Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.715)
Beoordelingen filteren
2.715 resultaten
Waardering van reizigers
1.709
606
206
110
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.709
606
206
110
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.715 beoordelingen
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 juni 2017

Een NY verrassing voor mij! Zo vaak teleurgesteld in de NY hotels . . . . Deze keer niet
geweldig kamer geweldige locatie en warme geweldig personeel . . . .
Niet goedkoop maar veel waar voor je geld in NY!
Zwembad is geweldig en de algehele sfeer is fantastisch

1  Bedank John B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Gansevoort_HG, Manager van Royalton Park Avenue, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2017
Google-vertaling

Thanks for the great review John B! We are pleased that you enjoyed your stay with us and that there was no disappointment! We will be sure to send your kind remarks to our dedicated team members. We appreciate you choosing Gansevoort Park Avenue for you accommodations while in NYC. Please visit us again soon so we can once again surprise you with a fantastic stay!

Regards,
Gansevoort Park Avenue

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 februari 2017 via mobiele applicatie

Mooi hotel en vriendelijk personeel. Kamer met normale afmetingen. Niettegenstaande deze stad nooit slaapt is het relatief rustig en stil 's nachts. Voor de volgende verkenning van deze stad weet ik waar ik logeer!

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Barbara D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2016

We hadden een suite waardoor we prima als gezin van 5 hier een aantal dagen konden verblijven. Voor de kinderen geweldig om een duik te nemen in het zwembad op het dak (let op niet 's avonds mogelijk voor kinderen). Je loopt zo de stad in en ontbijt was uitgebreid (maar zit niet in de kamerprijs).

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank RichardW035
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2016 via mobiele applicatie

Prima locatie op korte loopafstand van timesquare.. Gezellige eigentijds ingerichte kamers. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Het ontbijt is ondanks dat het redelijk vers is zijn geld niet waard. Geen typisch Amerikaans "fast" ontbijt met plastic eetgerei maar desondanks erg aan de prijs.. Zo ook de prijzen van de minibar en de flesjes water, echt buitensporig. Afijn, het is niet verplicht natuurlijk en je vertoeft wel in het hart van The big Apple..... Helaas was er voor ons geen plaats in het hotel voor een gezellig jaarwisselingsfeest. Het dakterras was gesloten ivm een private party. Tegenover het hotel bevindt zich een super 24/7 afhaal restaurant. Echt een 10 met een griffel! Alles vers en een enorme ruime keus! Redelijk betaalbaar ook... Kortom, een prima hotel maar met een typisch Amerikaans verdienmodel..

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Frans Aly A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2015 via mobiele applicatie

Prima hotel op mooie locatie, dagelijks goede housekeeping, zwembad op dak met uitzicht op THE empire state building wat wil je nog meer. Komen graag nog eens terug naar deze spot.
Iets meer personal touch vanuit de receptie omgeving zou de beleving nog verder verbeteren

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Freudyspecial
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken