Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.584)
Beoordelingen filteren
1.584 resultaten
Waardering van reizigers
1.136
288
95
36
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.136
288
95
36
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.584 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2018 via mobiele applicatie

Prachtige locatie en een zalig verblijf gehad. Enkel minpuntje was de airconditioning die wat luidruchtig is en aan de straatkant is er best wat lawaai van het verkeer (maar je bent dan ook in het hartje van New York)

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 41stefaniem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BassimO1, General Manager van Arlo SoHo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2018

Hallo Stefani,

Groeten van Arlo SoHo! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback over je recente ervaringen met ons te delen. Ik ben erg blij om te zien dat je je tijd hier hebt genoten en dat we er een positief en onvergetelijk verblijf van hebben gemaakt.
Ik verontschuldig me voor het lawaai dat je tijdens je verblijf tegenkwam, maar ik ben blij dat het je algemene ervaring niet heeft beïnvloed. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Arlo SoHo en we hopen je snel weer te verwelkomen!

Het beste,
Bassim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2018

Fantastisch verblijf! Dit hotel is super voor een stedentrip. schoon, geen lawaai, rooftopbar, goede en snelle receptie, gratis fietsen (beperkt aantal) en centraal gelegen tussen central park en financieel district.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Christiaan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bassim O, General Manager van Arlo SoHo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2018

Hallo Christiaan,

Groeten van Arlo SoHo! We stellen het zeer op prijs dat u de tijd neemt om uw feedback over uw ervaringen bij ons achter te laten. We zijn blij te horen dat we voldoende kwaliteiten hadden om van je verblijf te genieten tijdens deze korte stedentrip. We hopen dat je terugkomt voor een tweede bezoek!

Beste wensen,
Bassim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2018

Perfecte hotel voor citytrip in NY. Kleine kamer aan de binnenplaats maar efficient ingericht en proper. Vriendelijke en behulpzame staff. Leuke bar en lounge en binnentuin. Aan de receptive mogelijkheid om verfrissingen en lekkers te kopen. Ontbijten doe je in NY natuurlijk buitenshuis. Aan de overkant van het hotel bevindt zich een heel leuk parkje waar je je bagel kunt opsmullen en relaxen. Aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JohanJorissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bassim O, General Manager van Arlo SoHo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018

Hallo JohanJorissen,

Groeten van Arlo SoHo! We stellen het zeer op prijs dat u de tijd neemt om uw beoordeling over uw ervaring bij ons achter te laten. Ik ben blij dat je genoten hebt van onze gemeenschappelijke ruimtes, omdat we er veel moeite voor doen om ervoor te zorgen dat er genoeg is voor onze gasten om van te genieten.
We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen en we waarderen uw aanbevelingen!

Het beste,
Bassim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018

New York is zo'n stad waar je op alle momenten van de dag wel ergens naartoe kan, van musea tot rooftop bars en events. Dan spendeer je sowieso al heel weinig tijd in je hotelkamer en heb je dus niet zoveel plaats nodig. Ben je ook van die mening? Dan is dit echt wel het hotel voor jou! De locatie is top, dicht bij het centrum van Soho. De service is perfect en de kamers zijn klein maar zooooo praktisch. Dit is echt wel een aanrader.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank KageDu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2018

Een weekje NY, een fantastische stad. Daar helpt een fijn hotel zeker bij. Arlo SoHO is een hip en mooi hotel met vriendelijke medewerkers. De kamers zijn niet heel groot, wel zeer prettig met alle gemakken. De rooftop geeft een fantastisch uitzicht en daar is ook een bar bij waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook kun je in de binnentuin dan wel in de lounge zeer goed zitten lezen, werken, eten en drinken. Kortom: een great hotel!

Kamertip: Kun je aangeven bij het hotel.
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 781floris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bassim O, General Manager van Arlo SoHo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2018


Hallo 781floris,

Groeten van Arlo Soho! We zijn zo blij om te horen dat je week bij ons fantastisch was. Ik ben heel blij om te zien dat je van al onze gemeenschappelijke ruimtes genoten hebt, omdat we er veel moeite voor doen om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn voor al onze gasten, ongeacht of ze er zijn om te werken of te ontspannen. We vinden dit essentieel als je terugkomt van een lange dag in de betonnen jungle van New York. We waarderen echt de geweldige feedback die je hebt achtergelaten en we kijken uit naar je volgende bezoek aan New York!

Het beste,
Bassim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken