Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
520mirjam
Nederland

Goed hotel en heel centraal in NY

3,0 van 5 bollen20 jul 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
Met onze tieners hebben wij hier zes nachten geslapen. Een hele goede lokatie dichtbij ' alles' in NY. Nette kamer en badkamer; decent ontbijt. Wel vonden wij het jammer dat veel personeel (ontbijt, met name) nogal arrogant is. Smartass antwoorden bij een gewone vraag; kamermeisje aardig en veel van de bagagemannen ook (Rodney van bagage, Eddy van housekeeping). Al met al raad ik dit hotel wel aan.
Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hiltontimess, Manager van Hilton New York Times Square, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 28 jul 2017
520mirjam,

Thank you for taking the time to post a review of your recent stay. I’m glad you had such positive interactions with our staff. We really appreciate this feedback and our team members appreciate this acknowledgment. We look forward to having you back with us.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 191
  • Hotels.com
    € 191
  • Skyscanner.com
    € 146
  • Moxy Hotels
    € 191
0.5 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
€ 258
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 257
  • Skyscanner.com
    € 220
  • Expedia.com
    € 257
0.4 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Fitnesscentrum
€ 220
  • Motto
    € 210
  • Expedia.com
    € 209
  • Skyscanner.com
    € 210
1.4 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
€ 180
  • Motto
    € 180
  • Priceline
    € 176
  • Expedia.com
    € 180
0.5 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
€ 318
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 319
  • Destinia.com
    € 251
  • Skyscanner.com
    € 270
3.7 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
€ 304
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 260
  • Vio.com
    € 237
  • Hotels.com
    € 270
1.1 km van Hilton New York Times Square
Restaurant
Roomservice
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 180
  • travelup.com
    € 212
  • Agoda.com
    € 152
  • Expedia.com
    € 180
0.5 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 201
  • Official Site
    € 192
  • Skyscanner.com
    € 192
  • Algotels
0.4 km van Hilton New York Times Square
Fitnesscentrum
Facade
€ 188
  • Expedia.com
    € 201
  • Destinia.com
    € 154
  • travelup.com
    € 207
0.6 km van Hilton New York Times Square
Fitnesscentrum
€ 146
  • Skyscanner.com
    € 147
  • travelup.com
    € 141
  • Vio.com
    € 157
1.7 km van Hilton New York Times Square
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (8.657)
Beoordelingen filteren
8.660 resultaten
Waardering van reizigers
4.940
2.529
689
270
232
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.940
2.529
689
270
232
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 8.660 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2017

Prima ligging van het hotel.Snelle liften.Personeel was supervriendelijk en attent,vooral de kamermeisjes.Ontbijt was niet goedkoop maar elke cent waard.Showcooking....alle combinaties waren mogelijk.Taxi staat 24/24voor de inkom.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank michelinevanuytsel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 maart 2017 via mobiele applicatie

Een hotel in hartje New York .
Een groot bed met voldoende ruimte . Het bad was ook een douche en de kamer werd wel dagelijks opgeruimd en er was toch een fitness ,maar dat stond niet op boeking.com . Enkel is het jammer dat het ontbijt zo duur was .

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Emiel V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hiltontimess, Manager van Hilton New York Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 maart 2017

Emiel V,

Dank u voor het delen van uw ervaringen met ons. We waarderen deze feedback. We hopen te hebben blijf je met wederom.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2016

Geweldige locatie middenin het centrum van NYC. Om de hoek van alle theaters/Times Square. Van alle gemakken voorzien. Grote kamer met goed bed. De bar/het restaurant is prima voor een drankje of hapje.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank silly44
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hiltontimess, Manager van Hilton New York Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Silly44,

Wij van de Hilton Times Square willen eerst en vooral dank u voor uw posting dergelijke positieve opmerkingen met betrekking tot uw eerdere verblijf. Wij waarderen uw opmerkingen en kijken ernaar uit om u terug met ons.

We at the Hilton Times Square want to first and foremost thank you for your posting such positive comments in regards to your past stay. We appreciate your comments and look forward to having you back with us.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016

Prachtig uitzicht op Manhattan, excellente kamer 4202, vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima schoonmaakdienst (kraaknet). Efficiënte intake en out-procedure.
Prima lawaai isolatie kamer; Beste bed ooit.

Kamertip: Hoe hoger hoe beter
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gertemie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hiltontimess, Manager van Hilton New York Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2016
Google-vertaling

Gertemie,

Dank u voor het verlaten van ons een beoordeling genoemd, en dank u voor het kiezen om te verblijven met ons! We zijn zeer verheugd om te horen hoeveel u uw tijd genieten met ons. Het is geweldig om te weten dat u in staat om te profiteren van onze fantastische locatie waren, en we zijn blij dat u genoten van uw verblijf. We kijken uit naar de mogelijkheid verwelkomen je terug wanneer je volgende reis plannen nogmaals nemen u mee naar New York City.

Thank you for leaving us a review, and thank you for choosing to stay with us! We are extremely pleased to hear how much you enjoyed your time with us. It's wonderful to know that you were able to take advantage of our fantastic location, and we're pleased that you enjoyed your stay. We look forward to the opportunity of welcoming you back when your next travel plans take you once again to New York City.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2016

Degelijk hotel up to Hilton standaards in centraal NewYork. Kamers ruim, goede bedden .ontbijt goed (niet super) voor een te hoge prijs. Goede uitvalsbasis naar alles wat je in Manhattan wilt bezoeken en op loopafstand van de metro die je naar Yankee stadium brengt

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank YpeD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hiltontimess, Manager van Hilton New York Times Square, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2016
Google-vertaling

Ype D,

Dank u voor het nemen van de tijd om te vertrekken ons feedback over je verleden verblijf. We zijn zo blij te zien dat je had een geweldige ervaring met ons en hopen u binnenkort weer te zien!

Thank you for the taking the time to leave us feedback regarding your past stay. We are so pleased to see you had a wonderful experience with us and hope to see you again soon!

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken