Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Quality Inn(Mammoth Lakes)
US$ 140
QualityInn
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mammoth Mountain Inn(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 268
US$ 204
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Westin Monache Resort, Mammoth(Mammoth Lakes)
US$ 311
Westin.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Juniper Springs Resort(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 283
US$ 250
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 255
US$ 189
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 215 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Sierra Lodge(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 158
Travelocity
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Village Lodge(Mammoth Lakes)
US$ 412
US$ 306
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mammoth Creek Inn(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 193
US$ 166
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Tamarack Lodge and Resort(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 318
US$ 250
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Edelweiss Lodge(Mammoth Lakes)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 204
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (942)
Beoordelingen filteren
942 resultaten
Waardering van reizigers
397
370
94
41
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
397
370
94
41
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 942 beoordelingen
19 juni 2016 beoordeeld

We waren op een rondreis door West-Amerika en dit was ons hotel tijdens onze rit tussen Las Vegas en Yosemite National Park.
Hotel met vriendelijke/vlotte bediening met ruime propere kamers voorzien van alle nodige comfort.
Gelegen in het centrum van Mammoth Lakes en dichtbij lekkere eetgelegenheden.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JonathanVdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for your review! I hope that the remainder of your tour provided you with spectacular memories to take home with you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2015 beoordeeld

Wij wilden de Tioga Pass door Yosemite rijden en zochten een hotel in de buurt. Onze tomtom gaf aan dat er en Holiday Inn Express zat, maar dat is dus inmiddels een BW. Het was even zoeken want het hotel ligt een beetje verscholen. De locatie van het hotel is prima om als tussenstop te gebruiken. Tegenover het hotel ligt een leuk restaurant waar je heen kunt wandelen. De kamers waren netjes en schoon. Het ontbijtbuffet (inbegrepen) was goed. Het hotel zelf was aan de prijs.

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Roosuit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2015 beoordeeld

Het hotel ligt een beetje verstopt achter een benzinestation. De kamer met 2 queen size bedden was prima, bedden goed,de badkamer was ook goed. Helaas geen safe. Wel een strijkijzer, fohn etc aanwezig. Onze kamer had uitzicht op een muur die er 5 meter vandaan stond, beetje deprimerend. er is een binnezwembad met whirlpool en wasmachines en drogers en een ijsmachine. Ontbijt was eenvoudig maar goed, personeel zeer vriendelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en er is een lift. De wifi is gratis.

Kamertip: Kies geen kamer tegenover het zwembad als je uitzicht uit je raam wilt.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ton18C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2015 beoordeeld

Meestal zijn we wel tevreden over Best Western Plus-hotels, maar dit hotel was geen succes. Wij hadden een suite gereserveerd en belandden in een donkere, muffe ruimte waar ogenschijnlijk al tientallen jaren niets aan verbeterd was. Somber en deprimerend. Locatie is erg ver van Yosemite. Wij zullen hier zeker nooit meer naar toe gaan.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2015
Google-vertaling

Dear Ellen K
Thank you for your review...though I am wondering why you chose to post it almost a year later. But that's okay. I'm sorry to hear that you didn't like the two bedroom suite that you booked. Always make sure that you are looking at photos of the room that you are booking so that you have better knowledge of what to expect. The best bet is to go to our personal website to take a look. Since last year we have installed new carpeting and tile in the kitchen and bathroom, replaced lighting fixtures and repainted the entire apartment. Currently, we are in the process of selecting new living room furniture. As for the distance to Yosemite National Park, we are only an hour to the Eastern entrance to the park. The park is quite large with a ton of diversity in landscapes. If you were only interested in going into the valley where all of the big rocks and waterfalls are, that is on the western side of the park and it does take 2-3 hours to get there depending on traffic. I hope the rest of your trip was wonderful.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt iets verscholen achter tankstation. Vriendelijk ontvangst. Het was echt laagseizoen en daardoor erg rustig.
Jammer dat we dan toch een kamer kregen 3 hoog achter met uitzicht op een dak van een ander gebouw naast het hotel, terwijl er voldoende kamers aan voorzijde waren met uitzicht op de bergen. Kamer is redelijk, oogt wel wat oubollig en wat krakkemikkig. Prima bed en zitgedeelte. Badkamer is beperkt, met wastafel in kamer. Ontbijt is voldoende.

Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
Bedank Bert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2015
Google-vertaling

Hello Bert V
Thank you for your review. Please always feel free to ask for a different room location if you don't like the one that was assigned to you. Not all of our room types are on the front side of the building so we may ask you if you would like a different bedding configuration in order to get the view. If requested, we will always do our best to accommodate them. I hope your journey in the states was fantastic.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken