Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel amandag186 een vraag over Hotel Belleclaire
Anna N, Sales and Marketing Coordinator van Hotel Belleclaire, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2015
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
394andrer
Beoordeeld op 27 januari 2015
Prijs/kwaliteit
Kamers
Stel 394andrer een vraag over Hotel Belleclaire
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
XKV8R
Iowa City, Iowa