Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Eric M
Lech, Oostenrijk

Uber hip hotel in hartje Chelsea

Beoordeling van Dream Downtown
4,0 van 5 bollen1 aug 2016 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij waren hier vijf dagen met een gezin met tieners. Super hip publiek dat in de rij staat voor het fantastische dak terras. Lekkere bedden maar wel kleine kamers. Behoorlijk lawaaiig met clubbers die tot laat in de nacht thuiskomen. Alle hippe eettentjes op loop afstand.
Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 220
  • Motto
    € 210
  • Skyscanner.com
    € 210
  • Expedia.com
    € 210
0.9 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 191
  • Moxy Hotels
    € 191
  • Skyscanner.com
    € 146
  • Hotels.com
    € 191
1.6 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 258
Volledig restitueerbaar
  • Homewood
    € 257
  • Skyscanner.com
    € 220
  • Hotels.com
    € 257
1.6 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Fitnesscentrum
Exterior
€ 180
  • Motto
    € 180
  • Priceline
    € 176
  • Expedia.com
    € 179
2.5 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Facade
€ 188
  • Expedia.com
    € 201
  • Destinia.com
    € 154
  • travelup.com
    € 207
2.3 km van Dream Downtown
Fitnesscentrum
€ 304
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 270
  • Vio.com
    € 238
  • Expedia.com
    € 260
3.1 km van Dream Downtown
Restaurant
Roomservice
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 180
  • travelup.com
    € 212
  • Agoda.com
    € 152
  • Expedia.com
    € 179
2.5 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 201
  • Official Site
    € 192
  • Skyscanner.com
    € 192
  • Expedia.com
    € 201
2.3 km van Dream Downtown
Fitnesscentrum
€ 146
  • Skyscanner.com
    € 147
  • travelup.com
    € 141
  • Vio.com
    € 156
3.2 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
    € 318
  • Destinia.com
    € 251
  • Skyscanner.com
    € 270
2.4 km van Dream Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (4.639)
Beoordelingen filteren
4.639 resultaten
Waardering van reizigers
2.871
840
393
245
290
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.871
840
393
245
290
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 4.639 beoordelingen
Beoordeeld op 31 december 2015

Het hotel ligt op een geweldige locatie. In het Meetpacking district en om de hoek van Chelsea Market (waar je leuk kunt ontbijten/lunchen). Ook qua openbaar vervoer ligt het perfect. 14th Street metro station ligt in dezelfde straat. Een locatie waar altijd wat te doen is!
Wel zit er in de kelder en op het dak een (nacht)club. Dus veel levendigheid in de hotellobby. Wij hoorden helaas wel het basgeluid van de club in de kelder op onze kamer op de 4de verdieping.

Kamertip: Noordzijde; vraag een kamer zo hoog mogelijk. Wij hoorde de bas op 4 hoog in de kamer.
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paul T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for your review of Dream Downtown! I'm thrilled your enjoyed your stay with us. We are indeed located in one of the best areas in Manhattan. With Chelsea Market, The Highline, and the Whitney Museum just minutes away, there isn't a better area to explore in the city! It sounds like you were able to enjoy a few of our food and beverage outlets. I hope you were able to see the view from PH-D, it is simply breathtaking. Thank you again for your feedback and we look forward to having you as our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2015

Een mooi, trendy hotel voor zowel plezier als zaken. Vriendelijk personeel en een ontzettend mooie lobby met een DJ. Wel altijd druk in de lobby met gasten en locals. De kamers zijn ruim, mooi uitzicht (zelfs uitzicht op de Empire State) en ontzettend mooie badkamer met een grote douche. Het hotel heeft een mooie club bovenin (PhD), wel erg prijzig maar zeker de moeite waard om eens heen te gaan.

Kamertip: Zorg ervoor dat je niet helemaal bovenin zit
Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Luuk-7191
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juni 2015

Perfect voor bezoek aan New York, ontbijtcafe, roomservice voor redelijke prijzen, nice lobby en een plek om te kunnen roken, in binnentuin Swimming pool op het dak, met service, en swimming pool cafe Direct bij de west village, zeer vriendelijk en acoomadating personeel! Kamer en design hotel vond ik erg mooi! Zakelijk recent ook voor een exchange gebtuikt, ook dat was een groot succes

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jeanne K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2015
Google-vertaling

Thanks so much for reviewing Dream Downtown! It seems like you were able to experience all that the hotel has to offer. Between Dream Beach, PH-D, Bodega Negra; the extra-curriuclar activities are seemingly endless! I was most thrilled to read your kind words about our staff. I will be sure to share your review with them! Thanks so much for choosing to stay with us at DDT and we hope to have you as our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2015

Leuk design hotel.
Verhuurt ook fietsen.
Met buitenzwembad.
Goed gelegen bij Meat Packing district en Chelsea market, het highrise wandelpand enz
Minpuntje: Ietwat kleine kamer zelfs voor Manhattan standaarden

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank markbB6590ZY
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 januari 2015

Wij logeerden tijdens onze honeymoon in dit hele hippe en moderne hotel tijdens de week rondom NYE. Hierdoor waren de prijzen aan de hoge kant (al gold dat voor heel New York voor deze tijd). Het hotel is schoon, de kamer ruim genoeg, de badkamer is heel ruim. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Vergeet als gast niet even binnen te wippen bij de Chelsea Market om de hoek van het hotel. Echt de moeite waard.
Als je bereid bent om iets meer uit te geven voor een modern, schoon en trendy hotel, dan is dit hotel een echte aanrader.

Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roel G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken