10 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Vio.com
TravelocityUS$ 204
Beoordeeld op 28 november 2019 via mobiele applicatie

Een betaalbaar hotel in Chinatown. Vlak bij twee metrostations. Tegenover de Manhattan brigde, maar geen geluidsoverlast door 4 dubbele beglazing. Wat wel fijn was, was dat je het raam wel even open kon zetten om te luchten. Schone kamers, werd iedere dag bijgehouden. Wij hadden een kingsize room, deze was voor New Yorkse begrippen ruim met een lekker groot bed en ruime badkamer. Beneden bij de receptie stond onbeperkt koffie en thee en een grote schaal snoep. Vanaf dit hotel veel leuke restaurantjes op loopafstand. In een kwartiertje lopen in het hippere Nolita en Soho. Maar om de hoek ook leuke ontbijtrestaurants. Ik raad het hotel zeker aan.

Datum van verblijf: november 2019
Mimosanewyork, General Manager van Hotel Mimosa New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2019

Geachte gast,
Bedankt voor je mooie beoordeling en voor het opmerken hoe stil onze kamers zijn, wat erg belangrijk is voor al onze gasten. En we zijn zo blij dat je hebt genoten van de uitstekende persoonlijke service van ons merk.
Onze kamers zijn in New Yorkse stijl en grootte, maar ze zijn ook erg schoon en gezellig.
Het was geweldig dat je onze aanbevelingenlijsten kon bekijken, ze zijn een nuttige service voor onze gasten en zijn zeer geliefd.
We zijn blij dat je tijd hier zo leuk was!

Heel erg bedankt dat je onze gast bent, en we kijken ernaar uit je weer in ons hotel te mogen verwelkomen.

Hartelijke groeten en allerbeste wensen uit New York,

Dear Valued Guest,
Thank you for your lovely review, and for noticing how quiet our rooms are, which is very important to all our guests. And we are so glad you enjoyed our brand's Exquisite personal service.
Our rooms are a New York style and size, but they are also very clean and cozy.
It was great that you could check out our recommendation lists, they are a useful service to our guests and are well liked.
We are happy your time with us down here was just so enjoyable!

Thank you very much for being our guest, and we all look forward to welcoming you back to our hotel again.

Warmest Regards and Very Best Wishes from New York,
David at The Hotel Mimosa NY

Beoordeeld op 28 oktober 2019 via mobiele applicatie

Gastvrij, schoon, perfecte ligging tov Soho, Bowery en Tribeca. Vriendelijk personeel, elke dag keurige kamers en schone handdoeken. 10 min wandelen naar tribeca, Soho. Leuke tentjes in de buurt. Metro zeer dichtbij. Hartje Chinatown.

Datum van verblijf: oktober 2019
hotelmimosany, General Manager van Hotel Mimosa New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2019

Geachte gast,
Bedankt voor je geweldige beoordeling van onze fantastische locatie en alle geweldige toeristische attracties waar we dichtbij zijn. We helpen onze gasten graag New York te ervaren en we zijn zo blij voor uw tevredenheid.
Bedankt dat u onze gast bent en we kijken er naar uit u weer in ons hotel te mogen verwelkomen.
Hartelijke groeten en allerbeste wensen uit New York,

Beoordeeld op 10 september 2019

Het hotel licht midden in China-town, Downtown Manahattan.
Natuurlijk moet het je ding zijn, maar als je als je dat leuk vindt dan is dit een absolute aanrader!
Nette kamers, schoon, voor NY normen ruim, goede locatie vlakbij metrostations en fietsverhuur-locaties.

Dankzij dubbel dubbel glas hoor je als je dat niet wilt niets van buiten.
Gratis goede koffie in de lobby.
Lekkere douches.

Datum van verblijf: september 2019
hotelmimosany, Manager van Hotel Mimosa New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019

Geachte gast,

Allereerst wil ik je bedanken voor het delen van je geweldige recensie en ik ben blij te weten dat je een zeer comfortabel en goed verzorgd verblijf hebt gehad in het Hotel Mimosa, New York.

We zijn zo blij dat je genoten hebt van de persoonlijke service van onze medewerkers. Dat is waar we bekend om staan, en we voelen dat de gasten zijn wat het hotel maakt, naast het personeel.

We waarderen het dat u onder de indruk was van onze schone kamers en gunstige locatie. Het zou ons een eer en voorrecht zijn om u terug te verwelkomen als onze speciale gewaardeerde gast en zou meer dan enthousiast en blij zijn om u te dienen met absolute zekerheid van meer geweldige ervaringen en goede herinneringen.

Boek bij ons rechtstreeks of via Tripadvisor voor uw volgende bezoek en bedankt dat u onze gast bent.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 2 juni 2019

De kamer was proper. Elke dag kreeg je propere handdoeken. Het bed werd altijd opgemaakt. De slaapkamer is klein maar je koffers kunnen makkelijk onder het bed. Badkamer was groot in verhouding met de slaapkamer.
Hotel ligt naast een spoorweg maar hier hoor je niets van!

Datum van verblijf: mei 2019
hotelmimosany, Manager van Hotel Mimosa New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2019

Geachte gast,

Bedankt dat je voor je verblijf in Manahattan hebt gekozen voor Hotel Mimosa NY. Het was zo aardig van je om de tijd te nemen om ons zo'n geweldige recensie te sturen.

Hoge persoonlijke service, een uitstekende centrale locatie in het centrum en een zeer schone stille kamer is wat we aanbieden, en dat is waarom veel gasten zo veel van ons hotel houden en we zijn zo blij dat je hetzelfde hebt genoten tijdens je verblijf hier.

Het was geweldig om je te hebben ontmoet en je te hebben gediend. We stellen uw aanbeveling zeer op prijs!

Boek bij ons rechtstreeks of via Tripadvisor voor uw volgende bezoek!

Hartelijke groeten en allerbeste wensen vanuit Manhattan,
David in The Hotel Mimosa NY

Beoordeeld op 5 januari 2019 via mobiele applicatie

De locatie was ok. Is een goed hotel om enkel te slapen en te wassen. De metro is dichtbij. Personeel is vriendelijk. Prijs kwaliteit was dit hotel zeker ok. Het is er ook proper. Kamer ligt wel naast de metro, dit is opgelost door dubbele beglazing dus het is te doen. Je hoort het nog maar een beetje.

Datum van verblijf: januari 2019
Mimosanewyork, Manager van Hotel Mimosa New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2019

Geachte gast,
Heel erg bedankt voor het delen van uw beoordeling.

Ten eerste zijn we verheugd dat u van de waarde van ons hotel hebt genoten. Wij zijn een door een familie gerund lokaal bedrijf en we zijn zo blij dat je genoten hebt van onze buurt, onze gezellige schone kamers, voorzieningen en onze persoonlijke service.

Heel erg bedankt dat je onze gast bent.

Hartelijke groeten en de allerbeste wensen uit New York,
David bij Mimosa Hotel