken kijk even goed welke kamer je toebedeeld krijgt. We hebben meerdere malen om een andere kamer gevraagd (hoopten een beetje dat onze Premium membership daarbij nog zou helpen), maar helaas zaten we 6 nachten in 'het hok'. Het uitzicht op de begrafenisondernemer hielp ook niet. Wel was de kamer erg schoon, 's nachts is het stil en er is een erg handige metrostop op het hetzelfde blok als het hotel. Het ontbijt is niet heel gezond, maar oh wat zijn de wafels lekker! Iemand zei dat het bestek meer buigzaam is dan een yoga leraar... Hoe grappig. Maar ook waar.

Kamertip: Neem vooral kamer 207 niet want deze is erg klein.
Beoordeeld op 18 mei 2016

Heerlijk ontbijt, vlakbij metro station, prettig personeel.
Voor New York lekker klein hotel, 56 kamers ipv paar honderd in Manhatten.
Het ligt in een niet zo'n fraai gedeelte van Brooklyn.
Maar voor ons was het een prima hotel.

Kamertip: Er rijdt een metro bovengronds voor het hotel maar met kamer aan de achterkant geen hinder van gehad.
Datum van verblijf: april 2016
Beoordeeld op 17 februari 2016

Goed hotel. Sommige kamers wat aan de kleine kant, maar schoon, goede bedden, badkamers en voorzieningen. Hotel ligt 30 meter van metrostation met directe verbinding naar Manhattan. Wifi zeer stabiel en snel. Geen problemen gehad tijdens verblijf.

Datum van verblijf: februari 2016
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western