Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Thieuke
Tilburg, Nederland

Toplocatie en tophotel!

Beoordeling van Warwick New York
5,0 van 5 bollen15 jul 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Aanrader! We zijn 3 dagen in NYC geweest en hebben overnacht in The Warwick. Prachtig hotel met een klassieke uitstraling. De kamer was ruim, zeker voor NY begrippen. Prima kingsize bed, dagelijkse (goede) schoonmaak en een keurige badkamer. Personeel was vriendelijk. Ontbijt leek prima (wij hebben er geen gebruik van gemaakt, elke ochtend een ontbijt tentje gezocht in NYC). Hotel beschikt ook over een leuke bar. Wat bij dit hotel het meest in het oog springt is de locatie; gelegen aan 54th street en 6th Avenue, midden in het centrum. Central Park en 5th Avenue (de dure winkelstraat) op perfecte loopafstand, ook Times Square en Bryant Park is goed te doen. Nog een paar leuke tips: fietsen huren ($35 pp per dag), The Highline wandelen en in de avond borrelen op de rooftop bar van The Peninsula. Prijs kwaliteit (wij betaalden $190 per nacht) uitstekend!!
Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
jfabian2017, Director of Front Office van Warwick New York, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 jul 2018
Dear Thieuke,

Thank you again for staying with us. We appreciate your feedback.
Our staff was so ecstatic to learn that you totally enjoyed your stay with us.
We are happy to hear that you get to experience our big clean rooms and the five star service we are known for.
We are looking forward to your next stay soon.

Regards,

Joel Fabian
Director of Front Office
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 184
  • travelup.com
    € 245
  • Skyscanner.com
    € 161
  • Moxy Hotels
    € 184
1.5 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
€ 189
  • Expedia.com
    € 189
  • StayForLong
    € 164
  • Skyscanner.com
    € 189
2.4 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
€ 183
  • Skyscanner.com
    € 178
  • Expedia.com
    € 182
  • Trip.com
    € 182
0.6 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
€ 214
  • Expedia.com
    € 214
  • Skyscanner.com
    € 207
  • Trip.com
    € 214
1.6 km van Warwick New York
Gratis wifi
Fitnesscentrum
€ 281
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Trip.com
    € 281
  • Skyscanner.com
    € 179
  • Expedia.com
    € 281
4.5 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
€ 159
€ 148
  • Vio.com
    € 159
  • Skyscanner.com
    € 148
  • Priceline
    € 159
1.1 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
€ 184
  • travelup.com
    € 214
  • Skyscanner.com
    € 165
  • Vio.com
    € 184
0.7 km van Warwick New York
Gratis wifi
Restaurant
Hotel Edison Facade
€ 224
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 224
  • Skyscanner.com
    € 180
  • Vio.com
    € 195
0.7 km van Warwick New York
Bar/lounge
Fitnesscentrum
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
€ 175
  • Official Site
    € 175
  • Vio.com
    € 143
  • Priceline
    € 161
0.8 km van Warwick New York
Fitnesscentrum
Park Central Times Square view Two Queen room
€ 365
Volledig restitueerbaar
  • Trip.com
    € 365
  • ZenHotels.com
    € 301
  • travelup.com
    € 338
0.3 km van Warwick New York
Roomservice
Fitnesscentrum
Meer hotels in New York bekijken
Beoordelingen (5.447)
Beoordelingen filteren
5.448 resultaten
Waardering van reizigers
2.857
1.756
491
194
150
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.857
1.756
491
194
150
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 5.448 beoordelingen
Beoordeeld op 27 april 2017 via mobiele applicatie

Prachtig klassiek hotel centraal gelegen in Manhattan. Vriendelijk personeel binnen en aan de deur. Je bent er echt welkom. Ontbinding wel wat prijzig, maar in de omgeving kan je op veel plekken ontbijten. Top!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank peterjL7885UM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for staying with us recently and for sharing your feedback online. We were happy to hear that you enjoyed your time with us and we hope to see you again the next time you visit New York.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2016

Het is een prachtig hotel met heel vriendelijk personeel die altijd bereikbaar zijn, valid parking service. Het zit op een geweldige locatie (zijstraat 5th ave, ter hoogte van Ralph Lauren op 5th), heerlijk bed en mooi uitzicht. Super gezellige bar, Randolph's!

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 349mandya
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2016
Google-vertaling

Thank you very much for staying with us and for sharing your review online. We were happy to read that you had such a great time with us and we hope to invite you back again for another visit!

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2016 via mobiele applicatie

Hotel is wat prijzig maar echt comfortabel. Bed en douch zijn prima. Lokatie is uitstekend, centraal, dichtbij metro. Wat echt niet meer van deze tijd is, is dat wifi 10 dollar per dag kost. Het viel me sowieso tegen dat veel plekken in New York nog geen wifi hebben.
Maar goed even voor het raam van een starbucks gaan staan en dat probleem is opgelost.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jetd_12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2016
Google-vertaling

Thank you kindly for sharing your review about your most recent stay with us at the Warwick. We hope to turn this into a 5 star experience if given another opportunity to do so.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Services Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2015 via mobiele applicatie

De locatie is perfect voor mijn huidige zakentrip. Van hieruit ben ik snel bij de belangrijkste zaken locaties van NY. Tevens snel bij de metro, centraal park en Broadway om zonder al te veel gedoe ook de leuke dingen van NY te bezichtigen. De prijs is wel wat aan de hoge kant, anders kreeg het van mijn een hogere beoordeling.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank TheOne58
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2015
Google-vertaling

Thank you very much for staying with us very recently and for sharing your feedback online. We were very happy to hear that you enjoyed your time with us and we hope to see you again the next time you visit New York.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2015

Zeer centraal gelegen klassehotel. Ruime kamer met mooie luchtige badkamer. Alleen wat jammer van de hoge prijzen in restaurant zowel ontbijt als diner.
Heel vriendelijk personeel, van kamermeisjes tot lobbypersoneel. Bij een volgende trip naar NY boeken wij opnieuw hier. Een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 69kurt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2015
Google-vertaling

Thank you very much for staying with us very recently and for sharing your feedback online. We were very happy to hear that you enjoyed your time with us and we hope to see you again the next time you visit New York.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken