Vio.com
TravelocityUS$ 104
Beoordeeld op 7 januari 2019 via mobiele applicatie

Voor het boeken al gelezen dat het hotel aan drukke Marketstreet ligt. Dus om een rustige kamer gevraagd. Dus kamer aan achterzijde. Kleine kamer, goed bed, ruime badkamer. Prima hotel voor stedentrip!! Je bent er toch alleen om te slapen en douchen.
Ook fijne, centrale ligging. Met tram/ busstation voor de deur en tegen wijk Hayes waar leuke winkeltjes en restaurantjes zijn op je weg naar de Painted Ladies.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 31 oktober 2017

Personeel vonden we erg vriendelijk. De kamer aan de voorkant vonden we gehorig. We kregen meteen een andere rustigere kamer aangeboden.
Kamer was netjes en bed goed.
Heel SF is erg duur overnachten, dit hotel was ook niet goedkoop. Maar we hebben het verblijf als heel prettig ervaren.
Ik raadt je dit hotel aan als je goed wilt slapen en het je kan veroorloven.

Kamertip: Kamer die niet uitkomt op de Marketstreet
Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 5 juni 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijk aan de receptie. Lift is aanwezig en zeer rustiek. Koffie aan de receptie verkrijgbaar. Kamers zijn klein maar proper. Bed is redelijk klein. Geen airco aanwezig. Wifi werkt goed. Tv ook goed.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 29 april 2017

In april verbleven wij hier vier nachten. Helaas viel ons het hotel een beetje tegen. De kamer was erg klein en rook een beetje vreemd. Het zogenaamde "queensizebed" was erg klein. We pasten er wel in maar hadden groter verwacht. Aangezien onze kamer aan de straatkant zat, hadden we erg veel last van trams/sirenes/schreeuwende zwervers. Ook stond er naast ons raam een lantaarnpaal. Het gordijn en de luxaflex waren niet verduisterend, dus we hadden extra dekens voor het raam gebonden, omdat we na drie nachten nog niet van onze jetlag af waren (door het licht werden we om 3 uur elke nacht wakker en dachten we dat het al ochtend was). Elke dag was onze kamer erg goed schoon gemaakt, maar helaas rook onze kamer naar wiet (vermoedelijk naar onze kamer gewaaid vanuit de straat).

Voor de rest is het personeel bijzonder vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze geven goede tips. Toen we onze huurauto op gingen halen bood de receptionist aan onze koffers op de stoep te zetten als we er waren, aangezien er geen parkeerplekken in de buurt zijn.

Al met al een prima hotel, maar het heeft helaas een aantal gebreken.

Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 26 april 2014

Kleine maar nette kamers dicht bij de tram, metro en bussen zodat je zo in het centrum staat. Wel in een iets mindere buurt vooral s, avonds te merken. Maar daarom dan ook goed betaalbaar. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam met goede suggesties.

Datum van verblijf: april 2014