Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.030)
Beoordelingen filteren
2.030 resultaten
Waardering van reizigers
1.119
557
200
93
61
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.119
557
200
93
61
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.030 beoordelingen
Beoordeeld op 9 april 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt 15 min loopafstand van het treinstation. De kamer was groot, netjes en schoon. De medewerkers waren aanwezig en hielpen je graag. Ontbijt is niet inbegrepen, maar je kan daar wel ontbijten. Enige minpunt is dat de parkeertarief voor de gasten evenveel kost als niet-gasten, wat wij erg raar vonden.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 26kahmann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bob C, General Manager van Sonesta Philadelphia Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2018
Google-vertaling

Dear Kahman, Thank you for your recent stay at Sonesta Philadelphia! We are glad you found our art hotel to be centrally located and only a 15 minute walk from the train station! We are pleased your guestroom was large, neat and clean and that our team impressed you with the friendly and efficient service we are known for. Regarding parking, please know the Hotel neither owns nor manages the parking garage; however, we do work closely with the garage management team to ensure that our parking pricing is competitive to other downtown Philadelphia hotels. And you might not have realized that we offer a great package on our website that includes overnight valet parking, so please consider selecting that package during your next visit so that you won’t have to pay the regular parking costs. Thank you again for your lovely review and we look forward to welcoming you back the next time you're in the City of Brotherly Love! - Bob C.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2016 via mobiele applicatie

Bij aankomst in het hotel werden we netjes geïnformeerd over wat kleine werkzaamheden in en rond het hotel. Daarna kregen we, ondanks het feit dat we erg vroeg bij het hotel aankwamen, meteen al onze kamer. De kamer was ruim en voorzien van twee queensize bedden. Verder was de kamer erg schoon en waardeerden we de gratis koffiemachine en kluis. De badkamer was netjes en ruim en voorzien van een bad en douche. Het hotel ligt gunstig in het centrum van Philadelphia en op loopafstand van het openbaar vervoer en meerdere eetgelegenheden voor ontbijt, lunch of diner. Van de aangekondigde werkzaamheden hebben we overigens totaal geen last gehad. Prima hotel!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Yvo75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordan C, General Manager van Sonesta Philadelphia Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you for your recent stay at Sonesta Philadelphia. It was wonderful to read all your compliments about the hotel and your guestroom! I'm thrilled you had a great stay and that you were greeted with a big smile and that you had early access to your room. I'm glad you walked around our historic city and took in the great sites and restaurants just steps away from our front doors. Thank you again for your kind words and we look forward to welcoming you back the next time you're in town! - Jordan C.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2016

Het Sonesta Philadelphia Downtown is prachtig centraal gelegen ten opzichte van de bezienswaardigheden in de stad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel heeft ruime en goed ingerichte kamers, een mooi zwembad en een goed uitgeruste fittnessruimte.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bredam59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordan C, General Manager van Sonesta Philadelphia Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you for your recent stay at the Sonesta Philadelphia! It's great to hear you found our hotel to be centrally located to many nearby attractions. We take great pride in our property and am delighted that your guestroom was spacious and that you enjoyed the pool and our fitness center. A very friendly and helpful staff makes all the difference when you are traveling and I will certainly relay your compliments to them. Thank you again for your kind review and we hope to host you again when you're in Philadelphia! Safe Travels! - Jordan C.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2016 via mobiele applicatie

Auto in de parkeergarage naast het hotel (Valet parking) . Zeer vriendelijke mensen . Ligt op kwartier lopen van de bezienswaardigheden.
Lekker zwembad , ook aantal fitness apparaten.
Hotel kent geen ontbijt buffet oid. Wel restaurantje waar je kunt eten, maar à la Carte ...

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank tjitteklaasm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordan C, General Manager van Sonesta Philadelphia Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest, Thank you for your recent stay at the Sonesta Philadelphia! I'm glad you took advantage of our adjacent parking facility and you found our team members to be friendly while enjoying the pool and our fitness center. Next time you stay with us, I recommend the "Rise and Dine" package on our website under the offers page which includes breakfast with your room. Thank you again for your review and we hope to host you again soon! - Jordan C.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2016

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Jordan C, General Manager van Sonesta Philadelphia Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken