Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Redelijk hotel, goed ontbijt”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Best Western Plus High Sierra Hotel
Beoordeeld als nr. 7 van 31 hotels in Mammoth Lakes
Certificaat van uitmuntendheid
28 november 2017 beoordeeld

Mammoth is alleen leuk in de winter als ski bestemming, in de zomer een goede plek voor een overnachting op doorreis, schoon hotel maar niet bijzonder, wel een fijn binnenzwembad en uitstekend verzorgd ontbijt ( beter dan gemiddeld in amerika)

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank JOATTravel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (919)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 919 beoordelingen

19 juni 2016 beoordeeld

We waren op een rondreis door West-Amerika en dit was ons hotel tijdens onze rit tussen Las Vegas en Yosemite National Park.
Hotel met vriendelijke/vlotte bediening met ruime propere kamers voorzien van alle nodige comfort.
Gelegen in het centrum van Mammoth Lakes en dichtbij lekkere eetgelegenheden.

  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JonathanVdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for your review! I hope that the remainder of your tour provided you with spectacular memories to take home with you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2015 beoordeeld

Wij wilden de Tioga Pass door Yosemite rijden en zochten een hotel in de buurt. Onze tomtom gaf aan dat er en Holiday Inn Express zat, maar dat is dus inmiddels een BW. Het was even zoeken want het hotel ligt een beetje verscholen. De locatie van het hotel is prima om als tussenstop te gebruiken. Tegenover het hotel ligt een leuk restaurant waar je heen kunt wandelen. De kamers waren netjes en schoon. Het ontbijtbuffet (inbegrepen) was goed. Het hotel zelf was aan de prijs.

  • Verbleef: September, 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Roosuit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2015 beoordeeld

Het hotel ligt een beetje verstopt achter een benzinestation. De kamer met 2 queen size bedden was prima, bedden goed,de badkamer was ook goed. Helaas geen safe. Wel een strijkijzer, fohn etc aanwezig. Onze kamer had uitzicht op een muur die er 5 meter vandaan stond, beetje deprimerend. er is een binnezwembad met whirlpool en wasmachines en drogers en een ijsmachine. Ontbijt was eenvoudig maar goed, personeel zeer vriendelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en er is een lift. De wifi is gratis.

Kamertip: Kies geen kamer tegenover het zwembad als je uitzicht uit je raam wilt.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ton18C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2015 beoordeeld

Meestal zijn we wel tevreden over Best Western Plus-hotels, maar dit hotel was geen succes. Wij hadden een suite gereserveerd en belandden in een donkere, muffe ruimte waar ogenschijnlijk al tientallen jaren niets aan verbeterd was. Somber en deprimerend. Locatie is erg ver van Yosemite. Wij zullen hier zeker nooit meer naar toe gaan.

  • Verbleef: Augustus, 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2015
Google-vertaling

Dear Ellen K
Thank you for your review...though I am wondering why you chose to post it almost a year later. But that's okay. I'm sorry to hear that you didn't like the two bedroom suite that you booked. Always make sure that you are looking at photos of the room that you are booking so that you have better knowledge of what to expect. The best bet is to go to our personal website to take a look. Since last year we have installed new carpeting and tile in the kitchen and bathroom, replaced lighting fixtures and repainted the entire apartment. Currently, we are in the process of selecting new living room furniture. As for the distance to Yosemite National Park, we are only an hour to the Eastern entrance to the park. The park is quite large with a ton of diversity in landscapes. If you were only interested in going into the valley where all of the big rocks and waterfalls are, that is on the western side of the park and it does take 2-3 hours to get there depending on traffic. I hope the rest of your trip was wonderful.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt iets verscholen achter tankstation. Vriendelijk ontvangst. Het was echt laagseizoen en daardoor erg rustig.
Jammer dat we dan toch een kamer kregen 3 hoog achter met uitzicht op een dak van een ander gebouw naast het hotel, terwijl er voldoende kamers aan voorzijde waren met uitzicht op de bergen. Kamer is redelijk, oogt wel wat oubollig en wat krakkemikkig. Prima bed en zitgedeelte. Badkamer is beperkt, met wastafel in kamer. Ontbijt is voldoende.

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
Bedank Bert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Best Western Plus High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2015
Google-vertaling

Hello Bert V
Thank you for your review. Please always feel free to ask for a different room location if you don't like the one that was assigned to you. Not all of our room types are on the front side of the building so we may ask you if you would like a different bedding configuration in order to get the view. If requested, we will always do our best to accommodate them. I hope your journey in the states was fantastic.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2013 beoordeeld

rustig hotel in een prachtige omgeving ontbijt viel wat tegen correct personeel heel vriendelijk aangenaam zwembad en whirlpool binnen met handdoekenservice goede internetverbinding eetmogelijkheden op wandelafstand van het hotel kamers met alle nodige comfort

  • Verbleef: Juli, 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Dirk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Mammoth Lakes bekeken
op 0,6 km afstand
Sierra Nevada Resort & Spa
Sierra Nevada Resort & Spa
nr. 6 van 31 in Mammoth Lakes
881 beoordelingen
op 6,1 km afstand
Mammoth Mountain Inn
Mammoth Mountain Inn
nr. 5 van 31 in Mammoth Lakes
1.545 beoordelingen
op 1,5 km afstand
The Village Lodge
The Village Lodge
nr. 1 van 31 in Mammoth Lakes
879 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,5 km afstand
Westin Monache Resort Mammoth
Westin Monache Resort Mammoth
nr. 3 van 31 in Mammoth Lakes
1.198 beoordelingen
op 1,4 km afstand
Mammoth Creek Inn
Mammoth Creek Inn
nr. 10 van 31 in Mammoth Lakes
531 beoordelingen
op 0,5 km afstand
Quality Inn
Quality Inn
nr. 20 van 31 in Mammoth Lakes
240 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Best Western Plus High Sierra Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Best Western Plus High Sierra Hotel

Adres: 3228 Main St, Mammoth Lakes, CA 93546
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigde Staten > Californië > Mammoth Lakes
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kitchenette Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 7 van 31 hotels in Mammoth Lakes
Prijsklasse: € 114 - € 285 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2,5 ster(ren) — Best Western Plus High Sierra Hotel 2.5*
Aantal kamers: 71
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, Agoda, 5viajes2012 S.L. en Ctrip TA, dus je kunt je reserveringen bij Best Western Plus High Sierra Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding