Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een vreselijk hotel dat zeer zeker niet is dat je denkt dat het is”
Beoordeling van The Embassy Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
The Embassy Hotel
Beoordeeld als nr. 207 van 231 hotels in San Francisco
2 oktober 2016 beoordeeld

Wij zijn 4 nachten in dit hotel verbleven. Het is niet wat Tripadvisor zegt dat het is.
Er is géén wasserij. Deze is 4 blokken verder in een reguliere wasserij. Er is géén ontbijtzaal. Ja wel ernaast gelegen waar je alleen tegen betaling een droge donut kunt eten. Er is géén koelkast op je kamer terwijl het 30 graden is. Na veel aandringen en boos worden, plaatsen ze er eentje. Er is geen gezellige plek om te zitten. De badkamer laat te wensen over en het ergste van alles is dat de schoonmaak vanaf 6 uur in de ochtend over de gangen begint te lopen. Kun je je voorstellen over een houten vloer die zo kraakt dat het in het hele hotel te horen is.
Het houdt pas op tegen 8.30 uur. Vreselijk als je denkt vakantie te hebben,
Het hotel ligt in een dermate slechte wijk, dat de receptie zelfs afraadt om 's avonds nog de deur uit te gaan. Volg daklozen en junks die je vervolgens ook de hele nacht hoort terwijl je je raam gesloten hebt.
Mijn advies, mijdt dit hotel.!!!!

Kamertip: Ga vooral niet op een tussenverdieping vanwege de herrie op de houten vloeren.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met vrienden
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Mienivanbaardewijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (288)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 288 beoordelingen

31 juli 2016 beoordeeld

Het is een aardig oud hotel, met een goed prijs/kwaliteit verhouding.
kamer met twee dubbele bedden voor 4 personen prima van afmeting, daar je ip toch meer buiiten de deur bent dan in de kamer als je in die fantastische stad bent. Voor een budget hotel is het parkeren (30 dollar per nacht) dan wel weer wat prijzig.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
Bedank RonaldGoij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik lees van iedereen beoordelingem over veel zwervers en junks. Ik heb samen met mijn vriend van 18 t/m 21 juni 2016 in het hotel geslapen. Het valt reuze mee hoeveel zwervers of junks je ziet. Ik heb ook een aantal dagen in LA geslapen en daar had je ook zwervers.

Ze vallen je niet lastig en in de avond valt het wel mee hoe eng het allemaal is. Wij hebben telkens gebruik gemaakt van Uber wat echt ideaal is. De wifi in het hotel was niet altijd even goed. De kamer daar in tegen was prima voor een aantal dagen. Het is schoon en dat is belangrijk. De nachtportier is helemaal niet vriendelijk. Gelukkig zijn de andere personen dat wel.

Geen duur hotel vergeleken de andere hotels in de stad.

Dus voor een aantal dagen San Francisco is dit hotel prima te doen!

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
Bedank Lieke S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2015 beoordeeld

Hotel is op zich niet verkeerd, bedden zijn goed.Het hotel is wel verouderd maar als je niet om luxe geeft is dit prima te doen.Geen airco, koelkastje en koffiezet apparaat. Met bus 47 (op van Ness) kan je voor $2,25 pp voor 3 uur reizen via de reguliere bus die stopt bij Fishermanswarf, stuk goedkoper en leuker (tussen de lokale bevolking) dan de hop on/off die kost $45,- pp.De buurt is niet prettig, veel daklozen en junkies.Zorg dat je voor het donker binnen bent of neem een taxi.

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
2  Bedank Nantje65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2014 beoordeeld

Wat een vreselijk hotel. Het staat midden in een wijk vol met daklozen. Het is er erg smerig. De mensen die in het hotel werken zijn totaal niet behulpzaam en ook niet geïnteresseerd in hoe je verblijf is geweest. Het ontbijt is zeer armoedig. In een oude discotheek ruimte, met weinig keuze. Ook is het hotel erg gehorig. Wij raden het helaas iedereen af.

Verbleef: September, 2014, reisde met een partner
1  Bedank Kelly S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2013 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven 3 nachten in dit hotel. Ja het was wat oudbollig maar de kamer was prima , groot genoeg. Redelijk schoon. Kleine badkamer. De vrouw achter de receptie was niet vriendelijk , de man daar in tegen wel. Ontbijt laat te wensen over. Onder minimaal ! Maar prijstechnisch niets mis mee! Dan moet je in een duurder hotel gaan. Echter de buurt was vooral ' s avonds zeer onaangenaam. Veel daklozen , junks etc. Die je toch wel lastig vallen , je moet het negeren , maar toch wel eng. Met de taxi terug naar hotel is het beste

  • Verbleef: Juli, 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank lotsmit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
24 oktober 2006 beoordeeld

We hebben in veel hotels verbleven en dit is veruit het slechtste.
Alles in de kamers is oud, het bed is hard, geen airconditioning, geen radio of alarmklok.
De toiletten lekken de knoppen in de douche vielen eraf.
Het is in een zeer slecht deel van de stad veel daklozen gewoon niet echt een veilige plek om rond te lopen.
Personeel van het hotel gaf ons een kaart en routebeschrijving naar de tram, die waren ver weg en het is niet een goed deel van de stad om verdwaald in te raken.
Ik opende het raam omdat het warm was en het was zo luidruchtig dat we het weer moesten sluiten, vergeet niet dat er geen airconditioning was.
Ik zou het zelfs niet eens 1 -ster beoordeling geven.
Echt verblijf hier niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1  Bedank huenume
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in San Francisco bekeken
Alexis Park San Francisco
nr. 159 van 231 in San Francisco
142 beoordelingen
SoMa
San Francisco Inn
San Francisco Inn
nr. 142 van 231 in San Francisco
154 beoordelingen
SoMa
Hotel Whitcomb
Hotel Whitcomb
nr. 185 van 231 in San Francisco
3.160 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Marina District
Days Inn San Francisco - Lombard
Days Inn San Francisco - Lombard
nr. 135 van 231 in San Francisco
687 beoordelingen
Music City Hotel
nr. 117 van 231 in San Francisco
434 beoordelingen
SoMa
SOMA Park Inn - Civic Center
SOMA Park Inn - Civic Center
nr. 176 van 231 in San Francisco
162 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Embassy Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Embassy Hotel

Adres: 610 Polk St, San Francisco, CA 94102-3328
Locatie: Verenigde Staten > Californië > San Francisco
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Restaurant Shuttlebusservice Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 207 van 231 hotels in San Francisco
Prijsklasse: € 93 - € 160 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:2,5 ster(ren) — The Embassy Hotel 2.5*
Aantal kamers: 128
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij The Embassy Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Embassy Hotel San Francisco
Embassy San Francisco

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding