Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.190)
Beoordelingen filteren
3.190 resultaten
Waardering van reizigers
1.633
1.160
287
69
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.633
1.160
287
69
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.190 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juni 2017

Typisch na-oorlogs motel op een bijzonder gunstige ligging in San Diego.
Niets negatiefs over dit motel te verzinnen. Wij kregen een kamer zoals wij bij boeking hadden verzocht.
Zeer goed geslapen en nauwelijks enige hinder ondervonden van de nabijgelegen snelweg. Kamer was schoon, badkamer wat klein maar prima bruikbaar.
Het ontbijt (niet gratis, maar met een kleine korting) kon worden genuttigd in het bij dit motel behorende gezellige ontbijtrestaurant. Goede service hier!
Het motel had een royaal zwembad met voldoende ligstoelen rondom.

Gezien de gunstige kamerprijs is het zeker de moeite waard om hier te verblijven voor een paar dagen S.D.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 487vakantieganger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2017

Goed hotel met uitstekende ligging als uitvalsbasis (laan met allerlei hotels naast elkaar). De kamers zijn proper maar eenvoudig. Het ontbijt in het Waffelrestaurant is een aanrader. Ideaal hotel voor een kort verblijf voor enkele dagen. Gezellig klein zwembadje

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KristofM104
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2016

De receptionistes (Ana en collega)van dit hotel verdienen een zeer vette pluim voor alle moeite die zij voor mij hebben gedaan op het moment dat mijn koffer niet op het vliegveld aangekomen was.
Voorafgaand aan onze cruise hadden wij 2 nachten in dit hotel geboekt. Aangezien mijn koffer niet aangekomen was,hebben deze 2 dames alles op alles gezet om mijn koffer op tijd geleverd te krijgen in het hotel. Toen vervolgens ook nog eens een verkeerde koffer afgeleverd werd, de dag voordat wij zouden inschepen, werd hun vasthoudendheid nog scherper/harder met als resultaat dat snachts om 2 uur, op de dag van inscheping, alsnog mijn koffer werd afgeleverd. Deze 2 dames hebben mijn vakantie dus gered doordat zij bleven vasthouden, bellen en discussieren met diverse afdelingen van de luchtvaartmaatschappij. De kamers zijn schoon, een heerlijk ontbijt en diner, de trolleytram stopt voor de deur (regelen bij de receptie)zorgen ervoor dat wij dit hotel zeer aanbevelen bij eenieder die San Diego wil bezoeken.
Dames, nogmaals dank voor alle moeite die jullie hebben gedaan. Mvg Henny

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank HansPurmerend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2016 via mobiele applicatie

Kings Inn Hotel is een prima hotel voor het bezoeken van San Diego en omgeving.
Prima kamers met flatscreen, gratis (goede) wifi, föhn, strijkplank, koelkast, kluisje, 2 queensize bedden.
Hotel heeft prima restaurant en ontbijtrestaurant.
Verder een fijn verwarmd zwembad.
Heel tevreden. Zou er weer terugkomen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank roelandj043
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2016 via mobiele applicatie

We verbleven een week in het kings inn hotel, het personeel was bijzonder vriendelijk en de kamers waren steeds proper. Vooral de locatie is top, nabij old town en down town san diego. Echt een aanrader! Er is ook de mogelijkheid om in het hotel te ontbijten, waar je heerlijke wafels en andere specialiteiten kan eten. 'S avonds kan je terecht bij de 'Amigo spot', een Mexicaans restaurant. Dit hebben we eenmaal uitgeprobeerd, maar was niet denderend.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank laure_vijfeyken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken