Toen we in het hotel aan kwamen werden we aan de front desk op en uiterst vriendelijke manier ontvangen door de receptionistes. Een van de dames bracht zelfs een koffer naar onze kamer toen ze zag dat mijn partner wat moeite had met het verplaatsen daarvan. De kamer en badkamer waren netjes en schoon. Het bed was heerlijk en je kon geen lawaai van de straat horen. Alleen jammer dat er geen koelkastje op de kamer was.(mijn partner is diabetespatiente en zij moet haar insuline gekoeld houden.) De tweede dag van ons verblijf deed de ijsblokjesmachine het niet meer en dat maakte het gemis van de koelkast in de kamer wel vervelend. Dit hebben we wel gemeld bij de receptie, maar daarop kwam geen actie. Het ontbijt was overheerlijk. Alleen jammer dat het op kartonnen bordjes moest. Misschien is dat wel normaal in Amerikaanse hotels als dit, maar in Europa heb ik dat nog niet gezien. Het hotel ligt op loopafstand van de oude stad en Chinatown. De musea zijn ook een echte aanrader. Met de subway ben je er zo. Het vriendelijke en beleefde personeel heeft ons verblijf gemaakt tot vier onvergetelijke dagen in PhiladelphiaMeer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren