Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
ElsjeC10
Zaanstad, Nederland

prima hier... beetje gehorig.. maar enfin

Beoordeling van Argonaut Hotel
4,0 van 5 bollen27 okt 2019 beoordeeld
voor de tweede keer in dot hotel. prima lokatie, gelukkig aan het einde van Fishermens ware, eindpunt Cable Car naast hotel.. Kamers betjes,. maar gehorig! dus oordoppen mee als niet wil meegenieten van wat je buren doen. restaurant van Hotel is geen aanrader. maar eet tenten genoeg in de omgeving.. helaas als returning guest krijg je geen extra's. dat zie je wel anders in andere hotels.
al met al een aanrader... met oordoppen en een gevulde credit card.
Datum van verblijf: oktober 2019
Kamertip: vraag om een rustige keer met dikke wanden
Reistype: Bezocht voor zaken
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenService
2,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stefan M, General Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 28 okt 2019
ElsjeC10,

Thanks so much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

Our location is "as good as it gets" if you're looking for easy access to many of the sights and sounds of San Francisco and the Bay Area - that's for sure!

If you are looking to return, be sure to contact us at 415-563-0800 or 800-790-1415. We do guarantee the best rates and perks when you book with us directly...

Cheers!

Stefan Mühle
Area Managing Director
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 137
  • Priceline
    € 137
  • Skyscanner.com
    € 122
  • Expedia.com
    € 137
2.3 km van Argonaut Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 157
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 156
  • Skyscanner.com
    € 143
  • Hotels.com
    € 152
2.4 km van Argonaut Hotel
Gratis wifi
€ 205
10% voor leden van RIU Class
  • Booking.com
    € 260
  • Skyscanner.com
    € 181
  • Priceline
    € 227
0.6 km van Argonaut Hotel
Zwembad
Aan het strand
Heated Outdoor Pool
€ 149
Volledig restitueerbaar
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 152
  • Agoda.com
    € 126
  • Expedia.com
    € 152
2.5 km van Argonaut Hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 255
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 254
  • Skyscanner.com
    € 169
  • Hotels.com
    € 254
0.6 km van Argonaut Hotel
Fitnesscentrum
Regency Lounge
€ 211
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Hyatt.com
    € 211
  • Algotels
    € 173
  • Expedia.com
    € 211
2.8 km van Argonaut Hotel
Restaurant
Bar/lounge
€ 211
€ 197
Volledig restitueerbaar
  • Official Site
  • Expedia.com
    € 210
  • Hotels.com
    € 210
2.3 km van Argonaut Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 199
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 207
  • Skyscanner.com
    € 188
  • Hotels.com
    € 206
3.0 km van Argonaut Hotel
Restaurant
Roomservice
Exterior with Bay View
€ 326
  • Hotels.com
    € 318
  • Skyscanner.com
    € 157
  • Expedia.com
    € 319
2.8 km van Argonaut Hotel
Restaurant
Bar/lounge
Lobby
€ 170
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 168
  • Skyscanner.com
    € 118
  • Priceline
    € 169
3.4 km van Argonaut Hotel
Meer hotels in San Francisco bekijken
Beoordelingen (7.852)
Beoordelingen filteren
7.852 resultaten
Waardering van reizigers
5.075
2.010
495
185
87
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.075
2.010
495
185
87
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.852 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juli 2019

Echt een meesterlijke locatie, je kan naast het hotel in de kabeltram stappen en naast het hotel zit een fietsverhuurwinkel. Mocht je een OV step willen gebruiken dan kan je deze ook makkelijk hier voor de deur pakken. Het jammer is wel dat de kamer spinnenwebben kende en dat de service marginaal was. Bij aankomst zijn wij uitgefoeterd door de valetparkingman en hier hebben wij de rest van de dagen nog last van ondervonden. Onze auto kwam dan ook vaak een uur later voor de deur dan dat w vroegen en de instellingen van de auto waren compleet verkracht. Verder kwamen er bij het uitchecken veel extra kosten voor op onze rekening en hierover viel niet te praten. Verder was het schoon en een aanrader is om te lunchen of avond te eten in de blue mermaid.

Kamertip: kijk op hotwire.com voor goede deals, zo zijn wij hier ook terecht gekomen en heb je een leuke deal in een dure stad
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank jasperR1993
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2019
Google-vertaling

Hello jasperR1993

Thank you so much for taking time out of our day to give us a review of your stay. I have forward your comments to the appropriate manager to ensure the issues you've encountered are properly handled. We greatly appreciate you brining this to our attention

Best Wishes,

Keith
Hotel Operations Manger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2019

dit is echt een absolute aanrader als je in San Francisco moet of wilt zijn.
service is echt een 10 met een griffel. Mijn kamer was nogal gehorig, ik kreeg onmiddellijk een andere kamer met excuses voor het ongemak. ik had een pakketje laten opsturen naar het hotel, dat was helemaal prima, " with pleasure". wat een service, wat een comfort.
de kamers zijn niet heel groot maar het bed is fantastisch en er is ruimte genoeg hoor voor je spullen.
Hotel ligt aan einde Fishermans Wat, bij begint punt Cable Car en Tram F. heeeeel handig.
al met al een AANRADER !
het restaurant is uitstekend, en niet al te prijzig.
niet verder zoeken, ga hier heen!

Datum van verblijf: april 2019
1  Bedank ElsjeC10
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2019
Google-vertaling

Good Afternoon ElsjeC10

Thank you so much for staying with us and for taking time out of your busy day to give us a raving review. The Argonaut is in the middle of all local attractions the cable car turn is next to the hotel, Ghirardelli Square is a block away, Lombard Street is two blocks away, Pier 39 is just a few steps, both the Aquatic Park and Hyde Street Pier are across the street. We hope to see you come back to stay with us again.

Best Wishes,

Keith
Hotel Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2019 via mobiele applicatie

5 fijne dag hier gehad, goed hotel, heerlijk ontbijt (wel wat kostbaar) maar verder prima. Goed bed ../. Prima gratis WiFi. Ook voor het avondeten is prima, aanrader dus op een geweldige locatie, aan de wharf, goed hotel, goed eten, redelijke prijzen

Datum van verblijf: januari 2019
Bedank Maartenb0s
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2019
Google-vertaling

Good Morning Maartenb0s

Thank you so much for staying with us here at the Argonaut. The hotel is in the heart of the waterfront and is in the center of all local attractions. The cable car turn is next to the hotel, Ghirardelli Square is a block away, Lombard Street is two blocks away, both the Aquatic Park and Hyde Street Pier is across the street. We hope you will come visit us again when your future travels bring you to San Francisco.

Best Wishes

Keith
Hotel Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2018 via mobiele applicatie

Het is een mooi hotel op een top lokatie, vlakbij Fisherman’s Wharf.
De kamers zijn groot en alles is aanwezig.
De service is goed en het personeel is erg hulpvaardig.
We zouden dit hotel een volgende keer weer boeken.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JacquelinePepels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2018
Google-vertaling

Hello JacquelinePepels

Thank you so much for staying with us here at the Argonaut we hope to see you come visit us again soon. Have a wonderful day.

All the best,

Keith
Hotel Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Al bij aankomst weet je dat het goed zit: valetparking, prachtige lobby, vriendelijke ontvangst, stijlvol. Prettig dus. Valetparking is duur (75 dollar per dag) en ze zetten je auto in een garage waar het 50 dollar kost (1 straat achter het hotel). In die straat zijn meer parkeergarages, dus als je je bagage hebt uitgeladen en naar je kamer hebt laten brengen gewoon zelf gaan parkeren. Maximaal 5 minuten lopen en scheelt zeker bij meerdere dagen veel geld.
Als je het hotel uitkomt heb je links direct de beroemde trams en rechts begint de boulevard met winkeltjes die langs Fishermans Wharf (3 minuten), Pier 39 (15 minuten) en de Alcatrazboot (25 minuten) loopt. Vanaf dit hotel kan je dus echt alle kanten op.
De kamers zijn prima (tikje donker) en voorzien van alle gemakken. Bovendien goed aan de maat, dus ook met 4 personen prima om te verblijven. In het hotel zit een goed restaurant maar ook in de straat voor het hotel zitten veel eettentjes.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Arjan1970
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Steven M, Director of Guest Services van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018
Google-vertaling

Hallo Arjan1970,

I am thrilled that from beginning to end, your stay was filled with satisfactory experiences and unforgettable memories. It is particularly exciting to hear that our arrival experience on your check-in day and our award-winning Blue Mermaid Restaurant were standout features of your visit. It is always a pleasure to receive wonderful comments from our guests from all around the world, as it lets us know that we are providing our guests with extraordinary experiences. Thank you for your compliments on the large size of our rooms, and I look forward to welcoming you back on your next trip to our city by the bay.

Warmest regards,
Steven Marais
Director of Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken