Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.329)
Beoordelingen filteren
2.329 resultaten
Waardering van reizigers
1.039
807
296
116
71
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.039
807
296
116
71
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.329 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2016 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk personeel. De dame achter de balie hielp ons erg goed aangezien we ons vergist hadden in de datum van de boeking.
Moe maar voldaan na ons bezoek aan New York en dit is mede mogelijk gemaakt door het personeel van club Quarters. Zeker een aanrader voor iedereen.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jocamawe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cesar A, Manager van Club Quarters Hotel, Wall Street, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear jocamawe,

Thank you for your review. We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us. We are also delighted to hear that you found the staff to be very friendly, and helpful, with regards to your reservation.

We do hope that the next time you are visiting New York City, you will consider coming back and staying with us again.

Thank you again for your valued feedback.

Have a wonderful day, and we look forward to welcoming you back again, in the near future.

Best Regards,


Cesar

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2016

Prima hotel goed gelegen op wall street. In de buurt van veel metro stations.
Om de hoek bij het nieuwe wtc.

Kamer redelijk ruim voor New Yorkse begrippen.
Goed bed, grote flatscreen aan de muur.
Kleine badkamer met douchegordijn.

Personeel klantvriendelijke en behulpzaam.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Tim P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRLWS, General Manager van Club Quarters Hotel, Wall Street, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2016
Google-vertaling

Dear Tim P,

Thank you for taking the time to post a review of your recent stay. We appreciate your feedback. I am pleased that you found our hotel to your liking and you enjoyed your time in New York City. If you are ever in the area again we would be happy to welcome you back!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2016

Hotel gelegen vlakbij Wall Street metrohalte. Kamer was vernieuwd doch badkamer vrij klein. Keurig koffiemachine op de kamer en gratis water op elke gang, er is tevens gratis koffie in de lobby. Staf was zee vriendelijk en behulpzaam. Betaalde ongeveer 125 EUR per nacht (weekend). In de week zijn de prijzen x 2...

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BelgianTravelfoodie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2016

Ik heb een kamer geboekt in het hotel voor slechts één nacht. Niets bijzonders: een schone, ruime kamer. Ik vond dat er altijd werd gezuiverd drinkwater in de gang. De locatie is perfect om Lower Manhattan te ontdekken.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Andrey B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RRLWS, General Manager van Club Quarters Hotel, Wall Street, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear Andrey B, Thank you for sharing your review.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us. It's great to see that you appreciated our friendly service and perfect location. It sounds like you had a wonderful time exploring New York City! We hope to have the pleasure of hosting you again soon!

Thank you again for taking the time to share your review. We hope you have an excellent day.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 6 september 2011

Dit hotel is goed.
Ik verbleef er maar voor een nacht.
Echter, ik denk dat het de prijs die ik betaalde waard is.
De hotelkamer was niet erg groot maar mooi formaat voor twee personen.
De badkamer was schoon.
Ik heb mijn bagage vóór het inchecken en na het uitchecken gratis opgeslagen.
Het hotel ligt dicht bij Duane Reade, metro en op loopafstand van Starbucks.
Ik vind het super dat het vlak naast de beurs ligt waar 24 uur per dag beveiliging is, dus ik voelde me echt veilig wanneer ik 's nachts terug naar het hotel liep.

Bedank Jumuary
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken