Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.547)
Beoordelingen filteren
1.547 resultaten
Waardering van reizigers
645
653
168
48
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
645
653
168
48
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.547 beoordelingen
Beoordeeld op 5 mei 2016

Wat ligt dit hotel perfect. Direct om de hoek van Times Square en 5 min lopen maar het Empire State het Centraal park ligt op 20 min lopen. Alles dus in de directe omgeving van het hotel. Personeel zeer vriendelijk. Op de hoek is een supermarkt en diversen eetgelegenheden. Ook het Bryantpark tegen over het hotel is leuk om naar toe te gaan. Over een aantal jaar gaan wij zeker terug naar de Big Apple en zullen wij wederom kiezen voor dit hotel...

  • Verbleef: mei 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Petje31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerX1, Operations Manager van Courtyard New York Manhattan/Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2016
Google-vertaling

Thank you for your recent review of your stay at the Courtyard New York Manhattan/Times Square. We are extremely glad that you had such a wonderful visit. We appreciate your comments about our excellent location within minutes to the subway station, less than a five-minute walk from Times Square and only two blocks from Bryant Park. As you mentioned, there are so many wonderful restaurants and shopping choices right outside our door. Thank you again for taking the time to share your wonderful experience. We look forward to your next visit.

Jessenia Rodriguez
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2016

Direct om de hoek bij Bryantpark en Times Square. Alles op loopafstand. Meerdere metrolijnen om de hoek. Grote supermarkt 150 meter lopen. Voor 4 nachten erg goedkoop kunnen boeken. Geen traditioneel USA ontbijt maar keuze uit meerdere lunch gerechten sochtends. Veel verse producten.

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Loek C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerX1, Hotel Manager van Courtyard New York Manhattan/Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for selecting the Courtyard New York Manhattan/Times Square for your visit and for sharing your comments online. We appreciate your comments about our excellent location within minutes to the subway station, Times Square and Bryant Park as well. As you mentioned, there are so many wonderful restaurant and shopping choices right outside our door. It is also nice that you were able to fuel up each morning with our breakfast and that you loved the varieties we offered. Thank you once again for terming us as a hotel with a good value for its price. It was a pleasure having you as our guest, and we hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Roman Babek
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2013

Tijdens onze 11-daagse vakantie in New York hebben wij hier verbleven. Het hotel en de kamer zagen er uitstekend uit en waren schoon. De locatie is echt perfect, heel dicht bij Times Square en veel metrolijnen.
Het personeel was ook vriendelijk. Toen we bij aankomst vroegen of we twee aparte bedden konden krijgen, werd dit ook de volgende dag nog kosteloos voor ons geregeld, heel fijn!

  • Verbleef: juli 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vera41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2013

In dit hotel hebben we overnacht tijdens ons eerste bezoek aan New York. De ligging van dit hotel is top. Times Square is om de hoek, Central Park, Bryant Park zijn vlakbij. De metro ligt op wandelafstand. We zijn niet veel op het hotel zelf geweest, maar de kamer was goed in orde en de badkamer heel erg netjes. We haddden kamer met ontbijt gekozen, maar dat stelde niet zo veel voor. Wij gingen liever uit voor ontbijt in de koffiezaak op de hoek van elke straat, zoals dat hoort in New York.

  • Verbleef: juni 2012, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
Bedank Karolien J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 25 augustus 2011

Dit was een bijzondere reis voor mij, mijn dochter en kleindochter als vroeg geschenk voor de 13e verjaardag van mijn kleindochter.
Dit hotel zorgde ervoor dat de reis speciaal was voor ons allen.
Elke personeelslid dat we tegenkwamen was vrolijk en behulpzaam.
We kregen uitstekende begeleiding van de conciërge voor iedere vraag die we stelden.
Zelfs het huishoudelijk personeel was vriendelijk en zorgde goed voor ons.
De kamer was groot - zeker voor NYC - en comfortabel.
En je kunt geen betere locatie wensen met toegang tot Times Square en het Theater District.
We konden bijna overal naar toe lopen.
De kleine markt in de lobby was erg handig.
Ik zou niet aarzelen om daar weer te verblijven.

Bedank GandBHaveFun
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken