Het hotel heeft allereerst een super locatie. Op enkele minuten wandelen zit een metro halte die goede verbindingen heeft.
Vriendelijk personeel bij de checkin.
De kamer en badkamer was zeer klein, maar prijs-kwaliteit dik in orde. De matras was goed, kussen een beetje aan te zachte kant. De badkamer is echt krap, zelfs voor 1 persoon. De douche was een inloop. Het was wel altijd proper.
Op de kamer zijn USB poorten in de muur aanwezig waar je gsm en dergelijk kan opladen. Een omvormer is dan niet nodig.
Grootste minpunt is misschien wel dat er buiten 3 kapstokken en een klein legmeubel geen mogelijkheid is om je valies uit te pakken. Wij hebben het meeste gewoon in de valies laten zitten.
Verder staat het bed tegen het raam, waardoor de persoon die daar slaapt langs het voeteinde uit het bed moet. Dat maakt de kamer echt wel ZEER klein.
De ramen zijn goed isolerend. Wij zaten op het 13e verdiep aan de straatkant en hadden geen bijzondere last van het lawaai. Ikzelf als lichte slaper gebruik wel oordoppen.
De bar van het hotel is ook wel eens tof om te doen. Wij hebben niet ontbeten in het hotel gezien de vele mogelijkheden in de buurt
Indien we terug gaan naar NY zouden we dit hotel zeker doen. Super goede uitvalsbasis, kamer volstaat om te slapen en te douchen. Meer moet je niet hebben in het prachtige NY