In april verbleven wij hier vier nachten. Helaas viel ons het hotel een beetje tegen. De kamer was erg klein en rook een beetje vreemd. Het zogenaamde "queensizebed" was erg klein. We pasten er wel in maar hadden groter verwacht. Aangezien onze kamer aan de straatkant zat, hadden we erg veel last van trams/sirenes/schreeuwende zwervers. Ook stond er naast ons raam een lantaarnpaal. Het gordijn en de luxaflex waren niet verduisterend, dus we hadden extra dekens voor het raam gebonden, omdat we na drie nachten nog niet van onze jetlag af waren (door het licht werden we om 3 uur elke nacht wakker en dachten we dat het al ochtend was). Elke dag was onze kamer erg goed schoon gemaakt, maar helaas rook onze kamer naar wiet (vermoedelijk naar onze kamer gewaaid vanuit de straat).
Voor de rest is het personeel bijzonder vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze geven goede tips. Toen we onze huurauto op gingen halen bood de receptionist aan onze koffers op de stoep te zetten als we er waren, aangezien er geen parkeerplekken in de buurt zijn.
Al met al een prima hotel, maar het heeft helaas een aantal gebreken.