Bij de check in laat men duidelijk merken dat ze helemaal niet zitten te wachten op gasten. Als het ware mag ik blij zijn dat ik in hun hotel mag verblijven. Geen welkom, niks. "No problem" in plaats van "You are welcome". Eerst een formulier met vijf paraafjes voor allerlei boete clausules etc.
Dan krijg je de kamersleutel en succes er mee. Lift werkt 9 van de 10 keer niet als je de pas er voor houdt.
De kamer is op zich okey, maar de geluidsisolatie is vreselijk. De snelweg is zeer duidelijk hoorbaar. Verder lijkt het iedere keer weer alsof het gebouw instort als iemand de deur dicht doet. Lekker voor je nachtrust.
De badkamer ziet er best mooi uit, hoewel vrij klein. Echter, het water is dan weer zeer heet en dan weer koud.
De WiFi werkte dit keer gelukkig stabiel. Ook prettig dat je vanaf de telefoon kunt streamen naar de TV.
Het zwembad ziet er mooi uit vanaf het balkon, maar gedurende mijn verblijf was deze - ondanks fantastisch weer - voor mij niet toegankelijk. Overigens betaal je daar wel de - belachelijke - resort fee voor. Voor een zwembad wat niet toegankelijk is: LOL!
In de vroege ochtend leek het wel een junkie huis. Mensen die op de bank lagen te slapen in de lobby. Iedereen vond het...Het was de tweede keer dat ik bij dit hotel verbleef, maar wat was het ongelooflijk slecht!
In de vroege ochtend leek het wel een junkie huis. Mensen die op de bank lagen te slapen in de lobby. Iedereen vond het kennelijk prima.
Tijd om mijn enige IHG Rewards Diamond benefit in te lossen: gratis ontbijt. Helaas: het restaurant is gesloten. Van gratis ontbijt voor Diamond gasten weet niemand iets af.
Tot slot dus de belachelijke resort fee. Zou volgens hun op de bevestiging staan, maar is op de email bevestiging van mij absoluut niet terug te vinden. Gelet op het feit dat de faciliteiten ook niet beschikbaar waren is het pure diefstal.
Uiteraard kan niemand van het hotel dit ook maar iets schelen allemaal. Dit hotel is er niet voor de gasten maar enkel om zoveel mogelijk geld uit iedereen te persen. Ik kom hier in ieder geval nooit weer.Meer
Minder weergeven