Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Roy
Den Haag, Nederland

Prima!!! Goede locatie!!

4,0 van 5 bollen10 okt 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Qua ligging vonden wij het ideaal! Uit de mega drukte en je bent met de metro toch overal zo. Kamers zijn prima niet groot maar voldoende je bent toch hele dag op pad! De liften ja die verhalen hadden wij gelezen en idd soms duurt het wat langer. Maar ach je hebt vakantie en wij hebben er niet echt last van gehad. Van de 4 dagen hebben we 2-3 keer een lift voorbij moeten laten gaan omdat die vol was of langer moeten wachten. Verder is de service prima en housekeeping ook! Al met al prima hotel en ontbijt is Oke wat je kan verwachten voor amerikaans ontbijt!
Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 12 okt 2022
Thank you for choosing DoubleTree by Hilton New York Downtown for your visit to the city! We value your kind words for our hotel and staff and are thrilled your stay was pleasurable. We look forward to having you visit us again the next time your travels bring you back to NYC.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 314
Word beloond met One Key
  • Skyscanner.com
    € 212
  • Trip.com
    € 315
  • Expedia.com
    € 314
2.7 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 200
  • Priceline
    € 200
  • Skyscanner.com
    € 201
  • Motto
    € 201
4.8 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 220
  • Moxy Hotels
    € 220
  • Skyscanner.com
    € 174
  • Expedia.com
    € 220
5.7 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 285
  • Hotels.com
    € 285
  • Skyscanner.com
    € 263
  • Priceline
    € 285
5.8 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Fitnesscentrum
Facade
€ 198
  • Expedia.com
    € 219
  • Agoda.com
    € 176
  • Priceline
    € 219
6.3 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Fitnesscentrum
Exterior
€ 189
  • Expedia.com
    € 188
  • Skyscanner.com
    € 184
  • Hotels.com
    € 188
6.6 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 172
  • Official Site
    € 172
  • Vio.com
    € 135
  • Priceline
    € 149
6.5 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Fitnesscentrum
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 192
  • Priceline
    € 192
  • Agoda.com
    € 171
  • travelup.com
    € 214
6.7 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
€ 249
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 212
  • Skyscanner.com
    € 178
  • Official Site
    € 193
7.1 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Restaurant
Roomservice
€ 137
  • Priceline
    € 146
  • travelup.com
    € 133
  • Skyscanner.com
    € 138
6.8 km van DoubleTree by Hilton New York Downtown
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (3.387)
Beoordelingen filteren
3.387 resultaten
Waardering van reizigers
828
1.129
762
359
309
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
828
1.129
762
359
309
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.387 beoordelingen
Beoordeeld op 7 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wij hebben hier op de 26e etage een week geslapen.
Alle gezeur over de 3 liften viel 100% mee.
Wij verlieten ons hotel elke dag rond 0830_0900 en kwamen rond 2100 terug.
Altijd binnen 2 minuten een lift
Relatief kleine kamers, wel over compleet.
Rustig en schoon, een klasse beter dan het echte Hilton in LAX!!
Aardige mensen in de lobby en bij de ingang
Metro station op de hoek, (Whitehall)

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wim v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2022
Google-vertaling

Wim your review and high star rating are truly valued! We are pleased you had an enjoyable stay and appreciated the comfort and convenience we provide. The next time you are in the city, we look forward to welcoming you back to DoubleTree by Hilton New York Downtown.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2019

Een fijn hotel, met goede ontvangst en service van de medewerkers. De kamer was ruim genoeg, netjes schoon, licht gehorig. Het bed was heerlijk! Badkamer was voorzien van douche, wastafel en toilet. Een extra schap om je spullen neer te zetten en wat extra haakjes aan de muur/deur, was fijn geweest.
Het hotel heeft 3 liften, die ook alle 3 door het personeel gebruikt werd voor de schoonmaakkarren en stofzuigers. Dit veroorzaakte veel opstopping waardoor je soms wel tot een half uur moest wachten voordat de lift op je etage stopte.

Datum van verblijf: oktober 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
1  Bedank jschae-289418
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Diogenes C, Front Office Manager van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2019
Google-vertaling

Dear jschae-289418,

I am happy to see you enjoyed your stay and the bed was comfortable for you. I see you have taken advantage of the complimentary Wi-Fi and had a good experience with the staff members. I apologize you experienced a wait time for the elevators during peak hours. I am glad that your stay went well and thank you for your feedback. We hope to see you again.

Sincerely,
Domonique Boss
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2019

Schone kamer, grote bedden en een ideale locatie. Grootste nadeel was dat je af en toe erg lang op de lift moest wachten (1x zelfs 10-15 minuten). Verder waren de kamers iets verouderd maar dat deed niet af aan de hygiëne.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
1  Bedank sophiekriel13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Diogenes C, supervisor van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2019
Google-vertaling

Thank you so much for your great feedback. We hope to see you again on your next travel.




Tina K.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2019

Binnenkomst bij de liften is rommelig en doet goedkoop aan. Het is jammer dat je niet in de lobby komt als je naar je kamer gaat, want daardoor is er geen persoonlijk contact met het personeel. De kamer is ruim en schoon, maar weinig luxe. 's Nachts is het erg stil, dat is prettig. Verschillende metrolijnen en bezienswaardigheden op loopafstand. Ik raad dit hotel aan vanwege de ligging.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
1  Bedank Explorer60343767494
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Diogenes C, Front Office Manager van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2019
Google-vertaling

First I would like to thank you for choosing our hotel as your host while visiting the Financial District area in lower Manhattan. I greatly appreciate your feedback on your experience so we can take any steps necessary to improve and better our hotel for your overall satisfaction. I want to apologize about the quality of the room as well as the wait for the elevator. We are currently renovating our hotel so our decor is up to date and our room condition is high quality. Our elevators are at the top of the list for maintenance repairs; our general manager and engineers are working to increase the speed in order to decrease congestion in populated guest areas. We will also be having a check in desk on the ground floor with the bellman area so there's more of a personable check in experience for every guest. We hope you continue staying with us and see all of our improvements to the hotel. We will be welcoming you back hopefully in the not too distant future!

Sincerely,

Roxanne Di Paolo
Front Desk Supervisor
DoubleTree by Hilton
8 Stone Street, New York, NY 1004
roxanne.dipaolo@hilton.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2018

Uitstekende bedden, geen lawaai 's nachts, schone kamer en elke dag schone handdoeken. Een goede situering van het hotel bij metrostation en diverse bezienswaardigheden. Vriendelijke en behulpzame portiers.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank jkruit494670
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
00gc, Front Office Manager van DoubleTree by Hilton New York Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2018
Google-vertaling

It was our pleasure accommodating you at the DoubleTree by Hilton New York City - Financial District. We appreciate you sharing your review with other travelers. We are so happy you had a great night's rest and that our location and service were to your satisfaction. We look forward to sharing your kind comments with our staff! Thanks again, and we hope you will visit with us again the next time you are in the City That Never Sleeps!

Tracey Martinez
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken