Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Estherkraal

Prima hotel op een geweldige locatie

Beoordeling van World Center Hotel
4,0 van 5 bollen25 jul 2019 beoordeeld
Mocht ik nogmaals naar NY gaan, dan ga ik zeker weer naar dit hotel. Perfect gelegen, goed bereikbaar met de metro. Mooie schone kamer. Van 17-18 uur gratis wijn, drankjes, fruit, nootjes en m&m's. Het hotel heeft een wasruimte waar je gratis gebruik van kunt maken. Verder is het rooftopterras de perfecte locatie voor een ontbijt.
Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 329
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Expedia.com
    € 328
  • Skyscanner.com
    € 213
  • Vio.com
    € 213
2.4 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 200
  • Motto
    € 200
  • Skyscanner.com
    € 201
  • Hotels.com
    € 201
4.2 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 200
  • Moxy Hotels
    € 200
  • Skyscanner.com
    € 164
  • Priceline
    € 200
5.2 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 240
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 240
  • Skyscanner.com
    € 212
  • Expedia.com
    € 240
5.3 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Fitnesscentrum
Exterior
€ 189
  • Motto
    € 188
  • Priceline
    € 184
  • Expedia.com
    € 188
6.1 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 162
  • Official Site
    € 153
  • Vio.com
    € 149
  • Priceline
    € 161
6.0 km van World Center Hotel
Fitnesscentrum
Facade
€ 187
  • Priceline
    € 200
  • Destinia.com
    € 159
  • Expedia.com
    € 200
5.7 km van World Center Hotel
Fitnesscentrum
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 161
  • Skyscanner.com
    € 135
  • Priceline
    € 161
  • Vio.com
    € 161
6.1 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 249
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 244
  • Vio.com
    € 193
  • Hotels.com
    € 213
6.6 km van World Center Hotel
Restaurant
Roomservice
€ 137
  • Skyscanner.com
    € 127
  • Priceline
    € 146
  • Vio.com
    € 143
6.4 km van World Center Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (1.512)
Beoordelingen filteren
1.512 resultaten
Waardering van reizigers
840
453
121
44
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
840
453
121
44
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.512 beoordelingen
Beoordeeld op 6 mei 2019

Balkon van de “standaard” queen kamers wat aan de kleine kant. We kregen een free upgrade naar een grote suite met een balkon/terras van ongeveer 30m2 met mooi uitzicht. Klein maar handig keukentje. Bedden heerlijk. Mooi uitzicht op One Tower vanuit restaurant op de 20e verdieping.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Lucf1969
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 oktober 2018

De kamers zijn niet echt groot maar wel schoon.
Elke dag schoongemaakt.
Het hotel ligt op een goede plek
Het personeel is vriendelijk en bereid te helpen bij vragen.
Mooi uitzicht in het restaurant op de 20e verdieping
Eten zowel in de avond als het ontbijt is van goede kwaliteit.

kortom
Geen verkeerde keuze dit hotel
groetjes
Carla

Kamertip: het is wel gehorig
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank _carlabrouwer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 mei 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel was echt een topper! Locatie is top, service was top en kamers zijn ook goed. Het fijne aan het hotel is ook dat het koffie, gratis flesjes water die je steeds kan vullen aanbiedt. Verder wat te snacken en fruit wordt er aangeboden. Ik deed steeds in een koffiebeker wat zoutjes met m&m’s met een deksel. Kon je het overal naar toe nemen. Verder kan je overal goed naar toe wandelen of een taxi pakken. Genoeg restaurantjes in de buurt. Bill’s zit om de hoek en is goed betaalbaar. In het hotel zit op de 20ste verdieping de roofbar/restaurant. Ook erg mooi met uitzicht op de wtc. Verder kan je sporten( viel ook niet tegen aan apparatuur) Hebben overal gebruik van gemaakt maar kan ook gewoon. Dus voor locatie,prijs en extra’s zeker een topper.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank fleurminkman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2017 via mobiele applicatie

Pro:
- uitzicht (betalend) vanuit kamer op 9/11 en World Trade Center
- elke dag bedden opgemaakt, koffie aangevuld en verse handdoeken
- gratis water en flesjes op elk verdiep
- uitzicht vanuit restaurant/bar en vanop het zonneterras
- veilige en rustige ligging met alles wat je nodig kan hebben in de buurt en ook goede metroverbindingen
- voldoende kasten en lades om je spullen op te bergen in de kamer

Contra:
- personeel is zeer kortaf, eigenlijk niet vriendelijk, geven ook zeer weinig info en al helemaal geen spontane info mee. Een goeiedag als je binnenkomt of weggaat kan er niet af. De laatste dag werden we eerst voorgelogen dat we de shuttle naar de luchthaven niet opnieuw moesten betalen en daarna ook nog eens afgewimpeld dat zij geen taxi bellen en we maar blok om moeten lopen om er eentje tegen te houden (duidelijk overstuur na de nare ervaring met de chauffeur van de shuttle en met 3 koffers!)
Qua klantenservice en omgang echt een dikke 0!
- we boekten een superior room, maar ik betwijfel of deze wel superior was
- bar/restaurant sluit vroeg, om 22u50 kon het nog nét nadat we gezegd hadden dat het maar om 1 drankje ging
- geen toeristische info aanwezig in hotel
- verwarring tussen World Center hotel en het ernaast gelegen QC hotel. Is eigenlijk gewoon 1 hotel! Echter moet je binnen je blok blijven? De ene dag waren de tussendeuren open, de andere dag weer niet? Rare situatie.
- bij de afrekening stond een kost van 20 dollar voor de '2de persoon'? Geen idee wat dit is, tenslotte boek je een 2pers kamer?

Dubbel gevoel bij dit verblijf. Thans zijn wij geen moeilijke klanten, we reizen veel en hebben ook al in minder goede hotels geslapen waar we toch een beter gevoel aan overhielden. Vriendelijkheid kost namelijk niets!!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank SylviaTravelsreviews
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juni 2015

Het was gewoon het beste hotel van allen die wij in de diverse wereldsteden
hebben bezocht. Een pluim voor de personeelsleden en de manager. Wij zullen dit hotel zeker voorstellen aan vrienden en familie.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rogerh132
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken