Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Esther_vdL_2905
Breda, Nederland

Heerlijk bed, beste kussens

Beoordeling van Dream Downtown
4,0 van 5 bollen17 apr 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hip hotel in fijne wijk om de hoek bij chelsea market. Leuke restaurantjes in de buurt. Zakelijk perfect door de week, super lokatie. in het weekend meer voor de party ganger en hippe New Yorkers. Klein nadeel; geen koffie/thee faciliteit op de kamer.
Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Bezocht voor zaken
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JaneDreamDowntown, Director of Rooms van Dream Downtown, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 2 jun 2018
Dear Esther_vdL_2905,

Thank you so much for your review! We are so glad you enjoyed your stay as well as the hotel's proximity to Chelsea Market. For your next stay, we can certainly place a coffee machine in your room as they are upon request.

Regards,
Jane Sriprayul
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 209
  • Priceline
    € 209
  • Skyscanner.com
    € 209
  • Motto
    € 210
0.9 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 318
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 320
  • Skyscanner.com
    € 206
  • Algotels
    € 219
2.4 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 191
  • Hotels.com
    € 191
  • Skyscanner.com
    € 146
  • Priceline
    € 191
1.6 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 219
  • Priceline
    € 219
  • Skyscanner.com
    € 186
  • Homewood
    € 219
1.6 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Fitnesscentrum
€ 345
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 345
  • Vio.com
    € 297
  • Priceline
    € 320
3.1 km van Dream Downtown
Restaurant
Roomservice
Exterior
€ 180
  • Skyscanner.com
    € 175
  • Hotels.com
    € 179
  • Expedia.com
    € 179
2.5 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 181
  • Priceline
    € 160
  • Vio.com
    € 143
  • Official Site
    € 163
2.3 km van Dream Downtown
Fitnesscentrum
Facade
€ 180
  • Priceline
    € 200
  • Destinia.com
    € 160
  • Expedia.com
    € 200
2.3 km van Dream Downtown
Fitnesscentrum
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 179
  • Priceline
    € 179
  • Vio.com
    € 139
  • Expedia.com
    € 179
2.5 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 168
€ 154
  • Priceline
    € 166
  • Vio.com
    € 166
  • Hotels.com
    € 166
3.2 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (4.636)
Beoordelingen filteren
4.636 resultaten
Waardering van reizigers
2.868
840
393
245
290
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.868
840
393
245
290
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.636 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2017

Bij binnenkomst is de lobby al een bruisend geheel. Jongeren lopen binnen om naar de club op het dak te gaan, de kapper draait overuren, de bar is hip. Het plafond in de bar geeft zicht op de bodem van het zwembad. De kamers zijn zeer goed. Geen last van geluid van de club gehad. Ontbijt op zijn amerikaans: zeer uitgebreid. Uitstekende uitvalsbasis middenin Chelsea. Je kan alle kanten op.

Kamertip: Rustige verdieping
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 829alexv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 mei 2017 via mobiele applicatie

In de lobby van het hotel bruist het van het leven. Vooral veel jongeren die vertier zoeken in de roofbar. Mocht je een gemoedelijk hotel zoeken, dan kun je hier beter niet heen.
De ligging is prima, vlakbij het metrostation en genoeg lekkere restaurantjes in de buurt. Ook leuke ontbijttentjes in de directe omgeving. Je voelt je in de wijk op je gemak.
De hotelkamer zelf is niet al te groot met een weinig spectaculair uitzicht. Maar voor uitzicht kun je naar het dak! De bedden zijn uitstekend. Een mooie badkamer met dagelijks ruime aanvulling van shampoo etc. Jammer alleen dat er geen halletje is, waardoor alle geluiden uit de gang hard doorklinken. We hadden een kamer vlakbij de lift en werden (vnl. in het weekend) steeds wakker van langslopende en pratende andere gasten.
Vergeet niet een verloopstekker mee te nemen! Het hotel verkoopt ze voor 20 dollar, maar je kunt ze niet lenen.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank FamilieVos
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for your review of Dream Downtown. My sincerest apologies your stay with us was not five star. I'm glad you were able to visit our rooftop lounge and to explore the Meatpacking district which is one of the most exciting and vibrant in New York City. I do hope you allow us another opportunity to host you and as such, I would like to offer my assistance in overseeing your reservation personally rom start to finish to ensure a five star experience.

Sincerely,
Dan Daley
General Manager
DDaley@dreamhotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2017

Kamer was echt uitstekend verzorgd, schoon, goed bed en stil. Ruime douche met rainshower. Ligging van hotel is uitstekend, op loopafstand van diverse metrolijnen (waaronder die aansluit op AirRail naar JFK).

Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank FirstHostelExp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for your review of Dream Downtown! We're fortunate as you mentioned to be located in one of the best neighborhoods in Manhattan. Meatpacking is filled with a countless number of exciting restaurants and destinations and it sounds like you had the opportunity to explore. I will be sure to share your kind words about the cleanliness of your room and hotel. With our Housekeeping Department I know they will appreciate it. Thank you again for choosing to stay with us and we hope to have you s our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley
General Manager
DDaley@dreamhotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2016 via mobiele applicatie

Mooi hip hotel, ligging perfect. Alleen de nachtclub PHD bonkt 's nachts zo hard door naar de verdiepingen lager. Zelf op de 11e verdieping verbleven, maar ook op de 8e was het gedreun te horen! Op de kamer ipv een audio systeem had de kamer een "noise reduction system" wat de situatie alleen maar erger maakte.
Vriendelijke staff. Dus vandaar 50-50

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank Eus13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij waren hier vijf dagen met een gezin met tieners. Super hip publiek dat in de rij staat voor het fantastische dak terras. Lekkere bedden maar wel kleine kamers. Behoorlijk lawaaiig met clubbers die tot laat in de nacht thuiskomen. Alle hippe eettentjes op loop afstand.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Eric M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken