42 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 06-04-23
travelup.comUS$ 307
Lol.travelUS$ 317
Beoordeeld op 22 april 2022

Een prima hotel in een deftige buurt, degelijke kamers en vooral niet extreem gehorig ondanks de locatie. View was top maar de ramen waren wel zo vuil dat je er niet door kon zien en sommige zaken in de kamer laten het er onterecht oud en vies uitzien zoals de beschadigde spiegel in de badkamer. Maar zeker oké vergeleken met eerdere hotels waar we logeerden in NY. Niet alle personeelsleden waren even hartelijk en sociaal maar het grootste deel was oprecht, beleefd, hulpvaardig dus zeker geen klagen over. Zeker Vito bij de receptie deed er alles aan om onze check in en verblijf vlot en aangenaam te laten verlopen. Bedankt daarvoor!

Datum van verblijf: april 2022
Erik Palmer, Owner van Park Central Hotel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2022

Hello LesleyN220,
thank you for providing feedback about your recent stay with us- we truly appreciate the 4/5 rating! We are pleased you enjoyed your stay and hope we can serve as your hosts again!
Yours in Service,
Park Central Operations Team

Beoordeeld op 30 maart 2022 via mobiele applicatie

Zeer goede uitvalsbasis voor Manhattan . Erg goed verzorgd hotel,zeker naar NYC maatstaven.
Badkamer met bad. 2 grote bedden,met 4 hoofdkussen elk. Ontbijt prima,goede koffie, muffins,croissants.
Heel aardige staff. Aanrader.

Datum van verblijf: maart 2022
Erik Palmer, Owner van Park Central Hotel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2022

Hello dorien s,
Yours in Service,
Park Central Operations Team

Beoordeeld op 15 februari 2020 via mobiele applicatie

Mooie grote kamers .... weinig geluid ook al zit je midden in manhattan maar dan wel op 10e verdieping..... helaas geen uitzicht tenzij je wilt zien hoe personeel in een kantorencomplex werkt. Ander nadeel.... geen ontbijt alleen een mager pakketje Al mwt al 3 sterren geen 4

Datum van verblijf: april 2019
PCH870, General Manager van Park Central Hotel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2020

Dear Criticusdenhaag,

Thank you for sharing your review. We appreciate your honest feedback and would like our TripAdvisor community to know that the experience of not having a view is based on the room category you select. It is true that some of our rooms face the interior courtyard which is not the most ideal, yet those room categories are some of the most quiet rooms in our building. We would enjoy having you return so that you may experience other some of our different room categories. We look forward to welcoming you back in the future.

Best regards,
Erik Palmer
Managing Director.

Beoordeeld op 18 november 2019

Het verblijf in Park Central is ons zeer goed bevallen. Mooie grote kamer, heerlijk zacht bed en badkamer met douche en bad. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en kregen we nieuwe handdoeken.

We kregen bij de check-in kaartjes waarmee we elke dag koffie, thee, water of sinasappelsap, een muffin/croissant en een stuk fruit op konden halen. Dit is een goed begin van je dag. Vooral in een stad als New York waar je je energie flink nodig bent om de stad te verkennen.

Het hotel bevind zich op 5 minuten loopafstand van Central Park, en de andere kant op is het 5 minuten lopen naar Times Square. 5th Avenue en Madison Avenue waar je heerlijk kan winkelen is ook makkelijk te belopen.

Aan beide kanten van het hotel is er een metrostation op enkele voetstappen afstand. Waardoor je binnen een paar minuten aan de andere kant van de stad bent!

Ik zou iedereen aanraden om een stedentrip te boeken naar New York City, en vervolgens te verblijven in Park Central Hotel!

Datum van verblijf: november 2019
PCH870, Guest Relations Manager van Park Central Hotel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2019

Dear Rositha H,

We are pleased that you took the time to share your feedback regarding your recent stay with us. I am delighted that you enjoyed your accommodations, the helpfulness of our staff, our location, and received value for your overall experience. Thank you for the recommendation and we look forward to having another opportunity to welcome you back very soon!

Beoordeeld op 6 november 2019

Erg goeie locatie tussen het park en Times Sq. en naast allerlei metro's; prima kamers; niet gehorig en snel warm water ondanks dat het een ouder hotel is; prettig contact met het kamermeisje en ander personeel.

Het hele hotel stond in de steigers en steigerdoek, weinig uitzicht dus; de gym werd verbouwd en het (gratis) alternatief was een paar blokken lopen; veel te weinig liften voor zo'n groot hotel; weinig sfeervol (entree, lobby etc.).

Kamer was prima, maar wel voor een stevige New Yorkse prijs en er moet naast de kamerprijs een 'facilities tax' betaald worden en dat was plm. $50 per nacht per kamer (!). Daarvoor krijg je van alles zogenaamd, maar dat was voor ons overbodig. Wij gingen alleen een keer naar de gym.

Kamertip: Weinig verschil in kamers (grootte en voorzieningen). Ga niet te hoog zitten, want dan duurt het lang voordat je met de lift kunt.
Datum van verblijf: november 2019
PCH870, General Manager van Park Central Hotel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2019

Hello jaapinamsterdam,
we truly thank you for sharing your thoughts and are pleased that you enjoyed your experience overall and especially liked our central location. We appreciate your feedback regarding our hotel fee, which is designed to streamline the check-out process and provide more value by consolidating fees many hotels list separately. We hope to have the chance to host you again.

Erik Palmer
Managing Director