Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.470)
Beoordelingen filteren
2.470 resultaten
Waardering van reizigers
1.472
776
153
44
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.472
776
153
44
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.470 beoordelingen
16 maart 2018 beoordeeld

Goede ligging, vlak bij Grand Central, erg aardige en hulpvaardige medewerker en schoon. Echter: misschien heb ik pech, maar een week in een kamer waar je de gesprekken van de buren letterlijk kunt verstaan is niet fijn. Tussen mijn kamer en die ernaast zit een deur, waarschijnlijk kan die open gemaakt worden waardoor en een grote kamer ontstaat. Maar dit betekent wel dat het zeer en zeer gehorig is. Letterlijk de telefoongesprekken van de buurman volgen (om 2 uur in de nacht) of het gebabbel van jonge meiden. Voor meer dan 300 euro per nacht.... Naast een karig ontbijt, er zijn betere opties. Kortom, als je hier al boekt, zorg dat je dus niet zo'n kamer aan de achterkant hebt.

Verbleef: maart 2018, reisde voor zaken
Bedank MarjaBijl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elizabeth A, General Manager van Hampton Inn Manhattan Grand Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2018
Google-vertaling

Google Translate:
Good location, close to Grand Central, very nice and helpful employee and clean. However, I might be unlucky, but a week in a room where you can literally understand the conversations of the neighbors is not nice. Between my room and the next door there is a door, probably it can be opened and a large room is created. But this does mean that it is very and very noisy. Literally follow the phone calls of the neighbor (at 2 o'clock in the night) or the chatter of young girls. For more than 300 euros a night .... Besides a scant breakfast, there are better options. In short, if you book here already, make sure you do not have such a room at the back.

Dear MarjaBijl,
We sincerely appreciate you taking the time to share your feedback with us. We regret that you were not happy with your stay, if there is anything I can do for you in the future please let me know. Unfortunately we can't control the noise from other rooms. Our staff focuses on providing an outstanding level of service and guest experience. We strive to make connections with each guest and attend them with excellent service, we hope that you can give us another opportunity to serve you in the future. Thank you for choosing our Hampton Inn Grand Central.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2017 beoordeeld

Na lang zoeken naar een geschikt, centraal hotel voor een redelijke prijs kwamen we terecht bij Hampton Inn Grand Central. De reviews op Tripadvisor waren zeer positief. Wat men in de reviews schreef klopte ook inderdaad. Het is een fijn hotel met goede service, keurige kamer en badkamer, toereikend ontbijt en centraal gelegen (Grand Central dichtbij waar je de metro kan nemen). Het personeel achter de balie en de dames bij het ontbijt waren altijd even aardig. We verbleven er zeven dagen, met veel plezier!

Kamertip: Wij vroegen en kregen een wat hoger gelegen kamer (19e verdieping) en daardoor hadden we een heel aardig uitzicht.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Suzanne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elizabeth A, General Manager van Hampton Inn Manhattan Grand Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2017
Google-vertaling

Google Translate:
After a long search for a suitable, central hotel for a reasonable price, we ended up at Hampton Inn Grand Central. The reviews on Tripadvisor were very positive. What was written in the reviews was indeed true. It is a nice hotel with good service, decent room and bathroom, adequate breakfast and centrally located (Grand Central close where you can take the metro). The staff behind the counter and the ladies at breakfast were always nice. We stayed there seven days, with great pleasure.

Dear Suzanne K,
Thank you so much for your 5 star review! We are so HAPPY to hear that you enjoyed your stay and that our location was perfect for your needs. Our Team works hard to ensure that our guests receive the highest level of service available and that great NYC memories are made. On behalf of my entire Hampton Inn Grand Central team, it was a pleasure to serve you!! Thank you for choosing our Hampton Inn Grand Central. We hope to see you soon!

Best Regards,
Elizabeth Ardiles
General Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2017 beoordeeld

had kamer zonder tussenverbinding op 12e etage. Centrale ligging dicht bij Grand Central station. Beperkt maar voldoende ontbijt, wel iedere dag hetzelfde. Goede douche. Goed bed. Airco regelbaar en rustig. Vrij rustige ligging van hotel, toch moet je wat lawaai aanvaarden in NYC (oordoppen kunnen helpen). Geen bar in het hotel. Beperkte ruimte voor ontbijt gezien het aantal gasten. Reservering van bedrag op betaalkaart navragen. Meeste kamers zijn met tussenverbinding. Kan je oospronkelijk voorziene kamer zelf wisselen via digitale checkin. Vriendelijk en gedienstig personeel. Goede gratis internetverbinding. 2 Snelle liften, beperkte wachttijd. Voordeel als Hilton honors lid (gratis).

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank 811ariec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elizabeth A, General Manager van Hampton Inn Manhattan Grand Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 juni 2017
Google-vertaling

Google Translate:
Had room without interconnection on 12th floor. Central location close to Grand Central station. Limited but enough breakfast, same day every day. Good shower. Good bed Air conditioning adjustable and quiet. Quite quiet hotel location, yet you have to accept some noise in NYC (earplugs can help). No bar in the hotel. Limited space for breakfast given the number of guests. Request payment of payment card payment. Most rooms are interconnected. Alternatively, you can exchange your room with digital checkin. Friendly and helpful staff. Good free internet connection. 2 Quick lifts, limited waiting time. Benefit as Hilton Honors member (free).

Dear 811ariec,
Thank you so much for your review! We are so happy to hear that you enjoyed your stay and that our location was perfect for your needs. Our Team works hard to ensure that our guests receive the highest level of service available and that great NYC memories are made. On behalf of my entire Hampton Inn Grand Central team, it was a pleasure to serve you!! Thank you for choosing our Hampton Inn Grand Central. We hope to see you soon!

Best Regards,
Elizabeth Ardiles
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2017 beoordeeld

Goede locatie, goede faciliteiten, aardig personeel. Door ongeluk met water waren constructie werkzaamheden nodig. Netjes gecompenseerd door hotel manager Ontbijt capaciteit was te klein voor aantal mensen

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank christiaak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elizabeth A, Manager van Hampton Inn Manhattan Grand Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2017
Google-vertaling

Google Translate:
Good location, good facilities, nice staff. By accident of water were needed construction work. Nicely offset by hotel manager Breakfast capacity was too small for some people.

Dear christiaak,

We deeply appreciate you taking the time to share your experiences with us on Tripadvisor. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and that our location was perfect for your needs. Our Team works hard to ensure that our guests receive the highest level of service available and that great NYC memories are made.

On behalf of my entire Hampton Inn Grand Central team it was a pleasure to serve you. We look forward to do so again when your travels bring you back to the New York area and as always “be our guest”

Thank you for choosing our Hampton Inn Grand Central. We hope to see you soon!

Best Regards,
Elizabeth Ardiles
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ontspannen sfeer. De medewerkers zijn erg vriendelijk en servicegericht. Een tip hier, een flesje water daar, wat een fijne mensen.
De kamers zijn perfect ingedeeld en heerlijk koel en stil. Alles is functioneel ingericht en toch 'voelen' de kamers ruim.
Het hotel ligt op loopafstand van vele bezienswaardigheden, Chrysler building, Broadway, Top of the rock en de vele Avenues.
Zoek je een hotel in het centrum dan kom je hier goed terecht!

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank FitzGerald64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elizabeth A, Manager van Hampton Inn Manhattan Grand Central, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2016
Google-vertaling

Translations:
What a relaxed atmosphere. The staff are very friendly and service oriented. A tip here, a bottle of water there, what a wonderful people.
  The rooms are perfectly arranged and wonderfully cool and quiet. Everything is functional and still "feel" the rooms spacious.
  The hotel is within walking distance of many attractions, Chrysler Building, Broadway, Top of the Rock and the many Avenues.
  Find your property then you come up here a hotel in the center!

Dear FitzGerald64,

Thank you for taking a moment to share your review on Tripadvisor. We are so pleased to hear about your wonderful experience with us. Our Team works very hard to ensure that our guests are met with the highest level of service available and that great memories are made here.

We hope to welcome you back next time you're in NYC! For assistance with bookings please do not hesitate to reach out to us directly.

Best Regards,
Elizabeth Ardiles
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken