2 personen bekijken dit hotel
Booking.comUS$ 336
Skyscanner.comUS$ 336
ZenHotels.comUS$ 350
Beoordeeld op 8 september 2019 via mobiele applicatie

Onze reservering was onbekend. Daar we een voucher hadden toch een kamer gekregen. 't hotel ligt midden in de stad. Wij zaten op de 18de verdieping. Rondom veel eetgelegenheden.
Tip half uur gratis kayakken op zaterdag bij Bartram's Garden.

Nb uiteindelijk toch geld afgeschreven van m'n creditcard....

Datum van verblijf: augustus 2019
HIEXmidtown, Manager van Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019

Thank you for your comments!I I am glad that you enjoyed your stay with us and were able to take advantage of our fantastic location! We look forward to welcoming you back again in the future!

Beoordeeld op 30 juli 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk bed, zwembad boven op parkeergarage. Parkeren is een beetje apart: in rijen van 2 waarbij de voorste auto de achterste blokkeert. Van de voorste moet de sleutel worden afgegeven zodat deze verplaatst kan worden als de achterste wil vertrekken. Ontbijt was inbegrepen en prima. Ruimte is aan de krappe kant, maar we waren vroeg, dus plaats genoeg. Er worden papieren borden en plastic bestek gebruikt.

Datum van verblijf: juli 2019
HIEXmidtown, Manager van Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2019

Thank you for your comments! I am glad that you enjoyed your stay with us! We look forward to welcoming you back again in the future!

Beoordeeld op 14 oktober 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is iets wat gedateerd maar voldoet aan alle gemakken. De kamer is schoon en ruim. Het ontbijt is standaard maar prima.

Enig nadeel voor ons was de parkeergarage. Waarom dat ding nog open is, is mij een vraag!? De auto's staan rijen dik geparkeerd en sta je als laatste in de rij dan ben je wel even aan het wachten op je auto.
Mij lijkt dit niet helemaal oké..
Maar goed, de auto staat dan wel droog :)

Zal ik dit hotel aanraden? Jazeker! Maar neem niet je auto mee ;)

Datum van verblijf: oktober 2018
HIEXmidtown, Manager van Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2018

Thank you for your comments! I am glad to hear that you enjoyed your stay with us, but am sorry to hear about your experience with parking. I will forward you comments along to the manager of the garage. We look forward to welcoming you back again in the future!

Beoordeeld op 4 september 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel. Locatie is prima, om de hoek is een leuke straat met restaurantjes. Overige bezienswaardigheden zijn verder lopen.

Kamer: prima, mag iets schoner, vooral in de details (voegen van de tegels bv). Verder een ruime kamer met alles wat je nodig hebt.

Personeel: vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is aanwezig en is simpel maar prima.

Datum van verblijf: september 2018
HIEXmidtown, Manager van Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2018

Thank you for your comments! I am glad to hear that you enjoyed your stay with us and appreciated the hospitality of our staff! We look forward to welcoming you back again in the future!

Beoordeeld op 13 juli 2017 via mobiele applicatie

Net hotel, mooie locatie, vriendelijk personeel, schoon en hygiënisch en heerlijk ontbijten. Vlak bij het centrum en allemaal goed te voet te doen. Fijn verblijf gehad.
Een wandeling langs het water, met al haar gezellige restaurantjes is zeker de moeite waard.

Datum van verblijf: juli 2017
HIEXmidtown, Administrative Assistant/HR Manager van Holiday Inn Express Philadelphia-Midtown, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2017

Thank you for your review! I am glad to hear that you enjoyed your stay with us! We look forward to welcoming you back again in the future!